2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Kızlar kalp atislarini kaçıncı haftada duydunuz. .. beni doktorum niye o kadar geç çağırdı ki ..
canım doktorlar riske atmek istemiyorlar benide 7 haftalık oldugumda çağırdı yani önümüzde hafta çarşamba günü ben dayanamadım dün gittim 6+3 duydum daha yeni başlamış dedi..seni çok iyi anlıyorum şimdi

Eşimi ikna edebilseydim ben canım valla erkenden giderdim ama sureklı sabret diyor... neyse beklicez artık bi hafta kaldi

Teşekkür ederim Evet ikiz gibi olacaklar ikisi bir arada büyüyecekler Biri kucağımda biri karnımda nasıl olacak bakalım

Eşimi ikna edebilseydim ben canım valla erkenden giderdim ama sureklı sabret diyor... neyse beklicez artık bi hafta kaldi
ama düşünmü doktor dün bana kızdı bu kadar kafanda kurma dedi strest en büyük etken düşük için dedi oluruna bırak zaten ters giden bişey olsa kanaman olur dedi..sende hiç kötü düşünme tadını çıkarmaya bak ben dünden beri öyle yapmaya çalışıyorum:)bir sonraki kontrolüm bayramdan sonra..

[QUOTE="ege85, post: 36945cagırmeşim mıCanım ben de 5+3 um benide haftaya cumaya çağırdı. Ilk bebeğim de de yedi haftalikken duymustuk :) merak etme inşallah sağlıkla duyarsın o güzel sesi :)

beni de haftaya sali çagirmisti esimin isleri cok yogun oldugu icin persembeye erteledik ama zaman gecmiyor sanki[/QUOTE]
Geçmiyor evet ben hep diyodum ikinci hamileligimin tadını çıkar cam diye ama istiyorum ben de biran önce zaman geçsin sesini duyayim diye :)

Kızlar merhaba.
Geçen hafta Medipol Duygu Hanıma gittim. Kalp atışlarını dinledik. aç karnına kan tahlilleri ve test istedi. İlaç olarak sadece folibol kullanmamı söyledi. Bunun dışında medipole giden var mı? Ya da başka hastaneye? Önerebileceğiniz ve tavsiye edeceğiniz doktor ya da hastane varsa bildirebilirmisiniz. Kafam karıştı.

Canım benimde rahat geçiyor kusmadan gecen hamileliğimde perişandım ölüyordum istifra etmekten 4.5 aya kadarda sürmüştü.. şimdi bişi yok bende anlamıyorum sürekli diyorum bebeğe bişi oldu acaba iyi mi diye düşünüyorum belirti yok arasıra giren sancılar dışında.. Annemle eşimde sanada rahatlık batıyor diyorlar

günaydın kızlar. artık eskisi gibi giremiyorum çünkü inanılmaz bir bulantı başladı kızıma bile yetemiyorum artık kayınvalidem geliyor yarın resmen gelişini iple çekiyorum çünkü ayağa kalkacak halim yok

Kizlar bnde tedirginim 18 haftada dusuk yapinca panigim cok sukur lekem yok karindan igne oluyrum pihtilasmm yok ama onlem icin verdi

cağlaca dün aklıma geldin dedim ters giden birşeyler mi var acaba diye epeydir yazmadın. kalp atışlarını duyduğuna sevindim darısı bize

S.a kizlar aranizda progestan kullanan varmi sabah aksam

T

cağlaca dün aklıma geldin dedim ters giden birşeyler mi var acaba diye epeydir yazmadın. kalp atışlarını duyduğuna sevindim darısı bize
Allah razı olsun. :) Çok şükür şimdilik birşey yok dedi doktor. Bebek iyi dedi ama sürekli kontrolde olacağım. Kan tahlilleri istedi. Birde açken yapılacaklar var. ama ben yine de başka bir doktora gitmek istiyorum. İnşallah sende hayırlı haberlerle gelirsin. :)

meraba kızlar bende mayıs annesiyim zannedersen son regl tarihinden hesaplanınca nisan oluyo ama çok geç döllenmiş ultrasonda 5 haftalık çıktı 10 gün reglim geçti sonra kanda çok düşük bir değerle belli oldu kalp atışı dumadık daha ama hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…