2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Altı haftalik canım haftaya cuma benim de randevum merak telaş korku hepsi mevcut bi duysan sesini rahatlicam biraz :)

Y-Dilara@ Canim ikizler geliyomus okudum ama yazamadim cok sevindim insallah saglikla ikisinide kavusursun

Sagol cani umutluyum insallah umudumu kirmaz melegim bi hafta kadar beklemeyi dusunuyoruz insallah guzel haberlerle geliriz teyzesi..

Niye ole düşünüyorsun canım benim içini ferah tut bak ne güzel bebegin den haber alacaksın allah büyük kötü düşünme inşallah güzel güzel haberlerini verceksin bize :)
inşallah öyle olur çıkıyoruz birazdan döndüğümde yazarım

ege85, post: 36992516, member: 452857"]Altı haftalik canım haftaya cuma benim de randevum merak telaş korku hepsi mevcut bi duysan sesini rahatlicam biraz :)[/QUOTE]
İnsallah duyarsin canim o zamana biz 7+3 te duyabildik

Günaydın canlar.dr gittim şimdi kalp atışı için me kalp atışı ne bebek bişi yok kordon gibi bişi oluşmuş geçen haftaya göre güzel gelişimi dedi ama bişi söylemek için erken dedi.vajinal muayenedede görünmedi.dua edin lütfen

Yaş 30 sat 4 ağustos BDT 11 mayıs şehir İzmir listeye eklenmek istiyorum bu arada umarım bulantılarımız çabuk geçer 2 gündür bende çok fenayım

Günaydın anneler bulantı çok kötü birşey ya bütün hayatımı etkiliyor hasta gibi yatıyorum hep üff

telaslanma hemen kendini strese sokma canim.Insaallah gorunurr en kisa zamanda. Rabbim yardimcin olsun

Bu arada gunaydin herkese 2 gundur sabahlari hafif mide bulantisi ve sislikle uyaniyorum sanki nefes alamiyorum

Günaydın bütün anneler güzel bir cumartesi olsun
Gunaydin canım
günaydın kızlar doktora gidiyorum bugün ama içimde bi sıkıntı var sanki ters giden birşeyler var
Öyle şeyler aklına bile getirme hersey allahın izniyle çok güzel olacak
Oh oh bende korktum bi an deki, hersey yolundaysa bu harika canım Cokkk kk sevindim
Günaydın güzel anneler yine güne mide bulantısıı ve kusmak ile basladım
Ah bu bulantılar öf of
Dualarımız seninle canım sabret hersey güzel olacak.

Bu arada o kadar Günaydın yazdım bana neden cevap yazmadnz aaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…