• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Sağol canım teşekkür ediyorum, inşallah sen de kalp atışlarını duyarsın Allah'ım hepimizin bebeklerini sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallahh :)
Aa ne güzel ikizzmii doğal yollarla mı ikiz oldu bende isterdim biliyorum çok zor ama istiyorum işteönceden belli olurmu hcgden filan kaçıncı haftada öğrendin

Hergunum korku ya bnim hic rahst edemiyorum olcakmi diye stres simdidebtutunacakmi kalbi atacakmi diye stres ne zor ya:110:

Ragyı merhaba bende burada yapılıyor diye okudum ama yapılmıyormuş. Hatta devlet hastanelerinin bazılarında da hepsini yapmıyorlar
Merhaba canım :) ben daha dr a gitmedim. Özelden randevu aldım. 3 hafta sonra gidicem. Ama tahliller için ne kadar isteyecekler bilgim yok. Özele gitmeden 2 gün önce sağlık ocağına gidip tahlillerimi yaptırıp dr a gidince yanıma alsam diyorum. En azından yapılabilenleri sağlık ocağında yaptırayım. Mağdem böyle bir imkanımız var neden verelimki 300-500 lira.

Kızlar tunaydin herkese canlarım güzel annelerim :KK6: keyifler nasıl yavrulariniz nasıl bugün :KK31: ben bu progestan ilacinin vermis olduğu etkiyle sacma sapan rüyalar görüyorum:KK34: pazartesi olsa da gitsem Dr. A:KK37:, sorucam vallahi dinlenmeden kasıt ne? Hepmi yatmam gerek? Böreğin içinde yediğim maydanozun zararı olurmu neden bu kadar çok uyuyorum vs. Vs. Bu pimpiriklerimi atlatinca çok dha mutlu bir anne oluciiim:KK75::KK36:

çok teşekkür eederim tam adet gününde yaptım çizgiler çok belirgindi sevinemiyorum bile acaba diyorum . bulunduğum bölge mahrumiyet bölgesi merkeze 70km mesafede iki hastane var ilçede 1 . Çalışıyorum ha deyince gidilmiyor .sizler ne zaman gittiniz doktora ben ilk hamileliğimde hemen gitmiştim ama bunda biraz beklemek istiyorum
Ben oğlumda 6veya 7. Haftamda gitmiştim canım. Ama bu hamileliğimde 9. Hafta gideceğim Allah izin verirse. Bende çalışıyorum ve henüz iş yerinden kimse bilmiyor. Hem sık sık izin almak istemediğim için, hemde gitmişken hem keseyi, hem bebeği görmek istediğim için bekliycem.

Aa ne güzel ikizzmii doğal yollarla mı ikiz oldu bende isterdim biliyorum çok zor ama istiyorum işteönceden belli olurmu hcgden filan kaçıncı haftada öğrendin
Doğal yollarla evet canım, inşallah senin de olur 6. haftanın içindeyken 2 kese göründü fakat emin olamadık dün tekrar gittim ve öğrendik canım bhcg ile alakası olduğunu pek sanmıyorum inşallah senin de ikizdir canım Rabbim kalbine göre versin :)

kızlar mesajlarınızı okudum içime kurt düştü benmde kasık ağrım vardı geçti mide bulantım vardı şimdi o kadar yok sadece belim ağrıyo çabuk yoruluyorum uyumak istiyorum ters giden bişeymi var acaba ama oğlumda ben çok rahattım sadece ilk zamanlar kasık ağrısı olurdu onun dışında göbeğim çıkmayana kadar hamileliğimi hissetmezdim bilemedim şimdi
Canim benim olur öyle dur daha yenisin, öyle ANLARIMz olacakki uyurken bile rahat edemeyeceğiz, bende hep uyuyorum ama ilaçlardan, dert etmeeeeeeeee

Bemde mayis annesi olacagim insallah
Henuz 6 haftaligim:)
Canim hoşgeldin sefalar getirdin

