Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
masallah suphannallah ne guzel bi haber. kac haftaliktin canim.Gözün aydın canım ne güzel maşallah maşallah darısı bizim başımıza inşallah :)
canim kesenin 20 mm olmasina cok sevindim.. Yazmadim sana ama 3mm.olmasi korkutmustu beni.. Cunku kesenin her gun ortalama 1.2mm buyumesi lazim.. Seninki de buyumus cok sukur.. Bebek de kese 22mm iken gorunur ve eger ultrason aleti iyiyse gorunur.. Yani endiselenme.. Bi kac gun sonra tekrar git gorursun insallah bebisi.. Aletten alete bile fark eder..
inşallah öyle olur çıkıyoruz birazdan döndüğümde yazarımNiye ole düşünüyorsun canım benim içini ferah tut bak ne güzel bebegin den haber alacaksın allah büyük kötü düşünme inşallah güzel güzel haberlerini verceksin bize :)
hakkımızda hayırlısı artık bakalım ne olcakgunaydin canim ins guzel haberlerle donersin kotu seyleri aklina getirme. bende tum agrilarimi abartiyorum ne normal ne anarmol anlayamiyorum.
Yaş 30 sat 4 ağustos BDT 11 mayıs şehir İzmir listeye eklenmek istiyorum bu arada umarım bulantılarımız çabuk geçer 2 gündür bende çok fenayımSelamlar arkadaşlar fazla yazamıyorum bu sıralar mide bulantısından dolayı hiç bişey yapamıyorum konuşurken dahi midem bulanıyor.. Ben de bugün dr.a gidicem inşallah bebeklerimiz sağlıklıdır. Bu arada listeye eklenmek isteyenler Yaş,Sat,Yaşadığınız Şehir,Beklenen Doğum Tarihlerinizi bu msjın altına yada bana özel mesaj ile yazarsanız listeye ekleyebilirim :)
telaslanma hemen kendini strese sokma canim.Insaallah gorunurr en kisa zamanda. Rabbim yardimcin olsunGünaydın canlar.dr gittim şimdi kalp atışı için me kalp atışı ne bebek bişi yok kordon gibi bişi oluşmuş geçen haftaya göre güzel gelişimi dedi ama bişi söylemek için erken dedi.vajinal muayenedede görünmedi.dua edin lütfen
Gunaydin canımGünaydın bütün anneler güzel bir cumartesi olsun
Öyle şeyler aklına bile getirme hersey allahın izniyle çok güzel olacakgünaydın kızlar doktora gidiyorum bugün ama içimde bi sıkıntı var sanki ters giden birşeyler var
Oh oh bende korktum bi an deki, hersey yolundaysa bu harika canım Cokkk kk sevindimGunaydin kizlar kimse cevap yazmasada ben yazayım benimde bugun kontrolum vardi dunden gittik hersey yolunda kalp atislarini duyduk kontrole gidecek arkadaslarim insallah sizede guzel haberler almak nadip olur insallah rabbim yavrucuklarimizi kucagimiza aldigimiz gunleride gormeyi basip ederr
Ah bu bulantılar öf ofGünaydın güzel anneler yine güne mide bulantısıı ve kusmak ile basladım
Dualarımız seninle canım sabret hersey güzel olacak.Günaydın canlar.dr gittim şimdi kalp atışı için me kalp atışı ne bebek bişi yok kordon gibi bişi oluşmuş geçen haftaya göre güzel gelişimi dedi ama bişi söylemek için erken dedi.vajinal muayenedede görünmedi.dua edin lütfen