Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    91
Geçmiş olsun canım canını sıkma miyom beni doğururken annemde de varmış doğum sırasında gidiyor onlar normal düşünüyorsan ya da sezeryan olursa doktor onu da temizler muhtemelen. İnşallah sağlıkla gelsin bebeğin ve sonuçlarında güzel çıksın umarım 🥰

Canım inşallah güzel çıksın sonuçların o bittikten sonra ki yaptığın kahvaltı çok güzel oluyor 😅
Bir de konuyla alakasız olacak ama senin şu hava nemlendiricisinin linkini atabilir misin tekrar Ben kaybettim onu alan sen miydin 😁
NACG H2O Humidifier 400 Ml Ulrasonik Hava Nemlendirici Buhar Makinesi Ve Aroma Difüzörü H2o 4507 Fiyatı, Yorumları - Trendyol ben 159 a aldım ama 419 olmuş şuan. Ben kahvaltımı onunla yaptım iki yudum ondan alsam 1 yudum çay içtim bir ısırık tost yedim falan öyle gitti😄

Sonucum çıktı 😩😩 sonra doktora gidicem göstermeye
Canım değer yüksek diye üzülme bir test daha yapıyorlar böyle durumlarda sanıyorum. Bu referans olmuyor galiba. Bir sor doktorun ne diyecek bakalım.
NACG H2O Humidifier 400 Ml Ulrasonik Hava Nemlendirici Buhar Makinesi Ve Aroma Difüzörü H2o 4507 Fiyatı, Yorumları - Trendyol ben 159 a aldım ama 419 olmuş şuan. Ben kahvaltımı onunla yaptım iki yudum ondan alsam 1 yudum çay içtim bir ısırık tost yedim falan öyle gitti😄
Ya çok teşekkür ederim 🥰

Sonucum çıktı 😩😩 sonra doktora gidicem göstermeye
Canım senın ıcın bıraz ınternetten baktımda üzülme,bir test daha yapıyorlarmıs bu durumda,belkı gecıcı bır durumdur,senın bebekte önde gıdıyor ya ben kendımdende şüphelendım acıkcası,bu haftasonu yıne iri bebek cıkarsa bende yaptırmayı düşünüyorum bu testi.velevki çıksa bile diyet programı uygularsın,endıselenme o yuzden.şurda zaten az vaktımız kaldı.

Masallah bebisinize 😍 myomunuz kac mm acaba benimde detayli ultrasonda 17x13 mm myom izlendi ama erken doguma sebep olur vs demedi perinatolog
Direkt doktor dedi canım 5,5 6 cm
Noldu bir sknti mi var cnm
Gidince doktora görcemm canım
Canım değer yüksek diye üzülme bir test daha yapıyorlar böyle durumlarda sanıyorum. Bu referans olmuyor galiba. Bir sor doktorun ne diyecek bakalım.

Ya çok teşekkür ederim 🥰
Yok üzülmüyorumm canımm o iyi olsun yeter
Canım senın ıcın bıraz ınternetten baktımda üzülme,bir test daha yapıyorlarmıs bu durumda,belkı gecıcı bır durumdur,senın bebekte önde gıdıyor ya ben kendımdende şüphelendım acıkcası,bu haftasonu yıne iri bebek cıkarsa bende yaptırmayı düşünüyorum bu testi.velevki çıksa bile diyet programı uygularsın,endıselenme o yuzden.şurda zaten az vaktımız kaldı.
Ben de işte önden gittiği için ve ailede şeker olduğu için korkmuştum kesin çıkıcak dedim hatta
Canım bencede diğer testi de yapar ona göre bakılır. Dikkat edersin hiç problem olmaz🙏🏻
Belki direkt diyet der canım bakıcaz artıık

Kızlar selam günlerdir çok hastayım girmedim buraya. 5-6 gündür geçmeyen aralıklı gelen öksürük krizleri, burun tıkanıklığı, sanki sinüslerim dolu gibi. Ama öksürük canımı sıkıyor her türlü doğal metodu uygulamaya çalışıyorum. Korkuyorum öksürmekten bir şey olacak diye bebişime. Boğazım tahriş oldu hep acıyor .Yarın 26+0 oluyorum. Kontrolümüz var. Bebişim göreceğim. Bir de kbb uzmanına gideceğim bir baksın bakalım boğaz filan öksürük belki çare bulurum😢

Kızlar selam günlerdir çok hastayım girmedim buraya. 5-6 gündür geçmeyen aralıklı gelen öksürük krizleri, burun tıkanıklığı, sanki sinüslerim dolu gibi. Ama öksürük canımı sıkıyor her türlü doğal metodu uygulamaya çalışıyorum. Korkuyorum öksürmekten bir şey olacak diye bebişime. Boğazım tahriş oldu hep acıyor .Yarın 26+0 oluyorum. Kontrolümüz var. Bebişim göreceğim. Bir de kbb uzmanına gideceğim bir baksın bakalım boğaz filan öksürük belki çare bulurum😢
Gecmısler olsun pampaaaam🙏🙏git tabii kkbye görün bir,tursu suyu,ballı süt,pekmez ıc gun ıcınde hem mıkroplar kırılsın hem yumusasın bogazın🌸🙏💙

X