2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
benim fikrimi sorarsan araştır ve bi endokrinci bul. ben özel hastanede çalışıyorum burdaki dahiliye doktorum çok ilgilendi hakkını yemem adam her gördüğünde soruyodu sürekli kanıma bakıyodu ama ne olursa olsun onlar endokrinciler kadar anlamıyo bu işi ve ben 2.95 ken doktorunun ilacı düşürmesini anlamadım. belki vardır bi bildiği ama baktırmanda fayda var derim.

Canım inan ben doktora gidene kadar senden beterdim sanırım ortada bi sorun yokken, bir kimyasal gebelik geçirdim diye yok yavaş yavaş yürümeler, ay biraz yatıyım kalkmiyim temizlik yapmiyim ay biraz daha yatıyim diye diye baktım günler geçmiyo, giderek mutsuz bi hal içinde buldum kendimi. eşim bile biraz abartmıyor musun diyodu. ben de ona kızıyodum ne kadar anlayışsızsın diye ama çok haklıymış şimdi gözümdeki perde kalktı. düşünsenize eskiden ultrason bile yokmuş kadınlar tarlalarda karınlarında bebeklerle ne zor şartlar altında yaşamışlar, yaşıyorlar. Bizim halimize şükretmemiz lazım. Ve olayları akışına bırakmak lazım birazcık, içimizdeki bebişimizi daha huzurlu büyütebilmemiz için

ooo süper bak hiç strest yapmaya gerek yok inşallah alıp başını gidecek değerler..son regl tarihin kaç canım?

14 ağustostu canım ama 29 ağustosta aşılama oldum tedaviyle hamile kaldım yani ondanda biraz korkum zor buldum kaybetmek istemiyorum

Vallahi en sonunda ben de yurt dışına taşınıcam :) şu doktorlardan yana bi yüzüm gülmedi. Ilk gebelıgım de de 5. Aydan itibaren karnım sertleşiyör diye diye bir hal oldum meğerse erken doğum yapıyormusum tabi bunu yumurta kapıya gelince anladilar... 8 cm açılmayla 3.5 ay yattım sagolsunlar. Şükürler olsun allahim a sağlıklı ve zamanında doğum yaptım. Ama ah şu doktorlar :) yok yok ben de yurtdışına geliyorum :)

Canim Günesli Medicine Hospital'a gidiyorum bende.. Ilk Op.Dr. Züleyha G. ondada memnun kaldim sonra annemin ve teyzemin doktoruda olan Op. Dr. Yasemin E. G. gitmeye basladim.

14 ağustostu canım ama 29 ağustosta aşılama oldum tedaviyle hamile kaldım yani ondanda biraz korkum zor buldum kaybetmek istemiyorum
seni çok iyi anlıyorum bende 4 yıldan beri bekliyorum canım kaç kere çatlatma iğnesi vuruldum..şöyle hesapla benim döllenmeden sonra 24.günümde 4934 çıktı senin 19,gününde 1000 çıktı 21.günde 2000 23.günde 4000 olacak aynı yere denk gelicek Allahın izniyle tadını çıkarmaya bak hayırlı olsun canım.. dikkatli ol sadece ben dok gittim dün bana dediki stret en büyük etken düşmesi için o yüzden kafanı rahatlat iyice tutunsun sana.

Canim Günesli Medicine Hospital'a gidiyorum bende.. Ilk Op.Dr. Züleyha G. ondada memnun kaldim sonra annemin ve teyzemin doktoruda olan Op. Dr. Yasemin E. G. gitmeye basladim.
Teşekkür ediyorum canım bu yerleri bir arastirmaliyim. Sonuçta hamilelikte benim bir çok sorum olabiliyor ve bunlara sıkılmadan cevap verebilmeli. Ve ilk doğumum erken doğum tehlikem vardı bu durumumu her gittiğim doktor göz ardı ediyor. .. en sonunda hamile hamile kadın doğum için okutcaklar beni ondan korkuyorum :) vatana millete hamilelere iyi doktorlar gerekli :) neslimizin en iyi başlaması için herşey :)

