2015 kasim,aralik,2016 ocak subat anneleri ....

mart ta tup bebek yapacak arkadaşlar topiğimizde inşallah mucizelerine kavuşurlar....

UYE................................YAS......DENEME.....MERKEZ.....................SAT...................TRANSFER.............SONUC
eses50...............................29................5............yurtdisi.......................11 subat.......................?....................tedavide

esma_kavak1907.............27...............5..........acibadem maslak..............?...............................?....................tedavide

kardelennnnnnnn............26...............1..........acbadem kayseri..............?...............................?....................tedavide

daisyp...............................33................1..........izmir tinaz tepe............11 mart........................?....................tedavide

admad................................27................2...........bahçeci umut......................?..............................?....................tedavide

nursela09...........................30................2...........bahçeci fulya.....................?................................?....................tedavide

_ksk_..................................34................2...........ege üniversitesi.............26 subat........................?....................tedavide

eflin87.................................27................1...........tepecik hastanesi................?...............................?....................tedavide

loreth..................................32................1............bahçeci fulya.................8 mart..........................?....................tedavide

kzuski.................................?..................?.....................?.................................?.........................01 mart..............13 mart

mayfly................................30.................3..........bahçeci fulya......................?..........................09 mart...............21 mart

kelebek7977.......................36................1...........bahcecei fulya................26 subat.......................?....................tedavide

makeupnurr.......................25................1...........izmir smyra art..............12 mart.......................?....................tedavide

melekada............................26................1..........sanliurfaosm....................19 subat.......................?...................tedavide

aysegul_huseyn..................28................2......medicana international........9 mart........................?....................tedavide

elvin_06...............................38...............2..........sisli memorial.......................?...............................?...................tedavide

arife1991.............................23..............2...................?.....................................?.......................02mart.............beklemede

elmaciaskim........................26..............1..........sanliurfa osm........................?..............................?....................tedavide

nurcan_seas.........................?...............?...........acibadem maslak..................?.............................?....................tedavide

umutt88...............................27.............3............bursa pembemavi................?..............................?...................tedavide

serenci.................................28.............2...................acibadem........................?.............................?...................tedavide

[/QUOTE]

kızlar iyi akşamlar pazartesi doktora gittim lucrin depat yaptı haftaya perşenbe çağırdı estrofeme prednola başlatıcam dedi inşallah bu defa olur dua edin

kızlar iyi akşamlar pazartesi doktora gittim lucrin depat yaptı haftaya perşenbe çağırdı estrofeme prednola başlatıcam dedi inşallah bu defa olur dua edin
inşallah olur kuzum hayirli olsun tedavin stres yapma dua et bol bol

Evet ya tek seferde :) benim yaşım 26 bu ilk denemem olcak sanırm bna koymayablir aslında dr.la konuşsam diyorum 2 transfer için ama diger yandan dr.a bırakmak en iyisi ayy bilemiyorumki kafamda deli sorular[/QUOTE]

Slm arkadasim tedavilerimiz hayirki olur ins. Bn 15 yasindayim ilk olck bzmde bugun ilaclara basladim doktorada dedim 2 embriyo transfer edemezmsiniz die hayir dedi 35 yas altina ve ilk denemelere kesinlikle dedi bncede dokt. Biraksak iyi olck Allah buyuk hakkimizsa hayrlisini verir ins.

Evet ya tek seferde :) benim yaşım 26 bu ilk denemem olcak sanırm bna koymayablir aslında dr.la konuşsam diyorum 2 transfer için ama diger yandan dr.a bırakmak en iyisi ayy bilemiyorumki kafamda deli sorular

Slm arkadasim tedavilerimiz hayirki olur ins. Bn 15 yasindayim ilk olck bzmde bugun ilaclara basladim doktorada dedim 2 embriyo transfer edemezmsiniz die hayir dedi 35 yas altina ve ilk denemelere kesinlikle dedi bncede dokt. Biraksak iyi olck Allah buyuk hakkimizsa hayrlisini verir ins.[/QUOTE]

Yanlis yazmisim pardon ya yasim 25:)

Yanlis yazmisim pardon ya yasim 25:)[/QUOTE]
Hayırlısı tabi canım saglıklı sıhatli olsun 1 tane olsun bizim olsun

Kızlar dün test yaptim 8. Gün degerim 83 çıktı. Dün diger topiklerde yazdim Bu sayfa gözümden kaçmış.Yarın 10. Gün tekrar test yapıcam inşallah yükselmiştir.

Kızlar dün test yaptim 8. Gün degerim 83 çıktı. Dün diger topiklerde yazdim Bu sayfa gözümden kaçmış.Yarın 10. Gün tekrar test yapıcam inşallah yükselmiştir.

Gozunaydin cnm hayirli olsun Allahim kalp sesini duymayi nasip etsin bugunku degerinide bildir bize

Hayırlısı tabi canım saglıklı sıhatli olsun 1 tane olsun bizim olsun

Ins cnm sen ne asamadasin?[/QUOTE]
ben adet olmayı bekliyorum başlamak için ki ilaçsız adet olamıyorum son adet tarihimin günü yarın üzerinden birkaç gün geçsin dedi dr.daha sonra ilaç kullan ikinci günü gel dedi öyle yani

Evet ya tek seferde :) benim yaşım 26 bu ilk denemem olcak sanırm bna koymayablir aslında dr.la konuşsam diyorum 2 transfer için ama diger yandan dr.a bırakmak en iyisi ayy bilemiyorumki kafamda deli sorular

Slm arkadasim tedavilerimiz hayirki olur ins. Bn 15 yasindayim ilk olck bzmde bugun ilaclara basladim doktorada dedim 2 embriyo transfer edemezmsiniz die hayir dedi 35 yas altina ve ilk denemelere kesinlikle dedi bncede dokt. Biraksak iyi olck Allah buyuk hakkimizsa hayrlisini verir ins.[/QUOTE]
canım ben de 26 yaşındaydım ilk denememde bana da tek embriyo transfer edebiliriz dedi. ama transfer sırasında embriyolar güçlü değil iki transfer yapalım şansımız artsın dedi.. ben de kabul ettim.. yani belli olmuyor sürece duruma göre yönlendiriyorlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…