2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Hoşgeldin canım :) yasadiklarin normal tatlım korkularin daha da normal hepimiz yaşıyoruz :) ben de sık idrara çıkıyorum kasigimda ağrı var bi tek.bulantim yok :)

Normal cnm bütün tarihlerimiz aynı hatta belirtilerimiz bile, korkma

Oyy oy akşamları çalışmak ne zormuş cokk yoruldum yaa araba kullanmaktan belim ağrıdı. Bian önce bitsede evime gitsem uzansam. Karnında iki de bir sancilaniyo çok yoruyom kendimi sanırım
Eve git ayağının altina 2 yastık koy, dinlen canım benim

E öyle hersey insanlar için be yavrum, amin inş inş amiiiin

kesinlikle normallll korkma bunu hayırlısı ile kucağına almanı dilerim

rabbim umudunu yarı yolda koymasınnn

canim kesenin 20 mm olmasina cok sevindim.. Yazmadim sana ama 3mm.olmasi korkutmustu beni.. Cunku kesenin her gun ortalama 1.2mm buyumesi lazim.. Seninki de buyumus cok sukur.. Bebek de kese 22mm iken gorunur ve eger ultrason aleti iyiyse gorunur.. Yani endiselenme.. Bi kac gun sonra tekrar git gorursun insallah bebisi.. Aletten alete bile fark eder..

kizlar gunduz bel agrisi basladi bende bide hafif kasiklarimda agri oluyor cok korkuyorum. sizce doktora gorunmelimiyim.

Hoşgeldin canım :) yasadiklarin normal tatlım korkularin daha da normal hepimiz yaşıyoruz :) ben de sık idrara çıkıyorum kasigimda ağrı var bi tek.bulantim yok :)

Hosbuldum canim ya .Ne kadar sevindim anlatamam yazdıklarıma inşallah bebislerimize kavuşuruz hayırlısıyla. ..

Normal cnm bütün tarihlerimiz aynı

çok güzel takip edecem bundan sonra gelişmeleri sende canım inşallah güzelce devam eder gebeliğimiz bakalım yarın ne görecek ultrasonda. ..

kesinlikle normallll korkma bunu hayırlısı ile kucağına almanı dilerim

Amin bende hk sizin için aynı şeyi diliyorum çok daha morali gidiyorum yarın çok teşekkür ederim arkadaşım. ...

Çok duyarlısiniz hepiniz arkadaşlar bu gece bi saat içinde bu kadar rahatlatacagimi hiç tahmin etmiyodum sayenizde...

Kapı süsü modelleri ve daha fazlası için facebook sayfama beklerim....

Son düzenleyen: Moderatör:
kizlar gunduz bel agrisi basladi bende bide hafif kasiklarimda agri oluyor cok korkuyorum. sizce doktora gorunmelimiyim.
Yok güzelim olcak o kadar

Tamam canım haberlerini bekliyorum

Bizi bizden fazla kim anlar ki :)

Canım üzme kendini Allah a tevekkül et inşallah görürsün daha küçük görünmemesi normal Benimde daha görünmedi üstelik 1 haftada küçük gözüküyor kese

Kızlar Günaydın, içimde garip bir iştahsızlık ve mide bulantısı ile uyandım bugün, hadi bakalım hayırlısı

Günaydın bütün anneler güzel bir cumartesi olsun

günaydın kızlar doktora gidiyorum bugün ama içimde bi sıkıntı var sanki ters giden birşeyler var

Gunaydin kizlar kimse cevap yazmasada ben yazayım benimde bugun kontrolum vardi dunden gittik hersey yolunda kalp atislarini duyduk kontrole gidecek arkadaslarim insallah sizede guzel haberler almak nadip olur insallah rabbim yavrucuklarimizi kucagimiza aldigimiz gunleride gormeyi basip ederr

günaydın kızlar doktora gidiyorum bugün ama içimde bi sıkıntı var sanki ters giden birşeyler var
Niye ole düşünüyorsun canım benim içini ferah tut bak ne güzel bebegin den haber alacaksın allah büyük kötü düşünme inşallah güzel güzel haberlerini verceksin bize :)

Gözün aydın canım ne güzel maşallah maşallah darısı bizim başımıza inşallah :)

ege85, post: 36992433, member: 452857"]Gözün aydın canım ne güzel maşallah maşallah darısı bizim başımıza inşallah :)[/QUOTE]
İnsallah Canim senin kaç haftalik

gunaydin canim ins guzel haberlerle donersin kotu seyleri aklina getirme. bende tum agrilarimi abartiyorum ne normal ne anarmol anlayamiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…