Erkek olursa ismi gibi dedecigimin kendine de benzer inş, mübarek mükemmel bir insandı, hayırlısı güzelim.
Bu arada birsey sorcam, her hareketiniZ her yaptığınız bebegimize acaba zarar verecek gibi geliyor mu sizede yaaa
Aynen ole canım annelik iç güdusu koruma aslında yapılması gerekenler basit ağır kaldırmak yok deniz havuz yok ağır spor yok ve düzenli dengeli beslenme :)
Bende bendee :) Soyadimiz uzun oldugu icin ikinci isni kisa olsun dedik. Poyrazi bi baska begeniyorum, kocaminda ismini zamaninda Efe koyacaklarmis vazgecmisler bu yuzden Poyraz Efe
ay ben hic hamile gibi degilim ya, tadini cikaramadim. Niye boyle oluyor ki.
Saat 1i gecti, bu kiz uyumuyo sarki soyluyo, uyusana yavrum,bayilicam simdi uykusuzluktan..
Merhaba geçen hafta 3 kere hamüleliğimde uçak yolculuğu yaptım ikisi hamile olduğumu bilmeden biri de bilerek oldu doktorum hiçbir sakınca olmayacağıno belirtti ve allaha şükür bir sıkıntımızda yok siz de içinizi rahat tutun :)
ben de 7.5 aylik hamileyken 5.5 saatlik ucak yolculugu yapip bi de ustune 2 ay terkedilmis ve fare girmis evi temizlemistim. Hicbi sey olmadi cok sukur, hatta gec dogdu
bir tek bulantısı, kusması olmayan ben miyim kızlar ya? çok şaşırıyorum ben bu işe, normalde her şeyden midesi bulanıp kusan bir tipimdir, ama hamileliğimin en başından beri bir kere bulantım olmadı. hamile olduğumu hissedemiyorum ben.. anneme anlatıyorum, ne güzel işte rahat geçireceksin deli misin nesin diyor :)) her şey tamam ya bir bu kaldı kafama takacak herhalde
Gonlunden gecen olsun insallah canim.. Doktor muayane edip mi gordu yoksa lekelenmen var diye mi boyle bir tahminde bulundu?.. Bi de o igne cok pis acitiyo di mi..
Canim benim lekelenmem yok kese etrafinda kanama varmis ondan igne verdi ve evet hala acıyor popom :) doktorhhamilelik kaydi acarken bilgileri aliyordu elini uzat dedi elimde o an titriyordu erkek geliyor dedi neden dediniz dedim öyle tahmin ettim dedi. Sağlıkla dogsunda farketmez. sende pıhtılaşma icin igne vuruyor dun dimi kendin mi vuruyorsun ben dun başladım vurmaya
En önemlisi sağlıklı olmaları tabi ama Bende bir oğlum var bir tane de kızım olsun istiyorum. İnsan farklısını istiyor, haklısın :) Allah hayırlısını versin hepimize...
bir tek bulantısı, kusması olmayan ben miyim kızlar ya? çok şaşırıyorum ben bu işe, normalde her şeyden midesi bulanıp kusan bir tipimdir, ama hamileliğimin en başından beri bir kere bulantım olmadı. hamile olduğumu hissedemiyorum ben.. anneme anlatıyorum, ne güzel işte rahat geçireceksin deli misin nesin diyor :)) her şey tamam ya bir bu kaldı kafama takacak herhalde
Tebrik ederim canım :) benimde 4 yaşında bir oğlum var. Sağlıcakla kucağımıza alırız inşallah yavrularımızı. Benim ilk hamileliğimde çok bulantım vardı. Şimdilik yok ama erken olduğu için yoktur belkide... İlkinde kaçıncı hafta da başlamıştı bulantım hatırlamıyorum.
Insallah canim. Senin oglunun yasi kardes icin cok ideal. Dogum yaptigimda buyuk oglum 2.5 yasinda olacak. Ilk hamileligimde 7. Haftada baslamisti. Bunda daha hamile oldugumu ogrenmeden basladi. Yani test yapmadan bes gun once baslamisti.
benim bebek ultrasonda gözükmediği için doktor tekrar tahlil istemişti 109 olan hcg 4 gün sonra 2050 ye yükseldi bu kadar çok yükselmesini ikize yordum.
Kızlar Günaydın, ben kafaya taktiklarim sayesinde sanırım kafayı yiycem, annelik bukadar zormu bu kadar mı endiselenir insan? Sabah eşim beni ummadigim anda korkuttu boo diyerekten, bende dedim acaba ani korku bebege zarar verir mi felan, şimdi pazartesi Dr,.a gidene kadar bunu düşünür kendimi dinlerim.
benim bebek ultrasonda gözükmediği için doktor tekrar tahlil istemişti 109 olan hcg 4 gün sonra 2050 ye yükseldi bu kadar çok yükselmesini ikize yordum.
Kızlar Günaydın, ben kafaya taktiklarim sayesinde sanırım kafayı yiycem, annelik bukadar zormu bu kadar mı endiselenir insan? Sabah eşim beni ummadigim anda korkuttu boo diyerekten, bende dedim acaba ani korku bebege zarar verir mi felan, şimdi pazartesi Dr,.a gidene kadar bunu düşünür kendimi dinlerim.
Günaydın hanımlar nasılsınız? Benim yaklaşık 3 gündür mide bulantılarım felaket hatta dün işe gelemedim çok berbat bir durum bebeğimizin haftasonu kalp atışlarını gördük küçücük daha dr. 1,5 ay sonra bir daha gel dedi