• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
merhaba ben de mayıs annesi Olucam inşallah Dilara hanıma öncelikle bilgilerimi ileteyim. SAT 7 Ağustos BDT 14 Mayıs Ankara

Hepinize mutlu stressiz hamilelikler diliyorum arkadaşlar umarım hepimiz kavuşuruz yavrularımıza sağlıklı bir Sekilde.

Sizlere sormak istediğim bir şeyler var ben adetim 1 hafta geçtiğinde öğrendim hamile olduğumu beta hcg değerim 916 çıktı geçen hafta perşembe günü. ddoktorum yarına randevu verdi. SATA göre 6+2'yim yarın, ilki düşüktü ve bunda çok korkuyorum artık her an kanama olacak hissi var. Midemde yanma ve hafif bulantı oluyor ama kusmadım hiç, bunun dışında göğüslerim çok hassas ve çok sık idrara çıkıyorum kasığımda hafif ve sürekli bir ağrı var benimle aynı durumda olan arkadaşlarım var mı Yaşadıklarım normal mi: (
Hoşgeldin canım :) yasadiklarin normal tatlım korkularin daha da normal hepimiz yaşıyoruz :) ben de sık idrara çıkıyorum kasigimda ağrı var bi tek.bulantim yok :)

merhaba ben de mayıs annesi Olucam inşallah Dilara hanıma öncelikle bilgilerimi ileteyim. SAT 7 Ağustos BDT 14 Mayıs Ankara

Hepinize mutlu stressiz hamilelikler diliyorum arkadaşlar umarım hepimiz kavuşuruz yavrularımıza sağlıklı bir Sekilde.

Sizlere sormak istediğim bir şeyler var ben adetim 1 hafta geçtiğinde öğrendim hamile olduğumu beta hcg değerim 916 çıktı geçen hafta perşembe günü. ddoktorum yarına randevu verdi. SATA göre 6+2'yim yarın, ilki düşüktü ve bunda çok korkuyorum artık her an kanama olacak hissi var. Midemde yanma ve hafif bulantı oluyor ama kusmadım hiç, bunun dışında göğüslerim çok hassas ve çok sık idrara çıkıyorum kasığımda hafif ve sürekli bir ağrı var benimle aynı durumda olan arkadaşlarım var mı Yaşadıklarım normal mi: (
Normal cnm bütün tarihlerimiz aynı hatta belirtilerimiz bile, korkma

Oyy oy akşamları çalışmak ne zormuş cokk yoruldum yaa araba kullanmaktan belim ağrıdı. Bian önce bitsede evime gitsem uzansam. Karnında iki de bir sancilaniyo çok yoruyom kendimi sanırım :KK43:
Eve git ayağının altina 2 yastık koy, dinlen canım benim

Kuzum kese 20 mm civarindaymis annemde vardi yanimda yalnis hatirliyormusum. Ama olsun icim yine rahat kese buyuk bebek kucuk olabiliyormus. Haftaya kadar sabiirr :)

Amiin amin bebegiim bu ne hasret ne mutluluk safagina benziyor. Allahim cumlemizin yardimcisi olsun, meleklerimizi bize bagislasin :nazar:
E öyle hersey insanlar için be yavrum, amin inş inş amiiiin

kesinlikle normallll korkma bunu hayırlısı ile kucağına almanı dilerim

Tüp bebekte olsa normal yolla olan bebek olsa da onlar bizim canımız olmaz mı hiç ole korkular canım benim ağrı oldu kalbi alltcak mi orda mi benle mi sonra bunlar bitti mi inşallah test sonuçları nasıl olcak ole bole sonra nasıl doğum yapcam bi bakımisiz kucagimizda içini ferah tut canım benim

Tüp bebekte olsa normal yolla olan bebek olsa da onlar bizim canımız olmaz mı hiç ole korkular canım benim ağrı oldu kalbi alltcak mi orda mi benle mi sonra bunlar bitti mi inşallah test sonuçları nasıl olcak ole bole sonra nasıl doğum yapcam bi bakımisiz kucagimizda içini ferah tut canım benim
rabbim umudunu yarı yolda koymasınnn

Kuzum kese 20 mm civarindaymis annemde vardi yanimda yalnis hatirliyormusum. Ama olsun icim yine rahat kese buyuk bebek kucuk olabiliyormus. Haftaya kadar sabiirr :)

Amiin amin bebegiim bu ne hasret ne mutluluk safagina benziyor. Allahim cumlemizin yardimcisi olsun, meleklerimizi bize bagislasin :nazar:
canim kesenin 20 mm olmasina cok sevindim.. Yazmadim sana ama 3mm.olmasi korkutmustu beni.. Cunku kesenin her gun ortalama 1.2mm buyumesi lazim.. Seninki de buyumus cok sukur.. Bebek de kese 22mm iken gorunur ve eger ultrason aleti iyiyse gorunur.. Yani endiselenme.. Bi kac gun sonra tekrar git gorursun insallah bebisi.. Aletten alete bile fark eder..

kizlar gunduz bel agrisi basladi bende bide hafif kasiklarimda agri oluyor cok korkuyorum. sizce doktora gorunmelimiyim.

