2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Günaydınlar herkese 2 haftalık bekleyiş doldu sayılır yarın doktor günüm beklemek ne zor muş dayanamadım bu sabah birde kan tahlili yaptırdım sonuç bekliyorum hayırlısı

Günaydınlar herkese 2 haftalık bekleyiş doldu sayılır yarın doktor günüm beklemek ne zor muş dayanamadım bu sabah birde kan tahlili yaptırdım sonuç bekliyorum hayırlısı

Aynen canim beklemek cok zormuş ya... zaman da yavaş yavaş geçiyor sanki. Neyse ki senin süren doldu sayılır. Darısı başıma 6 gün var daha. ..

Randevu günlerimiz aynı canım. . Ama ben sabredemiyorum artık. . Eşime yarın gidelim diyorum kabul etmiyor. ..
evet canım bende diyorm esime devlet hastahanesine mi gitsem en azından kalp atısları var mı diye baktırayım diyorum ama eşim bosver hafaya gideriz diyor. bizim burda sabah 8 de gidene öğleden sonra 13,30 da bakıyorlar. esimde sabah git aksam 5 e alırım seni b hamile halinle diyor (( mecbur bekleyeceğim baska carem yok. bugünde mide bulantılarım var hafif hafif (

günaydın kızlar.. benim sabah kalktığımda çok minik bi kahve leke gelmişti korkuyorum şimdi ama devamı gelmedi

Günaydın :) herkese hayırlı cumalar... Güzel birgün geçiririz inşallah... Kızlar bir sorum olacak size. Hamile kaldığımızı öğrendikten sonra ilk doktor randevumuzda bir takım testler yapılıyor ya, o testlerin hepsini sağlık ocakları da yapıyormu??

Sağol canım teşekkür ediyorum, inşallah sen de kalp atışlarını duyarsın Allah'ım hepimizin bebeklerini sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallahh :)

Hayırlı olsun :) yavrunuzu sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah :) bencede henüz kimseye söylememeniz iyi olmuş. 1 hafta falan geçsin öyle söylersiniz. Karın ağrısı normal. Sanki regl olacakmış gibi bir ağrı ara ara bende de oluyor. Çok şiddetli olmadıktan sonra bir sorun olmadığını söylüyor dr lar.

günaydın kızlar.. benim sabah kalktığımda çok minik bi kahve leke gelmişti korkuyorum şimdi ama devamı gelmedi
Korkma takip et devam ederse doktoruna danis ilk haftalar olurmus yerlesmede malum embriyo duvari kaziyo yerlesicem diiye oda kanama yapiyo bakterilerden dolayi kan kahverengi oluyo kirmizidan kork asil

Aynen canim beklemek cok zormuş ya... zaman da yavaş yavaş geçiyor sanki. Neyse ki senin süren doldu sayılır. Darısı başıma 6 gün var daha. ..
Valla hem heyecan hem korku ne yapacağımı bilemiyorum yarın sabah 9 da randevum hayırlısı ne ise hakkımda o olsun , hakkımızda...

Korkma takip et devam ederse doktoruna danis ilk haftalar olurmus yerlesmede malum embriyo duvari kaziyo yerlesicem diiye oda kanama yapiyo bakterilerden dolayi kan kahverengi oluyo kirmizidan kork asil
inşallah devamı gelmez...akşama kadar gelirse dok arayayım doğru diyosun..insan korkuyo panik oluyor görünce

Kızlar hepinize günaydın
Ben tahliklerimle uğraşmaya devam ediyorum, fatih üni hastanesine gittiğimi yazmıştım tahlil istediler ve tam 550 tl tuttuğunu söylediler. Maltepe tıp merkezine sordum o da o civarda tuttuğunu söyledi. Çok gereksiz geldi okadar paraya yazık günah. Maltepe devlet hastanesine gittim oradada toksoplazma ve rubellayı hıv ve hepatit c için testi yapmadı doktor. Toksoplazma ve. Rubella nın gerekli olduğunu biliyorum. Ve niyahet fsm hastanesinde ilter beye randevu aldım. Çok güleryüzlü bir doktor ilgilendi ve hemen istedi tahlilleri. Tahlil için de sıra beklemedik ve işşmizi 15 dk da bitirdik. Fsm nin avantajı sadece gebelik doktorlarının olmasıymış. 550 tl masraftan kurtulmuş oldum çok mutluyum

Ragyı merhaba bende burada yapılıyor diye okudum ama yapılmıyormuş. Hatta devlet hastanelerinin bazılarında da hepsini yapmıyorlar

Ragyı merhaba bende burada yapılıyor diye okudum ama yapılmıyormuş. Hatta devlet hastanelerinin bazılarında da hepsini yapmıyorlar
canım heryerde farklı mı bilmiyorum ama ben hataydayım benim bütün talillerimi sağlık ocağı yaptı rubella toxplazma troid kan sayımı idrar açlık kan şekeri hepsine baktılar.

çok teşekkür eederim tam adet gününde yaptım çizgiler çok belirgindi sevinemiyorum bile acaba diyorum . bulunduğum bölge mahrumiyet bölgesi merkeze 70km mesafede iki hastane var ilçede 1 . Çalışıyorum ha deyince gidilmiyor .sizler ne zaman gittiniz doktora ben ilk hamileliğimde hemen gitmiştim ama bunda biraz beklemek istiyorum

O tahliller neden yapılıyor daha yeni duyuyorum vallahi neymiş öyle 550 tl bence hastanelerin para almak için yaptığı tahlillerdir o

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…