- 18 Mart 2008
- 3.138
- 1.634
- 698
Günaydın kızlar. Nasılsıniz. ..
günaydın bebişimm :)) iyiyizz sennasılsınn??
Gunaydin kizlar ve minigimle ilk ucak yolculugumuzu yaptik. Hic bir sorun yok cok şükür. Mide bulantilarim gun gectikce artiyor
Ohh iyi ne güzel bak sorunsuz geçmiş cok sevindim tatlım. Benim henüz bulantım başlamadı ( bende mi bir tuhaflık var. Bu gidişle kiloalacağım diye cok korkuyorum.
benim bebek ultrasonda gözükmediği için doktor tekrar tahlil istemişti 109 olan hcg 4 gün sonra 2050 ye yükseldi bu kadar çok yükselmesini ikize yordum.
olabilir tatlım ikiz neden olmasın. 80 hamilelikte 1 inde gözlenir zaten .Artısta iyi gibi. iki günde bir 2 katı olarak hesapla.
Kızlar Günaydın, ben kafaya taktiklarim sayesinde sanırım kafayı yiycem, annelik bukadar zormu bu kadar mı endiselenir insan? Sabah eşim beni ummadigim anda korkuttu boo diyerekten, bende dedim acaba ani korku bebege zarar verir mi felan, şimdi pazartesi Dr,.a gidene kadar bunu düşünür kendimi dinlerim.
evet canım sen korkunca bebekte korkar sen sevinince o da sevinir ama bunun için daha erken. Sadece korktuğun zaman zarar verme olasılığın her türlü var. bunu unutma. Çok korkmamaya calıs . bende korkuyorum bazen ama esim artık seslenerek giriyor korkmayayımdiye eve. Bi kere bağırarak cığlık atarak uyandım . acıp gırmıs kapıyı öptu beni bir zıpladım cıglık attım gozlerımı sıkıp. Nasıl korktum. Hayatım benden baska kim girer bu eve kim öpebilir seni diyo niye korkuyon diyo. Sıkarım topuklarına adamın diyo hihihi
offf Allah yardımcımız olsun valla yürürken nasıl korkuyorum ayağım kayarda ya düşersem resmen kötüyü çağırıyoruz
Ben bi kere balkonu yıkarken kaydım popomun üstüne bileğimin üstüne bileğim şişti kalça ağrısından öldüm . O gün bugündür hamile kaldığımdan beri özellikle balkon yıkamıyorum. Bi kerede buz dolabını temizlerken kayıp düşüyordum hamileymişim bilmiyordumda bacaklarım ayrılıyordu ( Dikkat etmek lazım ıslak zeminlerde canım