Ay canım bende öyle ya çok korkuyorum ağrı kesildi arada bi kasık ağrısı girip çıkıyor doktora gittin mi hiç ben haftaya salı gidiyorum çok korkuyorum ama
bulantım az cnm kusturmuyor ama canımı sıkıyor kendi tukrugu den tiksindim ama daha kötüsü migren var cnm delirecek gibiyim migrenden ogullarımda aksamları tutardı uyurdum erkenden ama bunda saati yok pzrts den beri öldürdü beniCanim bende beşinci haftadayim bulantı falan başlamadı sende varmı bulantı
Süs kiiiiiizBak şimdi aklıma maydanoz geldi
Canim allah senden razı olsun et bize bol bol dua rabbim de ne isteğin varsa hayirlisiyla versin sana çok sağol bizi unutma dualarinda:)Kızlar bende suudi arabistan mekkede yaşıyorum şuan istanbuldayım ama 10 15 güne dönücem hepinize ordada bol bol dua edicem sizlerde beni dualarınızdan eksik etmeyin Rabbim evlatlarımızı hayırlısıyla sağlıklı bi şekilde kucağımıza almayı nasib etsin sonrada bir ömür hayırlı bi evlat olmasını nasib etsin
Normal güzelim hiç korkma yarın ilk işin kan ver beta hcg hormon seviyeni öğren, ve bizle Paylaş, hayırlı olsun simdiden:)kızlar iki gündür adet olucam olamadım ama kahverengi leke oluyo. test yaptım pozitif çıktı çokşükür :) peki sizce bu lekelenme normal mi? nolur cvp verin.
Gozunaydin canim.. Allah hayirli etsin.. Benim de beklenen adet gunumde kahverengi lekem vardi.. Kirmizi olmadikca korkma diyorlar.. Ama doktora git belki progestan verir..kızlar iki gündür adet olucam olamadım ama kahverengi leke oluyo. test yaptım pozitif çıktı çokşükür :) peki sizce bu lekelenme normal mi? nolur cvp verin.
kızlar iki gündür adet olucam olamadım ama kahverengi leke oluyo. test yaptım pozitif çıktı çokşükür :) peki sizce bu lekelenme normal mi? nolur cvp verin.
dün bugün 2 gündür var. kırmızı değil ve öyle sıvı akmıyor. afedersiniz peçeteye silince geliyor. ikinci bu inşallah. ilk bebeğimde böyle olmamıştı korktum Allah korusun. peki senin ne kadar sürdü o lekelenme?Gozunaydin canim.. Allah hayirli etsin.. Benim de beklenen adet gunumde kahverengi lekem vardi.. Kirmizi olmadikca korkma diyorlar.. Ama doktora git belki progestan verir..
Haklısın canım, varsa yiyecegi ekmeği gelir o dünyaya, sen bol bol dua et, şimdiden aramıza hoşgeldin, RabbiM guldursun inş yüzünü çok öptüm hayırlı güzel haberlerini almak umuduylaArkadaşlar merhaba.Ben Temmuz gibi aranıza katılmıştım.Ama gebeliğim çok kısa sürdü. (kimyasal gebelikmiş )Sonra doktorum 2-3 ay ara ver sonra görüşürüz dedi.Bende tatile falan gitim vs sat 23 ağustostu.Dün adet olmayınca bugün idrar testi yaptım silik çıktı ama doktora gitmek için beklemeye karar verdim.Geçen sefer çok acele ettim kan verdim hamile olduğumu kendim gördüm.DR gidince bana büyük olasılıkla sağlıksız gebelik dedi dış gebelikte olabilir neye uğradığımı şaşırdım.Sonrasında 2 defa kan vermek zorunda kaldım.O şekilde günleri beklemek çok daha zor.Şimdi hiç değilse heyecan verici Ne dersiniz?
Canim korkma bende de oldu bir iki damla sonra hamile olduğumu öğrendimkızlar iki gündür adet olucam olamadım ama kahverengi leke oluyo. test yaptım pozitif çıktı çokşükür :) peki sizce bu lekelenme normal mi? nolur cvp verin.
Olur olur moralini yüksek tut, kimisi adetleniyo kız. Dert etme belki cinsiyeti başkadır :)dün bugün 2 gündür var. kırmızı değil ve öyle sıvı akmıyor. afedersiniz peçeteye silince geliyor. ikinci bu inşallah. ilk bebeğimde böyle olmamıştı korktum Allah korusun. peki senin ne kadar sürdü o lekelenme?
çokşükür ağrı yok. sadece 2 gündür lekelenme... aşırı da değil ama az önce dış gebelik belirtisi okudum Allah korusun; kahverengi lekelenme ve alt karında hassasiyet yazıyo. hassasiyet de var. hissetmiştim zaten bikaç gündür. ne bilim korktum.Ca
Canım benimde adetten önce oldu kahve lekelenmeler yerleşme kanaması olabilir dediler seninde böyle olabilir kan tahliliylede baktır hayırlısı olsun bebişin ben doktoruma sormuştum aşırı olmadığı müddetçe dayanılmayacak derece ağrı yoksa normal demişti öylede oldu iki günde bitti
3 defa gittim en son geçen cumartesi kese vardı sadece 10 gün sonra gel dedi ya cumartesi yada pazartesi gitcem sat tan hesaplayınca 9 haftalık ama ultrasonda 5 haftalık çıktı sadece kese vardı normal mi sence9 haftadır daha Dr girmedin mi
Hayırlı olsun canım ikizlerin imşallah.Ben de öyle saçma sapan şeyler düşünüyordum tatlımm ama şimdi doktordan geldik ve ikiz olduğunu gördük kalp atışlarını da gördüktabi ikizlerde hep birinin küçülüp kaybolma ihtimali varmış ama inşallah olmaz öyle birşey sağlıklı olurlar inşallah bütün bebişler :) çok şaşkınız şuan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?