Gunaydin kizlar.. yine bir cuma sabahi:KK6:
Gunaydin annecan, evt bol duali bir gün olsun.
Hayırlı günler, Hayırlı cumalar... :KK25:
Hayırlı gunler guzelimmmmm

günaydın herkeze kızlar kahvaltı yapabiliyor musun ben çok zorlanıyorum yapmasamda tansiyonum düşüyor bu arada kaç kiloyla hamile kaldınız ben 62 ile kaldım 10 gün progestan kullandım 1.5 kilo aldırdı bana şimdi 63.5 kiloyum
Ben de çok zorlanıyorum hiç yemsem yemem herhalde ama zorla yiyorum, ben 5 le kaldım canım suan bilmiyorum 54 sanırım, ama o siskinlikte kilodan sasirtma yapar
Gunaydin kizlar ayni korkular bndede var bazen gece karnim agriyo wc kosuyorum kana ma mi var yok lekelendimmi diye korkuyorum acayip pazar ziyarete gitcm hamile kalmadan gitmistim allahin izniyle once sonra ziyaretin vesilesiyle hamile kaldm bi daha gel demisti bebegi korumk icin dua yazcak ins bn10 gune gitcm doktora ya cok var off dojtor kanaman olmadigi surece korkma dedi hayirlisi
Korkma tabiki de,oh 9 ay kanamasiz rahatız, annemin deyimiyle 9 ay erkek gibiyiz hahahahahahaha

günaydın arkadaşlar inşallah hepimiz için güzel bir gün olur... bugün de her gün olduğu gibi yorgun başladı bana çünkü erken uyuyamıyorum gece 3-3,5 arası kesin uyanıyorum iş yeri zaten çok yorucu bide gece yatakta dönünce deliriyorum. evhamlıkta cabası karnımın üstüne fazlamı yattım ay çok ani mi hareket ettim derken deliriyorum
Gunaydin canım, gece et duani yat, en güzeli mevlama emanet hiç tasalanma

Kahvaltı şart canım ya çok şükür bulantılarım yataktan kalkmadan yediğim leblebi sayesinde bitti.iştahım çok açık 3aydır folik asit kullanıyorum hamilelik öncesi 62 kiloydum bakıyorum 64-65 oldu:-( kızımda 17 kilo aldım bunda ne olcak bilmiyorum çok aşeriyorum dün gecenin 22 de canım kumru istedi geçen gece uykumdan uyandım erik diye Allah yardım etsin
Ahahahahahahahahah bende dün eksi elma diye tutturdum, yerkenki halimi görmen lazım, olur öyle olur bol bol yiyin gari

Herkese günaydınn sevgili Mayıs anneleri :)
Hayırlı Cumalar ve haftasonları :KK24:
Gunaydin annnecikkkkkkkkkk
günayydınn arkadaşlar sanrırım ben de hamileyim dün günümdü test yaptım çift çizgi çıktı ama bir tuhaflık vardı testte tekrar test yapmayı düşünüyorum. ablam hariç daha hiç kimseye söylemedim eşime bile 2 ay önce testte 2.çizgi silik çıktı herkese hamileyim dedim ama 5gün geçince regl oldum :KK43: daha temkinli olayım diyorum bu kez hayırlısı olsun inşallah hamileyimdir .Karnımda ağrılar var normalmi bilmiyorum 2.bebişim olacak inşallah .
Güzelim benim en yakın zamanda idrar testini tekrarla, mümkünse kan testi yaptirdim, hadi rabbim gönlüne göre versin
tam ben diycektim ağzımdan aldın hakkaten diyene bak:KK76:
Hahahaha haha kelin merhemi olsaaaaaa

Gunaydin kizlarr nasilsinizz :cool:
3 saatimiz kaldi dr. gitmemize :)
Kıyamam ya ah bizim bu safaklarrrrrrrr tertooooo
günaydın kızlar..:KK43: benim sabah kalktığımda çok minik bi kahve leke gelmişti korkuyorum şimdi ama devamı gelmedi
Hiçbişey olmaz korkma dusunmeee

Hergunum korku ya bnim hic rahst edemiyorum olcakmi diye stres simdidebtutunacakmi kalbi atacakmi diye stres ne zor ya:110:
Ay icimimi okudun sen kiz

Ben oğlumda 6veya 7. Haftamda gitmiştim canım. Ama bu hamileliğimde 9. Hafta gideceğim Allah izin verirse. Bende çalışıyorum ve henüz iş yerinden kimse bilmiyor. Hem sık sık izin almak istemediğim için, hemde gitmişken hem keseyi, hem bebeği görmek istediğim için bekliycem.
Bende hemen gitmeyi düşünmüyorum çok sıkda gitmeyi düşünmüyorum bir sıkıntı olmadığı sürece inşallah sağlıkla alırız kuzucukları.Ayrıca sık ve uzun sürekli ultrasona girmek sakıncalıymış bebek açısından