Hoşgeldin canım :) yasadiklarin normal tatlım korkularin daha da normal hepimiz yaşıyoruz :) ben de sık idrara çıkıyorum kasigimda ağrı var bi tek.bulantim yok :)

Hosbuldum canim ya .Ne kadar sevindim anlatamam yazdıklarıma inşallah bebislerimize kavuşuruz hayırlısıyla. ..

Normal cnm bütün tarihlerimiz aynı

çok güzel takip edecem bundan sonra gelişmeleri sende canım inşallah güzelce devam eder gebeliğimiz bakalım yarın ne görecek ultrasonda. ..

kesinlikle normallll korkma bunu hayırlısı ile kucağına almanı dilerim

Amin bende hk sizin için aynı şeyi diliyorum çok daha morali gidiyorum yarın çok teşekkür ederim arkadaşım. ...

Çok duyarlısiniz hepiniz arkadaşlar bu gece bi saat içinde bu kadar rahatlatacagimi hiç tahmin etmiyodum sayenizde...

Kapı süsü modelleri ve daha fazlası için facebook sayfama beklerim....
702891259787196

Son düzenleyen: Moderatör:
kizlar gunduz bel agrisi basladi bende bide hafif kasiklarimda agri oluyor cok korkuyorum. sizce doktora gorunmelimiyim.
Yok güzelim olcak o kadar

Hosbuldum canim ya .Ne kadar sevindim anlatamam yazdıklarıma inşallah bebislerimize kavuşuruz hayırlısıyla. ..

çok güzel takip edecem bundan sonra gelişmeleri sende canım inşallah güzelce devam eder gebeliğimiz bakalım yarın ne görecek ultrasonda. ..

Amin bende hk sizin için aynı şeyi diliyorum çok daha morali gidiyorum yarın çok teşekkür ederim arkadaşım. ...

Çok duyarlısiniz hepiniz arkadaşlar bu gece bi saat içinde bu kadar rahatlatacagimi hiç tahmin etmiyodum sayenizde...
Tamam canım haberlerini bekliyorum

Bizi bizden fazla kim anlar ki :)

Dr. geldim kesemiz yine gozuktu ustelik bu kez baya buyuk kadar olmus bebegi goremedik dr. bebek gelismemis olabilir bi hafta sonra tekrar bakalim dedi eger gozukmese kurtaj dedi. Hastaneden ciktim cikali agliyorum ne zormus Allahim.. Esiminde gozlerinin dolusunu gorunce dahada kotu oldum. Dualarinizi esirgemeyin kizlar..
Canım üzme kendini Allah a tevekkül et inşallah görürsün daha küçük görünmemesi normal Benimde daha görünmedi üstelik 1 haftada küçük gözüküyor kese

Kızlar Günaydın, içimde garip bir iştahsızlık ve mide bulantısı ile uyandım bugün, hadi bakalım hayırlısı:mad:

günaydın kızlar doktora gidiyorum bugün ama içimde bi sıkıntı var sanki ters giden birşeyler var

Gunaydin kizlar kimse cevap yazmasada ben yazayım :KK43: benimde bugun kontrolum vardi dunden gittik hersey yolunda kalp atislarini duyduk :nazar::nazar: kontrole gidecek arkadaslarim insallah sizede guzel haberler almak nadip olur insallah rabbim yavrucuklarimizi kucagimiza aldigimiz gunleride gormeyi basip ederr :KK54:

günaydın kızlar doktora gidiyorum bugün ama içimde bi sıkıntı var sanki ters giden birşeyler var
Niye ole düşünüyorsun canım benim içini ferah tut bak ne güzel bebegin den haber alacaksın allah büyük kötü düşünme inşallah güzel güzel haberlerini verceksin bize :)

Gunaydin kizlar kimse cevap yazmasada ben yazayım :KK43: benimde bugun kontrolum vardi dunden gittik hersey yolunda kalp atislarini duyduk :nazar::nazar: kontrole gidecek arkadaslarim insallah sizede guzel haberler almak nadip olur insallah rabbim yavrucuklarimizi kucagimiza aldigimiz gunleride gormeyi basip ederr :KK54:
Gözün aydın canım ne güzel maşallah maşallah :nazar:darısı bizim başımıza inşallah :)

ege85, post: 36992433, member: 452857"]Gözün aydın canım ne güzel maşallah maşallah :nazar:darısı bizim başımıza inşallah :)[/QUOTE]
İnsallah Canim senin kaç haftalik:nazar:

gunaydin canim ins guzel haberlerle donersin kotu seyleri aklina getirme. bende tum agrilarimi abartiyorum ne normal ne anarmol anlayamiyorum.

Back