• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Maşallah

Maşallah allah nazardan saklasin inşallah sıkıntılı günlerde geccek :)

Amin canim. İlk defa annelik duygusu yasayinca biraz deneyimsizlikten korkuyo insan.degisik ya hala daha ailelerimize soylemedik bebek
BekledigimiZi.burda paylasiyorum sadece
:KK55:

:oops::oops::oops::oops::oops::oops:
offf Allah yardımcımız olsun valla yürürken nasıl korkuyorum ayağım kayarda ya düşersem resmen kötüyü çağırıyoruz :oops:
Bolbol dua edelim, Allah tan o kadar fazla korkmadim

günaydın bebişimm :)) iyiyizz sennasılsınn??

Ohh iyi ne güzel bak sorunsuz geçmiş cok sevindim tatlım. Benim henüz bulantım başlamadı :KK43:( bende mi bir tuhaflık var. Bu gidişle kiloalacağım diye cok korkuyorum.

olabilir tatlım ikiz neden olmasın. 80 hamilelikte 1 inde gözlenir zaten .Artısta iyi gibi. iki günde bir 2 katı olarak hesapla.

evet canım sen korkunca bebekte korkar sen sevinince o da sevinir ama bunun için daha erken. Sadece korktuğun zaman zarar verme olasılığın her türlü var. bunu unutma. Çok korkmamaya calıs . bende korkuyorum bazen ama esim artık seslenerek giriyor korkmayayımdiye eve. Bi kere bağırarak cığlık atarak uyandım . acıp gırmıs kapıyı öptu beni bir zıpladım cıglık attım gozlerımı sıkıp. Nasıl korktum. Hayatım benden baska kim girer bu eve kim öpebilir seni diyo niye korkuyon diyo. Sıkarım topuklarına adamın diyo :D:D hihihi

Ben bi kere balkonu yıkarken kaydım popomun üstüne bileğimin üstüne bileğim şişti kalça ağrısından öldüm . O gün bugündür hamile kaldığımdan beri özellikle balkon yıkamıyorum. Bi kerede buz dolabını temizlerken kayıp düşüyordum hamileymişim bilmiyordumda bacaklarım ayrılıyordu :KK43:( Dikkat etmek lazım ıslak zeminlerde canım
Adam haklı hahahaha sende, yok ben o kadar korkmadim bir an irkildim o kadar

Kizlar oyle korku paniktn uzak durun bi tanidigim korkudan kanamasi basladi dusuk yapti esinizi utarin bu konuda bide bi yerde okumustum hamile bayanlari gece rahatsz ederlermis subyan mi bi garip adi var dusuge sevep olurmus bn ikk hamileligimde cok korkardim geceleri bise bni rahatsz edito gibi hissederdim kaynanam bni bi hocaya goturdu okudu bide dua yazdi ustunde tasi dedi inanirmisiniz o an korku kalmadi hic bise
Dua edene rabbim hicbirsey yapmaz, herseyden korur, öyle düşürecek kadar korkmadim canım bir anlık oldu, sende hepten üzme insanı moral ver

söylediler post: 36944360 .!.:
Kizlar oyle korku paniktn uzak durun bi tanidigim korkudan kanamasi basladi dusuk yapti esinizi utarin bu konuda bide bi yerde okumustum hamile bayanlari gece rahatsz ederlermis subyan mi bi garip adi var dusuge sevep olurmus bn ikk hamileligimde cok korkardim geceleri bise bni rahatsz edito gibi hissederdim kaynanam bni bi hocaya goturdu okudu bide dua yazdi ustunde tasi dedi inanirmisiniz o an korku kalmadi hic bise

Aynen canim ben de duydum bunu bana da yastigimin altına bbıçak ve ekmek koymami söylediler. Yapmadım ama her gece yatmadan yasini Şerif okuyorum artık kötü rüya görmüyorum çok şükür

Bana da soylediler

Amin canim. İlk defa annelik duygusu yasayinca biraz deneyimsizlikten korkuyo insan.degisik ya hala daha ailelerimize soylemedik bebek
BekledigimiZi.burda paylasiyorum sadece
:KK55:
Kıyamam çok ama çok güzel bir duygu benim ikinci bebeğim ama benim de kaygilarim var bir de üstüne oğlumla ilgili kaygılar eklenince insan kaç parçaya bölünüyor tahmin edemezsin allah hayirlisiyla sağlıkla güzellikleri kucağına almayi nasip etsin arkadasim

Günaydın mayıs anneleri
Ben de 2014 mayıs annesiyim 4 aylık bir oğlum var 7 yıllık bir uğraşıdan sonra 6.tüp bebek tedavisinde oğluma kavuştum Bu yüzden korunmaya gerek olmadığını düşündüm Ama doğumdan sonraki ilk ve tek beraberlikte hamile kalmişim Nasıl bir şok yaşadığımı inanin anlatamam Tek üzüntüm oğlumu emziremiyecek olmak ve yeni sezeryanlı olmak Allahım inşallah bir kolaylığını sağlar Hepinize de keyifli bir hamilelik diliyorum

Aynen canim ben de duydum bunu bana da yastigimin altına bbıçak ve ekmek koymami söylediler. Yapmadım ama her gece yatmadan yasini Şerif okuyorum artık kötü rüya görmüyorum çok şükür

