2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
mrb arkadaşlar Allah nasip ederse bende mayıs annesi olucam..bilgilerimizi kime veriyoruz acaba liste için? herkese sağlıklı günler..

Icim rahat etmedi bende acile geldim kadin dogum uzmani vardi cok sukur hic bi sorun yok kesem gorunuyo artik gormus oldum bes bucuk haftalik olmus dinlen dedi doktorum kan gelmedigi surece sorun yokmus

Canım kese 3 mm ise gözükmemesi normal, demekki bebek daha çok küçük, benim kese 11 mm iken bile bebeği görememiştik düşün yanii, senin bebiş daha çok küçük demekki annesi :)

Icim rahat etmedi bende acile geldim kadin dogum uzmani vardi cok sukur hic bi sorun yok kesem gorunuyo artik gormus oldum bes bucuk haftalik olmus dinlen dedi doktorum kan gelmedigi surece sorun yokmus
ıcın rahatladı degıl mı annesı bak gece rahat uyursun artık..aktıf kırmızı kanama olmadıgı surece korkma yat dınlen bu ara bol bol uzan..masallah bak keseyı de gordun daha dur bakalımıkılı testler ayrıntılı ultrason hele buydukce ultraso kagıtlarına bakıp bakıp gulecegımız zamanlar gelecek ay ben bu sefer sankı daha bır heyecanlıyım

Bnde ilk resmimizi gorduk nasip ins dogdugu zamnlar gelir

Ay biz de yemek yedik mutfağı topladım ben gene yoruldum, bebişlerini gören kızlar mutlulugunuzu paylaşıyorum inanin, RabbiM daha güzel günler görmeyi nasip etsin, şu zaman hizlicanak geçsin, anaam anne oluyoruz yaslniyoz mu giii nasıl verecez kiloları heyy

Canım kese 3 mm ise gözükmemesi normal, demekki bebek daha çok küçük, benim kese 11 mm iken bile bebeği görememiştik düşün yanii, senin bebiş daha çok küçük demekki annesi :)

Insallah oyledir kuzum.. Kuzenimin karisi 2. oglusuna hamile ilki 7 haftanin bitiminde gozukmus ikincisi oyle icim bi ferahladi gec yumurtlamadan oluyormus boyle Allahim insallahh.

Insallah oyledir kuzum.. Kuzenimin karisi 2. oglusuna hamile ilki 7 haftanin bitiminde gozukmus ikincisi oyle icim bi ferahladi gec yumurtlamadan oluyormus boyle Allahim insallahh.
Tabiki de kuzum benim, geç döllenmeden dolayıdır dediğim gibi daha kese 3 mm içindeki bebiş kaç mm'dir kim bilir o kadar minik meleği nasıl görüceksin canım, 1 haftada büyüsün de görün inşallah :)

Kocam bi an evvel eve gelsin paylasayim onunla bunlarii :)
Cok rahatladim cookk :)

Kızlar bir kitap varmış fatma Avcı nin annelige yolculuk diye, hamileliği aşama aşama anlatan bir kitapmis kuzenim önerdi ona çok faydası olmuş inş ben de almayi düşünüyorum

merhaba ben de mayıs annesi Olucam inşallah Dilara hanıma öncelikle bilgilerimi ileteyim. SAT 7 Ağustos BDT 14 Mayıs Ankara

Hepinize mutlu stressiz hamilelikler diliyorum arkadaşlar umarım hepimiz kavuşuruz yavrularımıza sağlıklı bir Sekilde.

Sizlere sormak istediğim bir şeyler var ben adetim 1 hafta geçtiğinde öğrendim hamile olduğumu beta hcg değerim 916 çıktı geçen hafta perşembe günü. ddoktorum yarına randevu verdi. SATA göre 6+2'yim yarın, ilki düşüktü ve bunda çok korkuyorum artık her an kanama olacak hissi var. Midemde yanma ve hafif bulantı oluyor ama kusmadım hiç, bunun dışında göğüslerim çok hassas ve çok sık idrara çıkıyorum kasığımda hafif ve sürekli bir ağrı var benimle aynı durumda olan arkadaşlarım var mı Yaşadıklarım normal mi: (

Merhabe Güzel Anneler,

Kapı süsü, lavanta kesesi ve bebek şekerleri yapıyorum.
Facebook sayfam...

Son düzenleyen: Moderatör:
Bir kaç arkadaşımdan devlet hastanelerinde sadece gebelik doktorları bölümünün çok güzel ilgilendiğini, hiç sırada beklemediğini söylediler. Bugün gerçekten çok ilgiliydi

Oyy oy akşamları çalışmak ne zormuş cokk yoruldum yaa araba kullanmaktan belim ağrıdı. Bian önce bitsede evime gitsem uzansam. Karnında iki de bir sancilaniyo çok yoruyom kendimi sanırım

Rahatla tabi canım boşuna stres yapıyosun :)

Kuzum kese 20 mm civarindaymis annemde vardi yanimda yalnis hatirliyormusum. Ama olsun icim yine rahat kese buyuk bebek kucuk olabiliyormus. Haftaya kadar sabiirr :)

Terto dert etme aynı anda bekledik aynı anda evlendim aynı anda doğuracak inss

Amiin amin bebegiim bu ne hasret ne mutluluk safagina benziyor. Allahim cumlemizin yardimcisi olsun, meleklerimizi bize bagislasin

benim dr.umda 25. gün test yapmamı istedi..13.6 çıktı beta hcg dün yine yaptırdım 39.7 çıktı..yükselmesi güzel ama erken yapıldığından sanırım çok düşük..bugün tam 4 haftalık oldu..ama daha ilk kontrolüm haftaya cuma...bakalım kese görülcekmi ...inşallah sorunsuz bir gebelik geçiririz...erken öğrenmek çok zor oluyor...günler geçmiyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…