Hayırlı olsun canım ikizlerin imşallah.
Kızlar bende bugün dktr gittim 5+3 günlüğüm hcg değerim 8673 çıktı keseyi görebildik ama bebişi göremedik dualarınızı bekliyorum
Benim internet olmadığı için eşimi beklemek zorundayım yazabilmek için
Günaydın kızlar güzel anneler güzel bir sabaha daha Günaydın :) dün artık oğlumu memeden kestim zaten gündüzleri emmiyodu bi aksam uyurken devam sütünü almadı napıcam hiç bilmiyorum çok üzülüyorum
Hayırlısı olsun canım korku elbette var ama Allah büyük sağlıklı olsunlar da gerisi hiç önemli değil :) BHcgnin yüksekliğiyle alakası var mı hiç bilmiyorum canım
3 defa gittim en son geçen cumartesi kese vardı sadece 10 gün sonra gel dedi ya cumartesi yada pazartesi gitcem sat tan hesaplayınca 9 haftalık ama ultrasonda 5 haftalık çıktı sadece kese vardı normal mi sence
günaydın herkeze kızlar kahvaltı yapabiliyor musun ben çok zorlanıyorum yapmasamda tansiyonum düşüyor bu arada kaç kiloyla hamile kaldınız ben 62 ile kaldım 10 gün progestan kullandım 1.5 kilo aldırdı bana şimdi 63.5 kiloyum
Gunaydin kizlar ayni korkular bndede var bazen gece karnim agriyo wc kosuyorum kana ma mi var yok lekelendimmi diye korkuyorum acayip pazar ziyarete gitcm hamile kalmadan gitmistim allahin izniyle once sonra ziyaretin vesilesiyle hamile kaldm bi daha gel demisti bebegi korumk icin dua yazcak ins bn10 gune gitcm doktora ya cok var off dojtor kanaman olmadigi surece korkma dedi hayirlisi
günaydın arkadaşlar inşallah hepimiz için güzel bir gün olur... bugün de her gün olduğu gibi yorgun başladı bana çünkü erken uyuyamıyorum gece 3-3,5 arası kesin uyanıyorum iş yeri zaten çok yorucu bide gece yatakta dönünce deliriyorum. evhamlıkta cabası karnımın üstüne fazlamı yattım ay çok ani mi hareket ettim derken deliriyorum
günaydın herkeze kızlar kahvaltı yapabiliyor musun ben çok zorlanıyorum yapmasamda tansiyonum düşüyor bu arada kaç kiloyla hamile kaldınız ben 62 ile kaldım 10 gün progestan kullandım 1.5 kilo aldırdı bana şimdi 63.5 kiloyum
Kahvaltı şart canım ya çok şükür bulantılarım yataktan kalkmadan yediğim leblebi sayesinde bitti.iştahım çok açık 3aydır folik asit kullanıyorum hamilelik öncesi 62 kiloydum bakıyorum 64-65 oldu:-( kızımda 17 kilo aldım bunda ne olcak bilmiyorum çok aşeriyorum dün gecenin 22 de canım kumru istedi geçen gece uykumdan uyandım erik diye Allah yardım etsin
Kahvaltı şart canım ya çok şükür bulantılarım yataktan kalkmadan yediğim leblebi sayesinde bitti.iştahım çok açık 3aydır folik asit kullanıyorum hamilelik öncesi 62 kiloydum bakıyorum 64-65 oldu:-( kızımda 17 kilo aldım bunda ne olcak bilmiyorum çok aşeriyorum dün gecenin 22 de canım kumru istedi geçen gece uykumdan uyandım erik diye Allah yardım etsin
günayydınn arkadaşlar sanrırım ben de hamileyim dün günümdü test yaptım çift çizgi çıktı ama bir tuhaflık vardı testte tekrar test yapmayı düşünüyorum. ablam hariç daha hiç kimseye söylemedim eşime bile 2 ay önce testte 2.çizgi silik çıktı herkese hamileyim dedim ama 5gün geçince regl oldum daha temkinli olayım diyorum bu kez hayırlısı olsun inşallah hamileyimdir .Karnımda ağrılar var normalmi bilmiyorum 2.bebişim olacak inşallah .
günayydınn arkadaşlar sanrırım ben de hamileyim dün günümdü test yaptım çift çizgi çıktı ama bir tuhaflık vardı testte tekrar test yapmayı düşünüyorum. ablam hariç daha hiç kimseye söylemedim eşime bile 2 ay önce testte 2.çizgi silik çıktı herkese hamileyim dedim ama 5gün geçince regl oldum daha temkinli olayım diyorum bu kez hayırlısı olsun inşallah hamileyimdir .Karnımda ağrılar var normalmi bilmiyorum 2.bebişim olacak inşallah .
2 ay önce de ağrılarım vardı regl olacakmış gibi şimdi acaba diyorum yinemi yok . Tekrar umutlanmak istemiyorum açıkcası . P.tesi gidip yaptırırım belki hayırlısı olur inşallah.