İnsallah Canim senin kaç haftalikege85, post: 36992433, member: 452857"]Gözün aydın canım ne güzel maşallah maşallahdarısı bizim başımıza inşallah :)
Altı haftalik canım daha minicik hayirlisiyla üç ya bi geçse daha rahatlicam :)masallah suphannallah ne guzel bi haber. kac haftaliktin canim.
Gunaydinlarin en güzeli en kocaman sana gelsin canım benim oğlan durmuyor bazen bazı yazilanlari görmüyomGunaydin canım
Öyle şeyler aklına bile getirme hersey allahın izniyle çok güzel olacak
Oh oh bende korktum bi an deki, hersey yolundaysa bu harika canım Cokkk kk sevindim
Ah bu bulantılar öf of
Dualarımız seninle canım sabret hersey güzel olacak.
Bu arada o kadar Günaydın yazdım bana neden cevap yazmadnz aaaa
Günaydın canım güzel bir gün olsun herseye rağmen :)Günaydın güzel anneler ben yine mide bulantısıı ile güne başladım
Canım benim üzülme inşallah göreceksin duycaksin bebeğini Dualarımız seninle canım benimGünaydın canlar.dr gittim şimdi kalp atışı için me kalp atışı ne bebek bişi yokkordon gibi bişi oluşmuş geçen haftaya göre güzel gelişimi dedi ama bişi söylemek için erken dedi.vajinal muayenedede görünmedi.dua edin lütfen
Sana da kocaman Günaydın canımSelam :) selam :) selam :) Tünaydın mayıs ayının güzel anneleri :) bugün bir sevinç, bir mutluluk, bir şımarıklık var içimde... Bu ruh halimi sizlere de yansıtmaya geldim. :) umarım hepimiz için neşe dolu çooook güzel bir gün olur... Öpüyorum sizleri...
telaslanma hemen kendini strese sokma canim.Insaallah gorunurr en kisa zamanda. Rabbim yardimcin olsun
Gunaydin canım
Öyle şeyler aklına bile getirme hersey allahın izniyle çok güzel olacak
Oh oh bende korktum bi an deki, hersey yolundaysa bu harika canım Cokkk kk sevindim
Ah bu bulantılar öf of
Dualarımız seninle canım sabret hersey güzel olacak.
Bu arada o kadar Günaydın yazdım bana neden cevap yazmadnz aaaa
Canım benim üzülme inşallah göreceksin duycaksin bebeğini Dualarımız seninle canım benim
Selaammm canlarımm ben bugün doktora gittim ve kesemizi gördüm çok şükür inşallahh kalp atışlarınıda duyarızRabbim hepimizi sevindirsin[/QUOT
Oh ne güzel gözün aydın canım Allah sesini de duyurmayi nasip etsin insallah :)
Eh gönlümü aldın o zamanGunaydinlarin en güzeli en kocaman sana gelsin canım benim oğlan durmuyor bazen bazı yazilanlari görmüyom
Süper yapmışsın canım hoşgeldin mutluluk getirdinSelam :) selam :) selam :) Tünaydın mayıs ayının güzel anneleri :) bugün bir sevinç, bir mutluluk, bir şımarıklık var içimde... Bu ruh halimi sizlere de yansıtmaya geldim. :) umarım hepimiz için neşe dolu çooook güzel bir gün olur... Öpüyorum sizleri...
Sayılı gün çabuk geçer güzelim benimGünaydın tunaydin güzel Mayıs anneleri...
Güzel bir cumartesiye uyanmak ne gusel :)
Randevum a 4 gün kaldı inşallah tehlikem geçmiştir. ..
Amin canım senin adına çok sevindimSelaammm canlarımm ben bugün doktora gittim ve kesemizi gördüm çok şükür inşallahh kalp atışlarınıda duyarızRabbim hepimizi sevindirsin
Ay Kıyamam çok az kaldı benim altı gün var daha çatlicam meraktan :) hayırlı haberlerini ver inşallah canım benimEh gönlümü aldın o zaman
Süper yapmışsın canım hoşgeldin mutluluk getirdin
Sayılı gün çabuk geçer güzelim benim
Amin canım senin adına çok sevindim
Kızlar benim de Dr. A gitmeme kaldı 2 gunRabbim güzel haberlerle sizlerin yanına dönmeyi nasip etsin dua edin duş aldım da ben yoruldum gene ya bide sanki yediklerim ağzıma ağzıma geliyo
Valla canım benim çok çok şiddetli dayanilmicak ağrı olmadıkça bence normal takma kafana ev işi yapmasanda aynı yapmazsan da boşver bence oyun oyna yavrun la :) :)gunaydin kizlar,mutlu cumartesiler
ben bugun bi garibim, ilk defa agrim oldu, sol arka tarafta, belin ustu, normal midir? Bi bunalimlardayim, temizlik yapilacak, cocuk yikancak, oyun oynamak da istiyo yavrum, ama sanki dayak yemis gibiyim, simdi Bu agri da iyice sinirimi bozdu.
İyi hafta sonları kızlar:) kızımda bende hastayız faranjit olmuşuz sizler kendinize iyi bakın ilk bebişi olacak olanlar fırsatı kaçırmayın bol bol uyuyun:)
İyi hafta sonları kızlar:) kızımda bende hastayız faranjit olmuşuz sizler kendinize iyi bakın ilk bebişi olacak olanlar fırsatı kaçırmayın bol bol uyuyun:)
cok sevindim canim hadi gozun aydin. .Selaammm canlarımm ben bugün doktora gittim ve kesemizi gördüm çok şükür inşallahh kalp atışlarınıda duyarızRabbim hepimizi sevindirsin
icimi rahatlattin ya sagolValla canım benim çok çok şiddetli dayanilmicak ağrı olmadıkça bence normal takma kafana ev işi yapmasanda aynı yapmazsan da boşver bence oyun oyna yavrun la :) :)
Ağrın Dayanilmaycaak şekilde olmadıkça korkma canım kolaymi içinde yeni bir canli oluşuyorgunaydin kizlar,mutlu cumartesiler
ben bugun bi garibim, ilk defa agrim oldu, sol arka tarafta, belin ustu, normal midir? Bi bunalimlardayim, temizlik yapilacak, cocuk yikancak, oyun oynamak da istiyo yavrum, ama sanki dayak yemis gibiyim, simdi Bu agri da iyice sinirimi bozdu.
Uyumaya çalışıyorum canim oy sagolasinİyi hafta sonları kızlar:) kızımda bende hastayız faranjit olmuşuz sizler kendinize iyi bakın ilk bebişi olacak olanlar fırsatı kaçırmayın bol bol uyuyun:)
Inşallah cnm benim insallahAy Kıyamam çok az kaldı benim altı gün var daha çatlicam meraktan :) hayırlı haberlerini ver inşallah canım benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?