Bana da soylediler
Bnde dua etmeden uyumam bebeklerimiz once allaha sonra bize emanet saglikla dogarlar ins o gunler gelir

Günaydın mayıs anneleri
Ben de 2014 mayıs annesiyim 4 aylık bir oğlum var 7 yıllık bir uğraşıdan sonra 6.tüp bebek tedavisinde oğluma kavuştum Bu yüzden korunmaya gerek olmadığını düşündüm Ama doğumdan sonraki ilk ve tek beraberlikte hamile kalmişim Nasıl bir şok yaşadığımı inanin anlatamam Tek üzüntüm oğlumu emziremiyecek olmak ve yeni sezeryanlı olmak Allahım inşallah bir kolaylığını sağlar Hepinize de keyifli bir hamilelik diliyorum
Allah sağlıkla kucağına almayi nasip etsin canım allahın hikmeti işte ne güzel ben de üzülüyorum on aylık oğlum var nasıl olcak diye ama inşallah olcak allahım yardım etsin hepimize

bende geceleri çok korkuyorum ya:( aniden uyanıyorum düşüyorum rüyamda sıcrayarak uyanıyorum...bende okuyayım her akşam yasin.:KK17:Rabbime emanetler ...

Kıyamam çok ama çok güzel bir duygu benim ikinci bebeğim ama benim de kaygilarim var bir de üstüne oğlumla ilgili kaygılar eklenince insan kaç parçaya bölünüyor tahmin edemezsin allah hayirlisiyla sağlıkla güzellikleri kucağına almayi nasip etsin arkadasim
Cok sagol guzel dileklerin icin.Allah hepimize yardim etsin insallah.sorunsuz hamilelik gecirmeyi nasip etsin.sana da
Da ayrica kolaylklar versin.kalp atisini da duydum bi de dun o da cok enteresan bi duyguymus cidden. :KK46::KK49:

Günaydın herkese :) sabah erkenden kalkıp işe geldik miniğimle :) yumurtamızı yedik ilaçlarımızı içtiiik ve hemen KK yı açıp gelişmeleri takip ettik :) S sweet_apple hoşgeldin canım aramıza :) Allah gönlümüze göre hayırlı, sağlıklı, sıhhatli evlatlar versin canım :) S summerwind benimde bulantım yok şimdilik, umarım ilerleyen haftalarda başlamaz... B biyologanne seninde çocuklar ne güzel arkadaş olurlar birbirlerine 2,5 yaş fark anne için biraz zor olsada çocuklar için iyi oluyor. edatuccar edatuccar benim ilk hamileliğimde aşırı derecede bulantım vardı ve erkek oldu.bulantıyla cinsiyetin pek bir ilgisi yoktur canım

Cok sagol guzel dileklerin icin.Allah hepimize yardim etsin insallah.sorunsuz hamilelik gecirmeyi nasip etsin.sana da
Da ayrica kolaylklar versin.kalp atisini da duydum bi de dun o da cok enteresan bi duyguymus cidden. :KK46::KK49:
Hayatımda duyduğum en güzel sesti :) ve şimdi de çok merak ediyorum minigimin sesisini :)

Günaydın mayıs anneleri
gözün aydın canım bunca bebek özleminde sonra Allahım sana minik bir mucize daha vermiş. ikiz gibi büyürler işte ne mutlu. sezeryan olayındada için rahat olsun böyle tanıdıklarım var gayet sağlıklıda tamamladılar hiç bir sorun olmadan. umarım bu küçük süprizinide sağlıcakla kucağına alırsın:KK36:

asi_m, post: 36944210, member: 169811"]GÜNAYDIN HANIMLAR NASILSINIZ YARIN DR RANDEVUM VAR DUALARINZI EKSİK ETMEYİN
İnsallah güzel haberlerle gelirsin canim[/QUOTE]
inş cnm gecen hafta kalp atıslarını duymustum yarın ne olacak bakalım dualarınızı eksık etmeyın

Kızlar kalp atislarini kaçıncı haftada duydunuz. .. beni doktorum niye o kadar geç çağırdı ki ..

Günaydın mayıs anneleri
Rabbim kolaylığını versin inaşALLAH ..ALLAH analı babalı büyütsün ikisi beraber büyürler..

Kızlar kalp atislarini kaçıncı haftada duydunuz. .. beni doktorum niye o kadar geç çağırdı ki ..
Canım ben de 5+3 um benide haftaya cumaya çağırdı. Ilk bebeğim de de yedi haftalikken duymustuk :) merak etme inşallah sağlıkla duyarsın o güzel sesi :)

Allah sağlıkla kucağına almayi nasip etsin canım allahın hikmeti işte ne güzel ben de üzülüyorum on aylık oğlum var nasıl olcak diye ama inşallah olcak allahım yardım etsin hepimize
Teşekkür ederim canım İnşallah hepimiz sağlıcakla bebeklerimizi kucağımıza alırız

[QUOTE="ege85, post: 36945cagırmeşim mıCanım ben de 5+3 um benide haftaya cumaya çağırdı. Ilk bebeğim de de yedi haftalikken duymustuk :) merak etme inşallah sağlıkla duyarsın o güzel sesi :)[/QUOTE]

beni de haftaya sali çagirmisti esimin isleri cok yogun oldugu icin persembeye erteledik ama zaman gecmiyor sanki

Back