Bende senin gibiyim :)ama hiç birşey anlamiyorsun ki zaten korkmani gerektirecek hiç birşey yok:)
Onemli olan 1 adet saglikli dollenmis yumurta hepimiz icin..ins ilk seferde hayirli haberleri alirsin,dularim seninleinş hep dua ediyorum zaten ..biliyorum narkozlu olacağımda ilk ya işte :)
bide 4 yumurtam olmuş pko var bende sayı az mı dedim dr pko olduğu için az oluşmuş dedi...
Ona bakarsan benim 20 tane oldu yumurtam ama 5 tanesi kaliteliydi,yani en önemlisi kaliteli olması olgunlasmasi...aksamlari ballı süt iç uyumadan önceaslında sonrasından korkuyorum :) bide yumurtalar kalitesizse zaten az
rabbim dileyen bunun için dua edip tedavi olan her kadına anneliği nasip etsin..Allah razı olsun canımOnemli olan 1 adet saglikli dollenmis yumurta hepimiz icin..ins ilk seferde hayirli haberleri alirsin,dularim seninle
ballı süt duymamıştım hiç sevmem ama içerim .. ben incir kaynatıp içtim iğneleri yaparkenOna bakarsan benim 20 tane oldu yumurtam ama 5 tanesi kaliteliydi,yani en önemlisi kaliteli olması olgunlasmasi...aksamlari ballı süt iç uyumadan önce
Benim yumurtalarim çok olmustu ve olgun degillerdi son kontrole gittigimde küçük olduğunu söylemişti Dr um ve ballı süte sarmistim son bir kaç gün ve toplamaya girerken drum çok güzel olgunlasmis lar demisti ve bende ona baglamistim,bildiğimi söylemeden edemedim umut umuttur :)zararı olmaz sonuçta carelere sarılmak lazım canım :))ama sonrasında bol bol su iç mutlakaballı süt duymamıştım hiç sevmem ama içerim .. ben incir kaynatıp içtim iğneleri yaparken
Yok cnm bu deneme tazelerle yapildi..dondurulmus 2 tane var bekleyen..ins onlar kardes yapmak icin bir sure daha beklerler..sanirim 21 marti beklicem test icin oncesinde yapip hic moralimi bozmayayim diyorum..aksi ispatlanana kadar hamileyim degil mi? Ama belli de olmaz :)[/QUOTE]Anladım canim aynen benimde 2 . olduğu için 2 tane koyulacak bu kez :)Allahım hayirlisiyla tutumalarini nasip etsin :)))yani 6 gün sonra test yapabiliyorsun 5.gün emriyosu olduğu icin:)birde Dondurulmuslarımı kullanmistin canım sen?
Benim yumurtalarim çok olmustu ve olgun degillerdi son kontrole gittigimde küçük olduğunu söylemişti Dr um ve ballı süte sarmistim son bir kaç gün ve toplamaya girerken drum çok güzel olgunlasmis lar demisti ve bende ona baglamistim,bildiğimi söylemeden edemedim umut umuttur :)zararı olmaz sonuçta carelere sarılmak lazım canım :))ama sonrasında bol bol su iç mutlaka
Doğrusu o elbette ama ben olsam duramazdim herhalde :)))çünkü ilkinde bile gizli gizli test yapıp durdum günü gelmeden :)ama sen bekle gününü sabret az kalmış zaten 4.güne giriyosun zaten :)))dua ediyorum sana canım benim :)))[/QUOTE]Yok cnm bu deneme tazelerle yapildi..dondurulmus 2 tane var bekleyen..ins onlar kardes yapmak icin bir sure daha beklerler..sanirim 21 marti beklicem test icin oncesinde yapip hic moralimi bozmayayim diyorum..aksi ispatlanana kadar hamileyim degil mi? Ama belli de olmaz :)
[/QUOTE]Evet cnm 2 adet 5.gun embriyosu transfer oldu, bugun 3. Gunum :) oncelikle yaşı bsz aliyorlar transferde 35 yas ustu 2 adet, altina 1 adet kanun geregi..ama dedigin gibi kalite, daha once basarisizlik varsa falan da doktor insiyatifinde 2 ya da daha fazla konulabiliyor..bende ikizleri cok severim..ne guzel olur olsa bir tasla iki kus :)
bende ay sonu başlıycam hayırlısıyla canım inşallah hepimiz kucağı dolar bebeklerimiz bizimle olurŞu an yurt dışındayım dönünce 1 2 hastane ile görüşmeyi planlıyorum. Bakarsınız ay sonunda başlarız tedaviyeİstanbul'da önerebileceğiniz bi tüp bebek merkezi var mı? Hangi yakada olduğu fark etmez yeterki ii bi yer olsun. Herkes için Hayırlısı olsun inşallah.
bende ay sonu başlıycam hayırlısıyla canım inşallah hepimiz kucağı dolar bebeklerimiz bizimle olur
korkma tatlim bebeğine kavuşmana cok az kalmismerhaba kızlar
benimde ilk tüp denemem olacak nasipse.cuma günü opu var .ve ben korkuyorum
sen içtin mi balli sut canim?Ona bakarsan benim 20 tane oldu yumurtam ama 5 tanesi kaliteliydi,yani en önemlisi kaliteli olması olgunlasmasi...aksamlari ballı süt iç uyumadan önce
insaallah canim :)korkma tatlim bebeğine kavuşmana cok az kalmis
buradan bilgilendiğime gore memorial,bahçeci fulya fln on plaanda tatlimŞu an yurt dışındayım dönünce 1 2 hastane ile görüşmeyi planlıyorum. Bakarsınız ay sonunda başlarız tedaviyeİstanbul'da önerebileceğiniz bi tüp bebek merkezi var mı? Hangi yakada olduğu fark etmez yeterki ii bi yer olsun. Herkes için Hayırlısı olsun inşallah.
ekliorum tatlimarkadaşlar mrb.. beni de ekler misin listeye .. yaş 27 sorun azosperm.. dondurulmuşla beraber 3. denemem olucak inşş... merkez bursa pembe mavi.. uzun protokol yarın lucrinle başlıyorum tedaviye.. rabbim herkesin yüzünü güldürsün inş.. herkese kolay gelsin..
eklendin ttatlim test tarihin ne zaman?Merhaba arkadaslar, beni de araniza alir misiniz? 30 yasindayim 3. Tup bebek denememiz 9 mart ptesi gunu konulan 2 adet 5. Gun embriyosu ile sonuclandi..tedavim bahceci fulya da yapildi..bugun 3. Gunum beklemedeyim..neden bilmiyorum ama icimde tarifsiz bir sıkınti var yine negatif sonuc almaktan korkuyorumrabbim kimsenin kucagini bos birakmasin, hayirli evlatlari bize nasip etsin ins..sevgiler
Tabi içtim canım yumurta toplama işleminden öncesen içtin mi balli sut canim?