2015 kasim,aralik,2016 ocak subat anneleri ....

inş hep dua ediyorum zaten ..biliyorum narkozlu olacağımda ilk ya işte :)
bide 4 yumurtam olmuş pko var bende sayı az mı dedim dr pko olduğu için az oluşmuş dedi...
Onemli olan 1 adet saglikli dollenmis yumurta hepimiz icin..ins ilk seferde hayirli haberleri alirsin,dularim seninle

Onemli olan 1 adet saglikli dollenmis yumurta hepimiz icin..ins ilk seferde hayirli haberleri alirsin,dularim seninle
rabbim dileyen bunun için dua edip tedavi olan her kadına anneliği nasip etsin..Allah razı olsun canım

Ona bakarsan benim 20 tane oldu yumurtam ama 5 tanesi kaliteliydi,yani en önemlisi kaliteli olması olgunlasmasi...aksamlari ballı süt iç uyumadan önce
ballı süt duymamıştım hiç sevmem ama içerim .. ben incir kaynatıp içtim iğneleri yaparken

ballı süt duymamıştım hiç sevmem ama içerim .. ben incir kaynatıp içtim iğneleri yaparken
Benim yumurtalarim çok olmustu ve olgun degillerdi son kontrole gittigimde küçük olduğunu söylemişti Dr um ve ballı süte sarmistim son bir kaç gün ve toplamaya girerken drum çok güzel olgunlasmis lar demisti ve bende ona baglamistim,bildiğimi söylemeden edemedim umut umuttur :)zararı olmaz sonuçta carelere sarılmak lazım canım :))ama sonrasında bol bol su iç mutlaka

Yok cnm bu deneme tazelerle yapildi..dondurulmus 2 tane var bekleyen..ins onlar kardes yapmak icin bir sure daha beklerler..sanirim 21 marti beklicem test icin oncesinde yapip hic moralimi bozmayayim diyorum..aksi ispatlanana kadar hamileyim degil mi? Ama belli de olmaz :)[/QUOTE]
Doğrusu o elbette ama ben olsam duramazdim herhalde :)))çünkü ilkinde bile gizli gizli test yapıp durdum günü gelmeden :)ama sen bekle gününü sabret az kalmış zaten 4.güne giriyosun zaten :)))dua ediyorum sana canım benim :)))

sağol arkadaşım içicem mutlaka :)

Doğrusu o elbette ama ben olsam duramazdim herhalde :)))çünkü ilkinde bile gizli gizli test yapıp durdum günü gelmeden :)ama sen bekle gününü sabret az kalmış zaten 4.güne giriyosun zaten :)))dua ediyorum sana canım benim :)))[/QUOTE]
Dedim ya belli olmaz benim isime :) cok cok tesekkur ederim canim

[/QUOTE]
Evet ya tek seferde :) benim yaşım 26 bu ilk denemem olcak sanırm bna koymayablir aslında dr.la konuşsam diyorum 2 transfer için ama diger yandan dr.a bırakmak en iyisi ayy bilemiyorumki kafamda deli sorular

Şu an yurt dışındayım dönünce 1 2 hastane ile görüşmeyi planlıyorum. Bakarsınız ay sonunda başlarız tedaviye İstanbul'da önerebileceğiniz bi tüp bebek merkezi var mı? Hangi yakada olduğu fark etmez yeterki ii bi yer olsun. Herkes için Hayırlısı olsun inşallah.

bende ay sonu başlıycam hayırlısıyla canım inşallah hepimiz kucağı dolar bebeklerimiz bizimle olur

buradan bilgilendiğime gore memorial,bahçeci fulya fln on plaanda tatlim

ekliorum tatlim

eklendin ttatlim test tarihin ne zaman?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…