Doğal yollarla evet canım, inşallah senin de olur 6. haftanın içindeyken 2 kese göründü fakat emin olamadık dün tekrar gittim ve öğrendik canım bhcg ile alakası olduğunu pek sanmıyorum inşallah senin de ikizdir canım Rabbim kalbine göre versin :)
İnşallah hayırlısıyla olur ama zor ya varnı çevrende ikiz çocuğu olan onun da etkisi büyüükmüş ama rabbim isterse olur elbet.

Endişe duyan arkadaşlar neden korkuyorsunuz ki riskli bir gebelik mi acaba eğer öyle değilse hiiç korkmayın rabbim yazmışsa olur inşallah

Günaydın mayıs güzelleri

Mytwin Mytwin tatlim gözün aydın ikizler geliyomus sağlıkla kucağına alırsın inşallah

Kızlar goguslerinizde bir değişiklik var mi?
Benimkiler büyüdü ve cokk ağrıyor uçları yaa

Teşekkür ederim canım, inşallah sen de bebişi görür kalp atışını da duyarsın :)

Dilara'cım bende senin gün aralığında gittiğimde doktora bebeği görememiştik. 1 hafta sonrasında görüp kalp atışlarını dinledik. Rabbim esirgesin. Endişe etme. Güzel haberler alırsın inşallah.

İnşallah hayırlısıyla olur ama zor ya varnı çevrende ikiz çocuğu olan onun da etkisi büyüükmüş ama rabbim isterse olur elbet.
Ailede var canım ama tabi Rabbim isterse herşey olur yanii :) hayırlısı olsun

Kızlar beş haftalik hamileyim kasık ağrısı vardı geçince korkmaya başladım ya çok evhamli oldum doktora gitmedim daha hic aradım bugün haftaya gel dedi

Bende ayni durumdayim.haftaya ilk kontrole gitmeyi dusunuyordum. senin doktorunda teyit etmis bunu.haftaya guzel haberler aliriz ins.

Günaydın mayıs güzelleri

Mytwin Mytwin tatlim gözün aydın ikizler geliyomus sağlıkla kucağına alırsın inşallah

Kızlar goguslerinizde bir değişiklik var mi?
Benimkiler büyüdü ve cokk ağrıyor uçları yaa
Canım teşekkürler amin inşallah hepimz sağlıkla alırız kucağımıza :)

Bnim biraz riskli olunca tedirgunim iki dusuk sonrasi igneden karnim nokta nokta oldu ne zormus ya hergun yapiyrum kndime sapliyorum resmen rabbim ins bu kadar cabami karsiliksz birakmaz biran evvel kocaman olsn istiyorum karnimin hamilelik kiyaftleri icin

Kızlar herkese merhaba tekrar.
Son 3 gündür sabahları inanılmaz bir mide bulantısıyla uyanıyorum.Şirkette zor atıyorum kendimi. ve affedersiniz sabahları sarı su kusuyorum. Galiba tepkileri almaya başladım :)

evet canım bende diyorm esime devlet hastahanesine mi gitsem en azından kalp atısları var mı diye baktırayım diyorum ama eşim bosver hafaya gideriz diyor. bizim burda sabah 8 de gidene öğleden sonra 13,30 da bakıyorlar. esimde sabah git aksam 5 e alırım seni b hamile halinle diyor :KK43:(( mecbur bekleyeceğim baska carem yok. bugünde mide bulantılarım var hafif hafif :KK43:(

Aynen canim bizde de durum öyle. Bizim yarın evlilik yildonumumuz hadi gidelim hediye olur ikimize de diyorum yok diyor. Kocalarimiz bizi hiç anlamıyor. . Onlar hamile kalsın da bakalım bu kadar sakin olurlar mı

Kızlar herkese merhaba tekrar.
Son 3 gündür sabahları inanılmaz bir mide bulantısıyla uyanıyorum.Şirkette zor atıyorum kendimi. ve affedersiniz sabahları sarı su kusuyorum. Galiba tepkileri almaya başladım :)

sabah aç karına işe gitme canım..o yüzden çok zorlanıyosun tuzlu bişeylerle bastır mideni kalktıgın gibi

Back