- 9 Mayıs 2013
- 173
- 99
canım ben de 26 yaşındaydım ilk denememde bana da tek embriyo transfer edebiliriz dedi. ama transfer sırasında embriyolar güçlü değil iki transfer yapalım şansımız artsın dedi.. ben de kabul ettim.. yani belli olmuyor sürece duruma göre yönlendiriyorlar...[/QUOTE]Slm arkadasim tedavilerimiz hayirki olur ins. Bn 15 yasindayim ilk olck bzmde bugun ilaclara basladim doktorada dedim 2 embriyo transfer edemezmsiniz die hayir dedi 35 yas altina ve ilk denemelere kesinlikle dedi bncede dokt. Biraksak iyi olck Allah buyuk hakkimizsa hayrlisini verir ins.
canım ben de 26 yaşındaydım ilk denememde bana da tek embriyo transfer edebiliriz dedi. ama transfer sırasında embriyolar güçlü değil iki transfer yapalım şansımız artsın dedi.. ben de kabul ettim.. yani belli olmuyor sürece duruma göre yönlendiriyorlar...
ben adet olmayı bekliyorum başlamak için ki ilaçsız adet olamıyorum son adet tarihimin günü yarın üzerinden birkaç gün geçsin dedi dr.daha sonra ilaç kullan ikinci günü gel dedi öyle yani[/QUOTE]Ins cnm sen ne asamadasin?
benim 3.denemem bende hala korkuyorum:) doktorun dediklerine uyup süreci tamamlayacağız inş. bu süreçte hiç olumsuz düşünmeyelim her şey güzel olacak inş..[/QUOTE]Anladim cnm tesekkur ederim kafam cok daginik ne yapmam gerek bilmiorum.hic ilk oldugu iicinde korkuda var biraz
canim gozun aydin olsun cok sevidimmmmmmmmmKızlar dün test yaptim 8. Gün degerim 83 çıktı. Dün diger topiklerde yazdim Bu sayfa gözümden kaçmış.Yarın 10. Gün tekrar test yapıcam inşallah yükselmiştir.
maşallah canim değerin cok güzel tek mi 2 embriomuydu ?Kızlar deger 192.34 yükselmiş. 15 gün sonra kese randevusu verdi dr.
Cok tesekkur ederim canım ya inşallah Bütün arkadaşlar hamile müjde sini verir. 2 tane 5. Gün emriyosu transfer edildi. Ama tek mi çift mi ayin 26 sina belli olacak.maşallah canim değerin cok güzel tek mi 2 embriomuydu ?
inşallah canim insallahhhhhhhCok tesekkur ederim canım ya inşallah Bütün arkadaşlar hamile müjde sini verir. 2 tane 5. Gün emriyosu transfer edildi. Ama tek mi çift mi ayin 26 sina belli olacak.
Adana kışla baskent hastanesiinşallah canim insallahhhhhhh
saglikli olsunlarda güzel haberlerini beklioruzz
canim merkezin neresi listede bos kalmis
ayyyy ayyyyy hadi bir hamiş haberi de senden alalim yârin insallahhhhhhhhhhhhhhhhhKızlar yarın 9.günüm kan tahlili vericem dua eder misiniz?çok heyecanlıyım hakkımda hayırlısıı inşallah
mrb canim hayirli olsun tedavin kaliteli boll yumilerin olsun inssss sorun nedir canim sizde?Mrb kızlar ben de bugun basldım tedvıye ılk ıgnemı vurundum bana yardımcı olurssnız sevınırım
canim senin transfer tarihin nedir listede bos kalmis ekliyimKızlar yarın 9.günüm kan tahlili vericem dua eder misiniz?çok heyecanlıyım hakkımda hayırlısıı inşallah
canim senin transfer tarihin nedir listede bos kalmis ekliyim
saol arkadaşım duaların için amin inşallah olur inşallahinşallah olur kuzum hayirli olsun tedavin stres yapma dua et bol bol
Cok tesekkur ederim canım ya inşallah Bütün arkadaşlar hamile müjde sini verir. 2 tane 5. Gün emriyosu transfer edildi. Ama tek mi çift mi ayin 26 sina belli olacak.