günaydın bebişimm :)) iyiyizz sennasılsınn??
Ohh iyi ne güzel bak sorunsuz geçmiş cok sevindim tatlım. Benim henüz bulantım başlamadı
( bende mi bir tuhaflık var. Bu gidişle kiloalacağım diye cok korkuyorum.
olabilir tatlım ikiz neden olmasın. 80 hamilelikte 1 inde gözlenir zaten .Artısta iyi gibi. iki günde bir 2 katı olarak hesapla.
evet canım sen korkunca bebekte korkar sen sevinince o da sevinir ama bunun için daha erken. Sadece korktuğun zaman zarar verme olasılığın her türlü var. bunu unutma. Çok korkmamaya calıs . bende korkuyorum bazen ama esim artık seslenerek giriyor korkmayayımdiye eve. Bi kere bağırarak cığlık atarak uyandım . acıp gırmıs kapıyı öptu beni bir zıpladım cıglık attım gozlerımı sıkıp. Nasıl korktum. Hayatım benden baska kim girer bu eve kim öpebilir seni diyo niye korkuyon diyo. Sıkarım topuklarına adamın diyo
hihihi
Ben bi kere balkonu yıkarken kaydım popomun üstüne bileğimin üstüne bileğim şişti kalça ağrısından öldüm . O gün bugündür hamile kaldığımdan beri özellikle balkon yıkamıyorum. Bi kerede buz dolabını temizlerken kayıp düşüyordum hamileymişim bilmiyordumda bacaklarım ayrılıyordu
( Dikkat etmek lazım ıslak zeminlerde canım