• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Merhabalar bayanlar..Bende 2 gün önce öğrendim 1 aylık hamileymişim :) Bir kızım var 2 yaşında, rabbimin bir hediyesi mucizesi daha şükürler olsunki allah hepimizin yavrularını korusun inşallah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin :KK66: Muhtemel doğum tarihimiz 9 mayıs ama kasık sancılarım var ara ara kızımda 1 hafta kadar böle durum yaşamıştım şimdi 2-3 hafta oldu anlamadım bende inşallah kötü bişey yoktur.

Merhabalar bayanlar..Bende 2 gün önce öğrendim 1 aylık hamileymişim :) Bir kızım var 2 yaşında, rabbimin bir hediyesi mucizesi daha şükürler olsunki allah hepimizin yavrularını korusun inşallah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin :KK66:
Amiin inşallah. Hayırlı uğurlu olsun Rabbim sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin hepimize :)

Kızlar ben de dayanamadım yarına randevu aldım keseyi görebilir miyim acaba :KK64::KK17:

Kızlar ben de dayanamadım yarına randevu aldım keseyi görebilir miyim acaba :KK64::KK17:

canım keseyi görmen beta hcg değerine bağlı.. en son değerinden hesapla 2 günde bir 2 katı olarak.. 4bin 5binlere ulaşırsa görürsün.. vajinal ultrasyon olursa da 1000i geçince görünüyor..

Kızlar ben de keseyi göremedim. Hcg 3500lerde haftaya yine gidicem. Dış gebelikten çok korkuyorum dua edin nolur çok kötüyüm sürekli ağlıyorum. Doktor henüz erken dedi ama dış gebelik riskini de göz ardı edemeyiz dedi offf

Vajinaldan baktı bu arada

doktorumla konustun positif dedi kizlar. ayin 13 unde randevu verdi keseyi gormek icin

merhabalar,
benim de sat 1 ağustostu, bat olan 29 ağustosta kan değerim 708, iki gün sonra da 1400 lerdeydi, 8 eylüle randevu aldım umarım keseyi görürüm ve her şey yolundadır. hepimiz için :)) bu arada 3 yaşında bir oğlum var benim de

kızlar sonuçlarda anti-tiroglobulin diye bi değer var o ne demek bilen varmı

Kızlar ben de keseyi göremedim. Hcg 3500lerde haftaya yine gidicem. Dış gebelikten çok korkuyorum dua edin nolur çok kötüyüm sürekli ağlıyorum. Doktor henüz erken dedi ama dış gebelik riskini de göz ardı edemeyiz dedi offf

Vajinaldan baktı bu arada
İnşallah yoktur öyle bişey ya sıkma canını haftaya inşallah betahcg yükselmiş olur ve görürsün keseyi dua edelim sürekli Allahım herşeyin hayırlısını versin, sen benden 3 gün önce doğum yapıcaksın canım betahcg hesaplaması yaptım da 3gün sonra benimki de 3000lerde olucak internetten araştırdığıma göre normal görünüyor inşallah bi sorun yoktur hiç birimizde :KK51:

benim 5+3 1210 herkesin değişik gidiyor hakkımızda hayırlısı olsun

evet ben düşük mü diye sordum doktora.. değerin kaç olduğu önemli değil.. önemli olan yükselmesi dedi.. hakkımızda hayırlısı.. senin de mi kaybın vardı canım daha önce?...

evet ben düşük mü diye sordum doktora.. değerin kaç olduğu önemli değil.. önemli olan yükselmesi dedi.. hakkımızda hayırlısı.. senin de mi kaybın vardı canım daha önce?...
evet canım o yüzden sevinemedim bile gerçi keseyide görmedim kalp atışını duysamda farketmez korku var hep içimde

İnşallah yoktur öyle bişey ya sıkma canını haftaya inşallah betahcg yükselmiş olur ve görürsün keseyi dua edelim sürekli Allahım herşeyin hayırlısını versin, sen benden 3 gün önce doğum yapıcaksın canım betahcg hesaplaması yaptım da 3gün sonra benimki de 3000lerde olucak internetten araştırdığıma göre normal görünüyor inşallah bi sorun yoktur hiç birimizde :KK51:
İnşallah canım inşallah tekrar aynı şeyleri yaşamak istemiyorum allahım be olur sen bebeklerimizi koru onları sağ salim kucağımıza almayı nasip et. Bi gönül rahatlığı ile sevinemedik eşimle çok korkuyorum rabbim korktuğumla sınamasın

İnşallah bir an önce tüm bekleyenler iyi haberlerini alırlar bebeklerin

İnşallah canım inşallah tekrar aynı şeyleri yaşamak istemiyorum allahım be olur sen bebeklerimizi koru onları sağ salim kucağımıza almayı nasip et. Bi gönül rahatlığı ile sevinemedik eşimle çok korkuyorum rabbim korktuğumla sınamasın

Bizde aynı durumdayız canım rabbim sesimizi duysun tez vakitte

Aminn canım aminn Allah dualarımızı kabul etsin, seninle değerlerimiz aynı gidiyor eğer 2 günde bir 2ye katlıyorsa, ben de yarın gidicem bakalım bana ne diycek hayırlısı olsun herşeyin inşallah herşey normaldir sağlıkla kavuşuruz bebişlerimize.. Bence öyle bişey yoktur ya doktor görmeden bilemezki bunu, bana da geçen gün ebe söylemişti doktor kontrolüne git 6. hafta kese görünür Allah korusun farklı ihtimallerde var diye, onlar bence her türlü sonuca hazırlamak için söylüyorlar bunu sıkma canını Allahımın izniyle bebiişlerimiz sağlıklı inşallahhhh

Back