2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
ege85, post: 36992433, member: 452857"]Gözün aydın canım ne güzel maşallah maşallah darısı bizim başımıza inşallah :)
İnsallah Canim senin kaç haftalik[/QUOTE]
Altı
masallah suphannallah ne guzel bi haber. kac haftaliktin canim.
Altı haftalik canım daha minicik hayirlisiyla üç ya bi geçse daha rahatlicam :)

Gunaydinlarin en güzeli en kocaman sana gelsin canım benim oğlan durmuyor bazen bazı yazilanlari görmüyom

Selam :) selam :) selam :) Tünaydın mayıs ayının güzel anneleri :) bugün bir sevinç, bir mutluluk, bir şımarıklık var içimde... Bu ruh halimi sizlere de yansıtmaya geldim. :) umarım hepimiz için neşe dolu çooook güzel bir gün olur... Öpüyorum sizleri...

Günaydın tunaydin güzel Mayıs anneleri...
Güzel bir cumartesiye uyanmak ne gusel :)
Randevum a 4 gün kaldı inşallah tehlikem geçmiştir. ..

Canım benim üzülme inşallah göreceksin duycaksin bebeğini Dualarımız seninle canım benim

Sana da kocaman Günaydın canım

telaslanma hemen kendini strese sokma canim.Insaallah gorunurr en kisa zamanda. Rabbim yardimcin olsun

Canım benim üzülme inşallah göreceksin duycaksin bebeğini Dualarımız seninle canım benim

Çok sagolun kızlar vardır herşeyde bir hayır demekten başka dicek bişi yok

Selaammm canlarımm ben bugün doktora gittim ve kesemizi gördüm çok şükür inşallahh kalp atışlarınıda duyarız Rabbim hepimizi sevindirsin

Gunaydinlarin en güzeli en kocaman sana gelsin canım benim oğlan durmuyor bazen bazı yazilanlari görmüyom
Eh gönlümü aldın o zaman

Süper yapmışsın canım hoşgeldin mutluluk getirdin

Günaydın tunaydin güzel Mayıs anneleri...
Güzel bir cumartesiye uyanmak ne gusel :)
Randevum a 4 gün kaldı inşallah tehlikem geçmiştir. ..
Sayılı gün çabuk geçer güzelim benim

Selaammm canlarımm ben bugün doktora gittim ve kesemizi gördüm çok şükür inşallahh kalp atışlarınıda duyarız Rabbim hepimizi sevindirsin
Amin canım senin adına çok sevindim

Kızlar benim de Dr. A gitmeme kaldı 2 gun Rabbim güzel haberlerle sizlerin yanına dönmeyi nasip etsin dua edin duş aldım da ben yoruldum gene ya bide sanki yediklerim ağzıma ağzıma geliyo

gunaydin kizlar,mutlu cumartesiler
ben bugun bi garibim, ilk defa agrim oldu, sol arka tarafta, belin ustu, normal midir? Bi bunalimlardayim, temizlik yapilacak, cocuk yikancak, oyun oynamak da istiyo yavrum, ama sanki dayak yemis gibiyim, simdi Bu agri da iyice sinirimi bozdu.

İyi hafta sonları kızlar:) kızımda bende hastayız faranjit olmuşuz sizler kendinize iyi bakın ilk bebişi olacak olanlar fırsatı kaçırmayın bol bol uyuyun:)

Ay Kıyamam çok az kaldı benim altı gün var daha çatlicam meraktan :) hayırlı haberlerini ver inşallah canım benim

Valla canım benim çok çok şiddetli dayanilmicak ağrı olmadıkça bence normal takma kafana ev işi yapmasanda aynı yapmazsan da boşver bence oyun oyna yavrun la :) :)

İyi hafta sonları kızlar:) kızımda bende hastayız faranjit olmuşuz sizler kendinize iyi bakın ilk bebişi olacak olanlar fırsatı kaçırmayın bol bol uyuyun:)

Hahaha haklısın canım bana da soylemislerdi hep dinlemedim şimdi. Bir buçuk. Yıldır uyku yok :) çok çok geçmiş olsun melegine de sana da canım dinlenin bolbol

cok sevindim canim hadi gozun aydin. .

Valla canım benim çok çok şiddetli dayanilmicak ağrı olmadıkça bence normal takma kafana ev işi yapmasanda aynı yapmazsan da boşver bence oyun oyna yavrun la :) :)
icimi rahatlattin ya sagol di mi en iyisi oyun oynamak

Ağrın Dayanilmaycaak şekilde olmadıkça korkma canım kolaymi içinde yeni bir canli oluşuyor

Uyumaya çalışıyorum canim oy sagolasin
Ay Kıyamam çok az kaldı benim altı gün var daha çatlicam meraktan :) hayırlı haberlerini ver inşallah canım benim
Inşallah cnm benim insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…