- 21 Ağustos 2009
- 379
- 495
- 158
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hayırlısı o zaman canm2 ay önce de ağrılarım vardı regl olacakmış gibi şimdi acaba diyorum yinemi yok . Tekrar umutlanmak istemiyorum açıkcası . P.tesi gidip yaptırırım belki hayırlısı olur inşallah.
Günaydınlar herkese 2 haftalık bekleyiş doldu sayılır yarın doktor günüm beklemek ne zor muş dayanamadım bu sabah birde kan tahlili yaptırdım sonuç bekliyorum hayırlısı
evet canım bende diyorm esime devlet hastahanesine mi gitsem en azından kalp atısları var mı diye baktırayım diyorum ama eşim bosver hafaya gideriz diyor. bizim burda sabah 8 de gidene öğleden sonra 13,30 da bakıyorlar. esimde sabah git aksam 5 e alırım seni b hamile halinle diyor (( mecbur bekleyeceğim baska carem yok. bugünde mide bulantılarım var hafif hafif (Randevu günlerimiz aynı canım. . Ama ben sabredemiyorum artık. . Eşime yarın gidelim diyorum kabul etmiyor. ..
Sağol canım teşekkür ediyorum, inşallah sen de kalp atışlarını duyarsın Allah'ım hepimizin bebeklerini sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallahh :)Canım benim hayırlı olsun ikizlerin geliyormus :) sağlıkla kucağına al inş. 10 kat daha dikkat etmen gerektiğini unutma.
sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Rabbim. Ben daha kalp atıslarını duymadım randevum ayın 25 ine :)
Hayırlı olsun :) yavrunuzu sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah :) bencede henüz kimseye söylememeniz iyi olmuş. 1 hafta falan geçsin öyle söylersiniz. Karın ağrısı normal. Sanki regl olacakmış gibi bir ağrı ara ara bende de oluyor. Çok şiddetli olmadıktan sonra bir sorun olmadığını söylüyor dr lar.günayydınn arkadaşlar sanrırım ben de hamileyim dün günümdü test yaptım çift çizgi çıktı ama bir tuhaflık vardı testte tekrar test yapmayı düşünüyorum. ablam hariç daha hiç kimseye söylemedim eşime bile 2 ay önce testte 2.çizgi silik çıktı herkese hamileyim dedim ama 5gün geçince regl oldum daha temkinli olayım diyorum bu kez hayırlısı olsun inşallah hamileyimdir .Karnımda ağrılar var normalmi bilmiyorum 2.bebişim olacak inşallah .
Korkma takip et devam ederse doktoruna danis ilk haftalar olurmus yerlesmede malum embriyo duvari kaziyo yerlesicem diiye oda kanama yapiyo bakterilerden dolayi kan kahverengi oluyo kirmizidan kork asilgünaydın kızlar.. benim sabah kalktığımda çok minik bi kahve leke gelmişti korkuyorum şimdi ama devamı gelmedi
Valla hem heyecan hem korku ne yapacağımı bilemiyorum yarın sabah 9 da randevum hayırlısı ne ise hakkımda o olsun , hakkımızda...Aynen canim beklemek cok zormuş ya... zaman da yavaş yavaş geçiyor sanki. Neyse ki senin süren doldu sayılır. Darısı başıma 6 gün var daha. ..
inşallah devamı gelmez...akşama kadar gelirse dok arayayım doğru diyosun..insan korkuyo panik oluyor görünceKorkma takip et devam ederse doktoruna danis ilk haftalar olurmus yerlesmede malum embriyo duvari kaziyo yerlesicem diiye oda kanama yapiyo bakterilerden dolayi kan kahverengi oluyo kirmizidan kork asil
Güzel haberler alırsın inşallah...Gunaydin kizlarr nasilsinizz
3 saatimiz kaldi dr. gitmemize :)
Güzel haberlerle gel inşallah canımm :)Gunaydin kizlarr nasilsinizz
3 saatimiz kaldi dr. gitmemize :)
Güzel haberler alırsın inşallah...
Güzel haberlerle gel inşallah canımm :)
Ragyı merhaba bende burada yapılıyor diye okudum ama yapılmıyormuş. Hatta devlet hastanelerinin bazılarında da hepsini yapmıyorlarGünaydın :) herkese hayırlı cumalar... Güzel birgün geçiririz inşallah... Kızlar bir sorum olacak size. Hamile kaldığımızı öğrendikten sonra ilk doktor randevumuzda bir takım testler yapılıyor ya, o testlerin hepsini sağlık ocakları da yapıyormu??
canım heryerde farklı mı bilmiyorum ama ben hataydayım benim bütün talillerimi sağlık ocağı yaptı rubella toxplazma troid kan sayımı idrar açlık kan şekeri hepsine baktılar.Ragyı merhaba bende burada yapılıyor diye okudum ama yapılmıyormuş. Hatta devlet hastanelerinin bazılarında da hepsini yapmıyorlar
çok teşekkür eederim tam adet gününde yaptım çizgiler çok belirgindi sevinemiyorum bile acaba diyorum . bulunduğum bölge mahrumiyet bölgesi merkeze 70km mesafede iki hastane var ilçede 1 . Çalışıyorum ha deyince gidilmiyor .sizler ne zaman gittiniz doktora ben ilk hamileliğimde hemen gitmiştim ama bunda biraz beklemek istiyorumHayırlı olsun :) yavrunuzu sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah :) bencede henüz kimseye söylememeniz iyi olmuş. 1 hafta falan geçsin öyle söylersiniz. Karın ağrısı normal. Sanki regl olacakmış gibi bir ağrı ara ara bende de oluyor. Çok şiddetli olmadıktan sonra bir sorun olmadığını söylüyor dr lar.
O tahliller neden yapılıyor daha yeni duyuyorum vallahi neymiş öyle 550 tl bence hastanelerin para almak için yaptığı tahlillerdir oKızlar hepinize günaydın
Ben tahliklerimle uğraşmaya devam ediyorum, fatih üni hastanesine gittiğimi yazmıştım tahlil istediler ve tam 550 tl tuttuğunu söylediler. Maltepe tıp merkezine sordum o da o civarda tuttuğunu söyledi. Çok gereksiz geldi okadar paraya yazık günah. Maltepe devlet hastanesine gittim oradada toksoplazma ve rubellayı hıv ve hepatit c için testi yapmadı doktor. Toksoplazma ve. Rubella nın gerekli olduğunu biliyorum. Ve niyahet fsm hastanesinde ilter beye randevu aldım. Çok güleryüzlü bir doktor ilgilendi ve hemen istedi tahlilleri. Tahlil için de sıra beklemedik ve işşmizi 15 dk da bitirdik. Fsm nin avantajı sadece gebelik doktorlarının olmasıymış. 550 tl masraftan kurtulmuş oldum çok mutluyum