canım doktorlar riske atmek istemiyorlar benide 7 haftalık oldugumda çağırdı yani önümüzde hafta çarşamba günü ben dayanamadım dün gittim 6+3 duydum daha yeni başlamış dedi..seni çok iyi anlıyorum şimdiKızlar kalp atislarini kaçıncı haftada duydunuz. .. beni doktorum niye o kadar geç çağırdı ki ..
Maşallah canım benim randevu haftaya perşembe .. 7+1 olacam o zaman çok var dahaben 6+1 gördüm kalp atıslarını
6w4d yken duydum.dundu o da.bundan sonra 2 haftada bir gel dedi.
canım doktorlar riske atmek istemiyorlar benide 7 haftalık oldugumda çağırdı yani önümüzde hafta çarşamba günü ben dayanamadım dün gittim 6+3 duydum daha yeni başlamış dedi..seni çok iyi anlıyorum şimdi
Teşekkür ederim Evet ikiz gibi olacaklar ikisi bir arada büyüyecekler Biri kucağımda biri karnımda nasıl olacak bakalımgözün aydın canım bunca bebek özleminde sonra Allahım sana minik bir mucize daha vermiş. ikiz gibi büyürler işte ne mutlu. sezeryan olayındada için rahat olsun böyle tanıdıklarım var gayet sağlıklıda tamamladılar hiç bir sorun olmadan. umarım bu küçük süprizinide sağlıcakla kucağına alırsın
Selam bende listeye eklenmek istiyorumyaşınız yaşadığınız yer sat bilgilerinizi verirsenz listeye eklemem kolay olcak
ama düşünmü doktor dün bana kızdı bu kadar kafanda kurma dedi strest en büyük etken düşük için dedi oluruna bırak zaten ters giden bişey olsa kanaman olur dedi..sende hiç kötü düşünme tadını çıkarmaya bak ben dünden beri öyle yapmaya çalışıyorum:)bir sonraki kontrolüm bayramdan sonra..Eşimi ikna edebilseydim ben canım valla erkenden giderdim ama sureklı sabret diyor... neyse beklicez artık bi hafta kaldi
[QUOTE="ege85, post: 36945cagırmeşim mıCanım ben de 5+3 um benide haftaya cumaya çağırdı. Ilk bebeğim de de yedi haftalikken duymustuk :) merak etme inşallah sağlıkla duyarsın o güzel sesi :)
Canım benimde rahat geçiyor kusmadan gecen hamileliğimde perişandım ölüyordum istifra etmekten 4.5 aya kadarda sürmüştü.. şimdi bişi yok bende anlamıyorum sürekli diyorum bebeğe bişi oldu acaba iyi mi diye düşünüyorum belirti yok arasıra giren sancılar dışında.. Annemle eşimde sanada rahatlık batıyor diyorlarbir tek bulantısı, kusması olmayan ben miyim kızlar ya? çok şaşırıyorum ben bu işe, normalde her şeyden midesi bulanıp kusan bir tipimdir, ama hamileliğimin en başından beri bir kere bulantım olmadı. hamile olduğumu hissedemiyorum ben.. anneme anlatıyorum, ne güzel işte rahat geçireceksin deli misin nesin diyor :)) her şey tamam ya bir bu kaldı kafama takacak herhalde
Teşekkür ederim canım İnşallah Allahım bir kolaylığını verirRabbim kolaylığını versin inaşALLAH ..ALLAH analı babalı büyütsün ikisi beraber büyürler..
cağlaca dün aklıma geldin dedim ters giden birşeyler mi var acaba diye epeydir yazmadın. kalp atışlarını duyduğuna sevindim darısı bizeKızlar merhaba.
Geçen hafta Medipol Duygu Hanıma gittim. Kalp atışlarını dinledik. aç karnına kan tahlilleri ve test istedi. İlaç olarak sadece folibol kullanmamı söyledi. Bunun dışında medipole giden var mı? Ya da başka hastaneye? Önerebileceğiniz ve tavsiye edeceğiniz doktor ya da hastane varsa bildirebilirmisiniz. Kafam karıştı.
S.a kizlar aranizda progestan kullanan varmi sabah aksamCanım benimde rahat geçiyor kusmadan gecen hamileliğimde perişandım ölüyordum istifra etmekten 4.5 aya kadarda sürmüştü.. şimdi bişi yok bende anlamıyorum sürekli diyorum bebeğe bişi oldu acaba iyi mi diye düşünüyorum belirti yok arasıra giren sancılar dışında.. Annemle eşimde sanada rahatlık batıyor diyorlar
Bn iciyorum 100 lukS.a kizlar aranizda progestan kullanan varmi sabah aksam
Kızlar merhaba.
Geçen hafta Medipol Duygu Hanıma gittim. Kalp atışlarını dinledik. aç karnına kan tahlilleri ve test istedi. İlaç olarak sadece folibol kullanmamı söyledi. Bunun dışında medipole giden var mı? Ya da başka hastaneye? Önerebileceğiniz ve tavsiye edeceğiniz doktor ya da hastane varsa bildirebilirmisiniz. Kafam karıştı.[/QUOT
Tatlim ben atasehir memorial dilek hanima gidiyorum cok memnunum su an icin.nerdesin sen bilmiyorum ama tavsiye edebilirim.
Allah razı olsun. :) Çok şükür şimdilik birşey yok dedi doktor. Bebek iyi dedi ama sürekli kontrolde olacağım. Kan tahlilleri istedi. Birde açken yapılacaklar var. ama ben yine de başka bir doktora gitmek istiyorum. İnşallah sende hayırlı haberlerle gelirsin. :)cağlaca dün aklıma geldin dedim ters giden birşeyler mi var acaba diye epeydir yazmadın. kalp atışlarını duyduğuna sevindim darısı bize
Sabah aksam tok karnina diyor ya illa oniki saattemi aliyorsun yoksa kahvaltidan aksam yemeginden sonrami aliyorsunBn iciyorum 100 luk
ben kullandım canm ama 200 lük ve günde 3 kereS.a kizlar aranizda progestan kullanan varmi sabah aksam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?