Güzelim ben avrupadayim, Bağcılar medipol hastanesine gidiyorum şimdilik memnunum geçen acile bile gittim çok ilgilendiler sagolsunlar
Benim için önemli olan benim sorularıma cevap vermesi ultrason esnasında açıklama yapması. Bana doktor hersey insanlar için derse biter yani. Ben de biliyorum herseyin insanlar için olduğunu. Beni rahatlatmali. Iyi ya da kötü ne varsa söylemeli. Ben en uzak avcilara kadar düşünüyorum. Benim ikametime daha yakın. Ama buralarda bulamzsam . Artık oralara kadar gidicem

merhabalar ben de okul açıldıktan sonra yazamadım şimdi girdim çok şükür kimsede bir sorun yok galiba allah yardımcımız olsun 8. haftanın içindeyim miyomlarım yerinde duruyor bebek iyiymiş şimdilik dilerim hepimiz için hayırlısı canlar

Benimde ilk cocugum bu yuzden evime 1 saat mesafeli bi yere gidiyorum dedigin gibi en iyisi icin.. Ama tavsiye edecegim iki dr. Yasemin hanim dayimin karisinin dogumunu yaptirdi ve hala kac senedir gidiyor Annemlerde oyle.. Zuleyha hanimda cok yardimci kapali bi bayan..

KIZLAR PROGESTANI KULLANLARA SORUM OLACAK. DÜN BUGÜNDUR KAHVERENGİ AKINTIM OLMADI ŞÜKÜRLER OLSUN. AMA AKINTIM KOYU SARI OLMAYA BAŞLADI BU NORMAL MI. NORMAL DEGILSE NASIL OLMALI? SIMDIDEN TEŞEKKÜR EDIYORUM. ..

Eşimle konuşayım oralara da gideyim :) en sonunda kovacaklar beni :)

kuzum şahane olmuş yaa... maaşallah fıstığım kaç günde arttı bu kadar
İlk cuma yaptırdım sonra salı canım ya seninle aynı zaman hamile olmayı o kadar istiyorum ki en kisa zamanda inşallah sende bu güzel haberi alırsın

Hehe anne olmak kolay degil katlanacaklar
O bişey değil oğluma da bir açıklama yapamıyorum senin neyin var sen neden hep doktora gidiyorsun deyip duruyor. Grip oldum halsizim demekle yetiniyorum pek tatmin olmuyor ama inanıyor... :)

Çok şükür rahatladım sence kese için ne zaman gideyim canım
Canim Dr. Ların dediği şu, BTC hormonunun 2000 ulaşması bebeği görmek için yeterli oluyor, ve bu hormon normal seyrederken 3 günde 2 katına ulaşıyor, karindan gorulmesede vajinadan kese görünür, ben gördüm şahsen, vajinadan gördükten 1 hafta sonra karinda görünür, kesin olsun dersen 10 gün, 2hafta felan bekle canım optum

Ama su gerçeği kabullenmek lazım canım, eskiden insanlar daha sağlam, besinler DHA dogalmis. Ya tabiki dediğim gibi her gün dualarimla tesbihlerimle korumaya çalışıyorum ama ne ylan söyliyim genede arada tereddüt ediyorum hareketlerimi kısıtlıyorum,korkuyorum

Canim o zaman söyle diyim; benim pazar günü kanamam oldu biraz, ağlaya zirlaya gittim Dr. Uma, hemen acile aldı beni, dedimki beni rahatlat, vajinadan bakicam dedı korktum ama beni ikna etti, ordan baktı bebeğimi gösterdi korkma dedi ilaç vericem DHA iyi tutunacak dedi evime Güle oynaya gittim

KIZLAR PROGESTANI KULLANLARA SORUMLUSU OLACAK. DÜN BUGÜNDUR KAHVERENGİ AKINTIM OLMADI ŞÜKÜRLER OLSUN. AMA AKINTIM KOYU SARI OLMAYA BAŞLADI BU NORMAL MI. NORMAL DEGILSE NASIL OLMALI? SIMDIDEN TEŞEKKÜR EDIYORUM. ..
Canim evet hormonal bir ilaç olduğunu duydum akıntı yapabilir duymuştum onuda, dert etme günlük pedini tak bebeğini düşün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…