2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
canim benimde sancim cok hatta az once doktoruma soyledim korkacak bisi yok dedi bi arkadasin dedigi gibi gosterseydin keske alttan icin rahat olsun diye
doktor erkekti çekindim işte ne bileyim. bir tanede oğlum var onda hiç böyle ağrılar olmamıştı. ağrıyı sancıyı çekeriz yeterki onlara birşey olmasın.

doktor erkekti çekindim işte ne bileyim. bir tanede oğlum var onda hiç böyle ağrılar olmamıştı. ağrıyı sancıyı çekeriz yeterki onlara birşey olmasın.
Hmm anliyorum Canim erkek doktordan bende çekinirim. Kanama olmadığı sürece sorun yoktur ins. Rabbim meleklerimizi korusun

Canim iyiyim Sağol sen nasılsın? Iftar yolu enfeksiyonu ile doğumu pek bagdastiramadim, sende psikolojik olarak böyle hissetme duani et, Dr una git, daha çok erken ve önlem alırsan birseycik kalmaz :)

Erkek kadın korkmayacaksin cekinmeyeceksin yavrun icin çatır çatır konusacaksin tıbbın ayıbı yok bazı bebekler ağrılı geliyor anne olucaz cekicez öptüm :-*

merhaba benim sat 5 ağustos bende mayıs annesiolacağım inşallah
Canim Merhaba hosgeldiiiiiiin

Gunaydin kizlarnasiliz bu sabah? Ben hafif bulanti ile uyaniyorum
Günaydın fıstık iyiyiz Sağol bebeğin sana kendini hatırlatarak uyanmış bugün desenne:)

Bana 100 mg sabah öğle akşam verdi. Bende de lekelenme var. Senin lekelenme geçti mi? Bebek kesesi falan nasıldı. ..
kesende kanama alanı gözükmüyo dedi başka alanlarda olabilir dedi her ihtimale karşı iğne ve progestan verdi bide rapor yattım hep. çarşamba günü oldu lekelenme bidaha olmadı zaten. inşallah olmazda.

günaydınlar..:) kimselerle paylaşamıyorum sizlerle paylaşayım en iyi siz anlarsınız...
geçen yıl ağustos ayında hamile kalmıştım nitekim ekim ayında da kalp atışı alamadık bebeğimizden ve kürtaj olmak zorunda kaldım,tahmin edersinizki tekrar aynı şeyi yaşama korkusundan dolayı tam bir yıl çocuk düşünmedim...en son 19 ağustosta regl oldum, normalde günümede daha vardı ama o kadar tuhaf belirtiler hissettim ki...dün gece yarısı saat 2.30'da bir uyandım nasıl midem bulanıyo nasıl kötü hissediyorum kendimi..hemen eşimi uyandırdım ve acile gittik idrarda çıkmıcanı bildiğim için kan testi yapmak istedim ve sonuç;68.55...sonucu görünce çok şaşırdım,evet korunmamıştık ve bir gebelik beklentim vardı-vardı ama daha bugün ayın 16 sı ve son reglim 19 ağustos...umarım bu kez de aynı şeyi yaşamam,benim için dua edin olur mu?
sağlıklı günler diliyorum bebişlerinizle size,Allah isteyen herkesin gönlüne göre versin,sağlıcakla bebeğinizi kucağınıza almayı nasip etsin..

Merhabalar. Ben de mayis annesi adayiyim insallah. 23 aylik bir oglum var. Ayni zamanda universite 3. Sinif ogrencisiyim. Simdi ikincisi yolda hayirlisiyla. Ilk hamileligimden daha erken baslayan bulantilarimla biraz zor gecmekte. Halsizligi soylemiyorum bile.

Reactions: mpb
RABBİM korusun inşallah... inşallah sağlıklı bi gebelik olur..bende çok korkuyorum kalp atısını duyamamaktan

Günaydın kızlar nasılsınız...
Günaydın :) ben bugün pek iyi değilim... Dün iş yerinde stresli sıkıntılı bir gün geçirdim. Düşündükçe karnıma ağrılar girdi... Bebeğime zarar vericem diye çok korktum...

Günaydın :) ben bugün pek iyi değilim... Dün iş yerinde stresli sıkıntılı bir gün geçirdim. Düşündükçe karnıma ağrılar girdi... Bebeğime zarar vericem diye çok korktum...

hayırdır canım ne oldu.... ama bence o kadar takma stres bebiş için hiç iyi değil...

Günaydın kızlar cumartesi günü kalp atışı duyma ümidiyle doktora gidicez çok heyecanlıyım ve de korkuyorum
ben de cumartesi gidicem.. inşallah duyarız canım.. sen şimdi de gitsen duyulur bence aramızda bir hafta var.. sen gittiğinde bebişin baya büyümüş olur inşallah..

Tebrik ederim canım :) benimde 4 yaşında bir oğlum var. Sağlıcakla kucağımıza alırız inşallah yavrularımızı. Benim ilk hamileliğimde çok bulantım vardı. Şimdilik yok ama erken olduğu için yoktur belkide... İlkinde kaçıncı hafta da başlamıştı bulantım hatırlamıyorum.

güzel bir hamilelik geçirip, sağlıklı bir şekilde bebişini kucağına almanı dilerim :) hoşgeldin aramıza :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…