- 8 Ağustos 2014
- 627
- 571
- 133
allah sabir versin canm icini ferah tutCok saolun kizlar.. Daha once iki bebisimi kaybettim.. Doktorun soyleyeceklerini duymaya hazir degilim.. Allah insallah korktuguma ugratmaz.. Bu sefer bana bagislar bebegimi..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
allah sabir versin canm icini ferah tutCok saolun kizlar.. Daha once iki bebisimi kaybettim.. Doktorun soyleyeceklerini duymaya hazir degilim.. Allah insallah korktuguma ugratmaz.. Bu sefer bana bagislar bebegimi..
Selam kızlar çok şükür ben rahatım 1-2 gündür.şimdi kızımı okula götürcem şöyle bir baktım sayfalara kimse yanlış anlamasın ama ilk bebekleri daha2-3 yaşında anneler var aramızda nasıl büyük bir cesaret 2. Çocuk ikisi bir arada büyür gibi bir cümle kendi adıma hiç kabul etmiyorum çocuk kendi temel ihtiyaçlarını yapasıya kadar bence çok zor anneyi çok yıpratır ikisi de küçük sağlam psikoloji ister vallahi.arayı 4-5 yaş açmak en mantıklısı şimdi itiraz etse de bazı arkadaşlar yaşayınca anlayacaklar zorluklarını çevremden de edindiğim deneyim bu anneanne babaanneden yada birilerinden destek almak zorunda kalıyor tek balıma yetemiyorlar iki çocuğa
Hoşgeldin canım ne güzel sen de benden sin benim de 3 aralık 2013 doğumlu oğlum var ben de isteyerek ikinci bebeğime hamile kaldım allah sağlıkla kucagimiza almayi nasip etsin :) bişi merak ediyorum canım emdiriyormuydun emdiruyosan naptin
Kizlar iyi aksamlar. Birkac gundur grip oldugumdan bugun doktora gittim. Hamilelik ihtimalimi soyledim.oda ilac verebilmesi icin beta hcg istedi. Sonuc 12.935 cikti. Sat a gore 5+1 gunumdeyim.deger yuksek geldi biraz.ikiz gebelik olur mu.esim tarafinda da benim ailem tarafinda da ikiz hatta ucuz akrabalarimiz var. Bu konuda fikirlerinizi paylasabilir misiniz. Ilk doktor randevum ctesi gidecegim.tesekkurler
Bnimde bugun hic halim yok sabah kalkamadim ise gelmek eziyt gibi geldi bacaklarim bni tasimiyo canim hic bise istemiyo 2 kilo vermisim bn hamileykn zayifliyorum tam tersi etki yapiyo bnde
Merhaba ben de foruma yeni katıldım. En son adet tarihim 17 Ağustos 2014. Ankaradayım. Bu ikinci hamileliğim. İlkini mayıs ayında 10. haftanın basında kaybetmiştim. Bu nedenle bu sefer cok tedirginim. Beni de listeye eklerseniz sevinirim.
5+1 deyim bugün ve halsizlik dışında bir belirtim yok. sizin bulantılarınız ne zaman olmuştu? gecen seferkinde de belirti yoktu bende gerçi ama bakalım bu sefer olur inşallah:) sanki belirti olmayınca normal gitmiyormuş gibi geliyor. alakası yok biliyorum ama yine de endişe işte:)
Merhaba. Duyduğunuz kesinlikle bebeğinizin kalp atışı değil emin olabilirsiniz. O sizin kalp atışınız ve gaz sonucu oluşan hareketler :) Kalp atışlarını cihazlar bile algılamakta zorlanırken sizin algılamanız mümkün değil. Hareketlerini hissetmek için de en erken 12. hafta...Kızlar meleginizin olduğu bölgede kalp atışı gibi bişey hissediyor musunuz? ben bugun farklı şeyler hissettim sanki. .. kalp atışı sanki içimde şişen bi balon gibi.. kafayı mi yedim yoksa :)
birde siz bebeği kaçıncı haftada gördünüz? kalp atışını kaçıncı haftada duydunuz?
Selam kızlar çok şükür ben rahatım 1-2 gündür.şimdi kızımı okula götürcem şöyle bir baktım sayfalara kimse yanlış anlamasın ama ilk bebekleri daha2-3 yaşında anneler var aramızda nasıl büyük bir cesaret 2. Çocuk ikisi bir arada büyür gibi bir cümle kendi adıma hiç kabul etmiyorum çocuk kendi temel ihtiyaçlarını yapasıya kadar bence çok zor anneyi çok yıpratır ikisi de küçük sağlam psikoloji ister vallahi.arayı 4-5 yaş açmak en mantıklısı şimdi itiraz etse de bazı arkadaşlar yaşayınca anlayacaklar zorluklarını çevremden de edindiğim deneyim bu anneanne babaanneden yada birilerinden destek almak zorunda kalıyor tek balıma yetemiyorlar iki çocuğa
Herkesin yapısı karekteri durumlarla baş etme tecrübesi farklıdır. Bende arada o kadar yaş farkına karşıyım hem anne baba tam düzene girerken yeni başa dönüyor hemde büyük çocuk için travmalar daha fazla olabiliyor ben de çevremde çok gördüm yaş farkı olan anneleri o yüzden oğlum bir yaşındayken yapıcam dedim ve isteyerek yaptım kaza falan değil allah herkese güç versin tabi herkesin görüşü bakış açısı farklıdır aynı zaman da yaş farkı az olunca arkadaş dost hersey olabiliyor kardeşler ki ben kardeşimle olayım iyi kide ole olmus
tabiki çok zor olacak bunun farkındayım ama arkadaş olsunlar istiyorum aralarındaki yaş farkıarttıkça ortak yönleri de azalıyor birbirlerini kıskannçlık desem büyüdükçe daha çok kıskanıyorlar sanki depresyona giriyorlar daha dün akşam misafirimiz geldi abi 8 yaşında kardeş bir yaşında hiç anlaşamıyorlar anneye bakıyorum tüm ilgi bebekte çocuğu dinlemiyor geçiştiriyor. çocuklar büyüdükce dertleri de büyüyor.
