2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
kızlar bir şey danışacağım, hamileliğinde uçak yolculuğu yapan var mı? Benim yarın uçağa binmem gerekiyor sizce sıkıntısı olur mu, toplam uçuş 1 saat sürecek. doktorum sıkıntı yok dedi ama içim rahat değil yine de

ben yapmıştım canım.. hiç bir zararı yok.. hatta en güvenli yolculuk şekli bence.. o yüzden için rahat olsun.. boşuna stres yapma.. sağlıkla git gel inşallah..

hayırdır canım ne oldu.... ama bence o kadar takma stres bebiş için hiç iyi değil...
İş yerinde birine kızdım güne güzel başlamıştım halbuki ne olduysa akşam çıkmadan oldu. Yolda giderkende kafama taktım birden karnımın kasıklarımın ağrıdığını hatta kasıldığını hissettim. Bebeğime birşey olcak diye korktum. Kendimi toparlamaya çalıştım. Hiçbirşey yavrumdan önemli değil, düşünmeyeyim dedim. Ama etkilendim tabii yinede. Öyle işte canım. Sen nasılsın buarada? Kendi derdimden sana sormayı unutmuşum :)

tebrikler arkadaslar. sag saglim kucaginiza almayi nasip etsin rabbim

Bence de canım hiç bişey bebeğin den önemli değil o yüzden hiç kafana takma.. ben iyiyim 9 gün sonra doktor randevum var ama zaman geçmiyor cçok sıkılıyorum

Merhaba kızlar ben de dün hamile olduğumu öğrendim doktora henüz gitmedim sanırım beş haftalik beni de aranıza alırsanız sevinirim :)

dikkat et kendine canim gerilme. bende sinirlendigim kafama birsey taktigim zaman kasiklarimdan sanki birsey cekiliyormus gibi oluyor agri giriyor icimde bi degisik bisey hissediyorum sizi gibi desem degil cok farkli ama hos olmayan birsey. hemen sakinlesmeye calisiyorum kasiliyorum. korkuyorum bebegimr birsey olacak diye

Merhaba kızlar ben de dün hamile olduğumu öğrendim doktora henüz gitmedim sanırım beş haftalik beni de aranıza alırsanız sevinirim :)
tabiki aliriz
hosgeldin tatlim :))

kizlar birsey sorcam benim normal olursa 13 mayis olcak demi. sezeryan olursam nisan sonu olcak degil mi . ben bilmiyorum da. bu durumda topik mi degistirsem neee

tabiki aliriz

kizlar birsey sorcam benim normal olursa 13 mayis olcak demi. sezeryan olursam nisan sonu olcak degil mi . ben bilmiyorum da. bu durumda topik mi degistirsem neee

canım o hiç belli olmuyor bildiğim kadarıyla.. bebişin gelişimine göre yapıyorlar sezeryanı.. ama sezeryan her türlü daha erken oluyor.. amaaa bu başlığa giriş var çıkış yok.. bırakmayız seni..

günaydın canım allah inşallah bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almamızı nasip eder , size belki o günleri hatırlatmış olacağım ama ilk hamileliğim olduğu için hiç bir şey bilmiyorum o nedenle soruyorum , bebeğin kalp atışlarını hiç mi duymamıştınız yoksa duydunuz daha sonra mı durdu ?

selam bende geldım. :) çok mutlu ve tedırgınım kılzar 5 haftalık 3294 çıktı hcg bırde doktor ultrasonda gordu çok mınık ve belırgın degıl ama rahat buldu. ama bır laç vermedı sızce başka doktora gıdeyımmı ????

20 gun sonra gel kalp atışına bakarız bırde ılaç verırım dedı

yaşamazsın canım korkma bu korku daha zararlı bebege. bak bız anne olucaz dusunsene bu korku hıc bıtmıcek. hamıle kalsan dogurana kadar, dogursan kendını kurtarana kadar vs. vs. kocabi ınsan olana kadar , ya bısey olursa dıye heppp korkucaz zaten. oyuzden tadını cıkarrrrrr. Allaha emanettt

tabiki aliriz

Canım bence nisan sonu olmaz en erken mayısın 1 i 2 si gibi alırlar. İlk doğumum mecburi sezeryan olmuştu. Tahmini doğum tarihinden 1 hafta öncesine gün vermişti doktorum ama ben bazı bedenlerden dolayı 3 gün öne çekmek zorunda kaldım. Kısacası 10 gün önce doğdu oğlum. Anne karnında bebeğin fazladan kaldığı 1 gün bile çok değerli. Benimde doğumum 17 mayıs gözüküyor. İlk doğumum sezeryan olduğu için mecburen bu da öyle olacak ve herşey yolunda giderse 10 mayıs gibi alır diye düşünüyorum doktorum. Bizden kurtulamayacaksın yani:) mayıs annesi olursun bir terslik çıkmazsa :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…