• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Günaydın kızlar. Nasılsıniz. ..

günaydın bebişimm :)) iyiyizz sennasılsınn??

Gunaydin kizlar ve minigimle ilk ucak yolculugumuzu yaptik. Hic bir sorun yok cok şükür. Mide bulantilarim gun gectikce artiyor:110:

Ohh iyi ne güzel bak sorunsuz geçmiş cok sevindim tatlım. Benim henüz bulantım başlamadı :(( bende mi bir tuhaflık var. Bu gidişle kiloalacağım diye cok korkuyorum.

benim bebek ultrasonda gözükmediği için doktor tekrar tahlil istemişti 109 olan hcg 4 gün sonra 2050 ye yükseldi bu kadar çok yükselmesini ikize yordum.

olabilir tatlım ikiz neden olmasın. 80 hamilelikte 1 inde gözlenir zaten .Artısta iyi gibi. iki günde bir 2 katı olarak hesapla.

Kızlar Günaydın, ben kafaya taktiklarim sayesinde sanırım kafayı yiycem, annelik bukadar zormu bu kadar mı endiselenir insan? Sabah eşim beni ummadigim anda korkuttu boo diyerekten, bende dedim acaba ani korku bebege zarar verir mi felan, şimdi pazartesi Dr,.a gidene kadar bunu düşünür kendimi dinlerim.:eek:

evet canım sen korkunca bebekte korkar sen sevinince o da sevinir ama bunun için daha erken. Sadece korktuğun zaman zarar verme olasılığın her türlü var. bunu unutma. Çok korkmamaya calıs . bende korkuyorum bazen ama esim artık seslenerek giriyor korkmayayımdiye eve. Bi kere bağırarak cığlık atarak uyandım . acıp gırmıs kapıyı öptu beni bir zıpladım cıglık attım gozlerımı sıkıp. Nasıl korktum. Hayatım benden baska kim girer bu eve kim öpebilir seni diyo niye korkuyon diyo. Sıkarım topuklarına adamın diyo :D:D hihihi

:oops::oops::oops::oops::oops::oops:
offf Allah yardımcımız olsun valla yürürken nasıl korkuyorum ayağım kayarda ya düşersem resmen kötüyü çağırıyoruz :oops:

Ben bi kere balkonu yıkarken kaydım popomun üstüne bileğimin üstüne bileğim şişti kalça ağrısından öldüm . O gün bugündür hamile kaldığımdan beri özellikle balkon yıkamıyorum. Bi kerede buz dolabını temizlerken kayıp düşüyordum hamileymişim bilmiyordumda bacaklarım ayrılıyordu :(( Dikkat etmek lazım ıslak zeminlerde canım

ikiz değil yani :KK43:

canım benim değerim de çok yükselmişti.. 2 günde 4 katına falan çıkmıştı.. doktor ikizden şüphelenmiş ama değilmiş.. burada bir kaç tane daha vardı aşırı yükselen onların da tek kese göründü.. allah gönlüne göre versin.. sağlıklı olsun da tek ya da ikiz farketmez..

bir tek bulantısı, kusması olmayan ben miyim kızlar ya? çok şaşırıyorum ben bu işe, normalde her şeyden midesi bulanıp kusan bir tipimdir, ama hamileliğimin en başından beri bir kere bulantım olmadı. hamile olduğumu hissedemiyorum ben.. anneme anlatıyorum, ne güzel işte rahat geçireceksin deli misin nesin diyor :)) her şey tamam ya bir bu kaldı kafama takacak herhalde :p
Canım benimde yok sayılır bazen boğazıma bişey takılıyo gibi oluyo hafif öğürme hissi oluyo ama o kadar uzun sürmüyor.Bendede hiç belirti yok umarım herşey yolundadır.

günaydın kızlar benimde bulantılarım gitgide artıyor birde acayip halsizim akşamları erkenden yatasım var oğlumuda günde 1 defa o da geceleri emzirmeye devam ediyorum çünkü kuzucuğum ısrarla meme istiyo gelip yapışıyo mememe bende kıyamıyorum :(

günaydın kızlar benimde bulantılarım gitgide artıyor birde acayip halsizim akşamları erkenden yatasım var oğlumuda günde 1 defa o da geceleri emzirmeye devam ediyorum çünkü kuzucuğum ısrarla meme istiyo gelip yapışıyo mememe bende kıyamıyorum :KK43:
Günaydın benim de oğlum var aksamlari uyurken mutlaka bir kere emmek istiyor :( doktorum yavaş yavaş bırak dedi rahmi uyarıp ani kasilmalara sebep oluyormuş çok üzülüyorum

Gunaydin kizlar nasilsiniz iki gündür benim bulantilar baya artti dun isten izin alip geldim bugünde rapor aldim uç gün hic istahimda yok sizde durumlar nasil :cry:

asi_m, post: 36944210, member: 169811"]GÜNAYDIN HANIMLAR NASILSINIZ YARIN DR RANDEVUM VAR DUALARINZI EKSİK ETMEYİN[/QUOTE]
İnsallah güzel haberlerle gelirsin canim

senin oğlun kaç yaşında benimki 12 ayını yeni bitirdi daha
10 aylık :KK43: daha minik tek tesellim bir aydır kendi isteği ile sadece geceleri uyurken emiyordu ama yine de annelik iste senin ki de küçükmus Kıyamam ben onlara

Kizlar oyle korku paniktn uzak durun bi tanidigim korkudan kanamasi basladi dusuk yapti esinizi utarin bu konuda bide bi yerde okumustum hamile bayanlari gece rahatsz ederlermis subyan mi bi garip adi var dusuge sevep olurmus bn ikk hamileligimde cok korkardim geceleri bise bni rahatsz edito gibi hissederdim kaynanam bni bi hocaya goturdu okudu bide dua yazdi ustunde tasi dedi inanirmisiniz o an korku kalmadi hic bise

Kizlar gunaydin.biz de dun doktorumuza gittik.dogum tarimiz biraz ileri alindi bebek buyuklugunden dolayi.su an 6w5d olarak devam ediyoruz.

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    836,8 KB · Görüntüleme: 59
Masallah
Kizlar gunaydin.biz de dun doktorumuza gittik.dogum tarimiz biraz ileri alindi bebek buyuklugunden dolayi.su an 6w5d olarak devam ediyoruz.
pilIc kadar annesi kocaman oldugu gunler gelir ins bnimde hic bulantim yok sadece bacaklarim agriyo

Back