benim 2. çocuğum olucak oğlum 1 yaşında kazayla hamile kaldım ilk doğumum normaldi canım bundan sonrası hayırlısı inş sağlıklı alırız evlatlarımızı kucağımıza
İkinci olacak 20 aylık kızımi normal doğumla kucağıma aldım yaşım gecmeden kardeşi olsun istedikarkadaşlar konuşuldu mu bilmiyorum ama kaçıncı çocuğunun yaş farkı ne kadar ve normal mi sezeyanmı ??
Canım ihmal etme git doktora inşallah bebis in iyidir bosuna korkmussundur.Saol canim imkanim var ama korkudan gidemiyorum.. Cok korkuyorum.. Agladim baya.. Doktorun yapacagi bisey de yok.. İgne hap ne varsa kullaniyorum zaten.. Hakkimizda hayirlisi..
Hoşgeldin canım ne güzel sen de benden sin benim de 3 aralık 2013 doğumlu oğlum var ben de isteyerek ikinci bebeğime hamile kaldım allah sağlıkla kucagimiza almayi nasip etsin :) bişi merak ediyorum canım emdiriyormuydun emdiruyosan naptin
Canım benim korkma ağlama Rabbim inşallah bebeğini sağsalim sana bağışlar, bence doktora gitmelisin belki bi sıkıntı yoktur normaldir ve için rahatlar, bebek sağlıklıdır inşallah ve sen stres yaptıkça o da etkilenir Allah korusun..Saol canim imkanim var ama korkudan gidemiyorum.. Cok korkuyorum.. Agladim baya.. Doktorun yapacagi bisey de yok.. İgne hap ne varsa kullaniyorum zaten.. Hakkimizda hayirlisi..
Bu kadar pimpirik yapma canim esirgenen goze cop batar bebegin rabbimize emanet yicek ekmegi varsa dogar sende dikkat et oyle cok yorma kendini agir bise alma raflardanKizcelerr birsey sorucam nolur acil cevap verin allahrizasi için, ben bugün raftanbirsey almak için elimi uzattım ama uzanmadm, hani parmağını üstünde yukselirsin sonra kolunu kaldirirsin ya, kolum kaldirnca ne kadar ersyrsa o kadar yükseğe yani, uni zorlanmadim, ağrım da olmadı şükür, bişe olmsmdr
Ya ben sadece 1 tane kasık aldımBu kadar pimpirik yapma canim esirgenen goze cop batar bebegin rabbimize emanet yicek ekmegi varsa dogar sende dikkat et oyle cok yorma kendini agir bise alma raflardan
Agri sizi leke yoksa korkmaKızlar bana cevap yazın nolu
Yok canım şükürAgri sizi leke yoksa korkma
Kizcelerr birsey sorucam nolur acil cevap verin allahrizasi için, ben bugün raftanbirsey almak için elimi uzattım ama uzanmadm, hani parmağını üstünde yukselirsin sonra kolunu kaldirirsin ya, kolum kaldirnca ne kadar ersyrsa o kadar yükseğe yani, uni zorlanmadim, ağrım da olmadı şükür, bişe olmsmdr
merhaba hayırlı olsun bebeğiniz.Rabbim sağlıklı kucağınıza almayı nasip etsin.merhaba kızlar :)))))))
s.a.t= 26/07/2014
b.d.t =02/05/2015
hamileliğimde 8.haftamadayım ...inşlhh hepimiz sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alırız....ve inşlhh rabbim bebek isteyeen herkese hayırlı evlat nasip ederrrr
Ben çok abartiyorum bazen öf akşam 8 gibi eşimle gidicem canım sorcam unutmazsam bu sefercanım bu kadar evham yapma kendine..hiç bişey olmaz Allah'ın izniyle senin doktor randevun kaç ta gittiğinde kafandaki soruları sor rahatla azcık ..
Kızlar bana cevap yazın nolu
yaptığımız her harekette sıkıntı olsaydı doktor yatın kıpırdamayın derdi..sadece ani hareket çok yükseğe uzanma perde takma gibi vs dedi doktorum ağır kaldırma birde..bende çok evhamlıyım ama sen benide geçtin gelince haber ver canım.Ben çok abartiyorum bazen öf akşam 8 gibi eşimle gidicem canım sorcam unutmazsam bu sefer