2015 kasim,aralik,2016 ocak subat anneleri ....

Canim sizde problem neydi nerde yaptirdin tedavini yasun 23 sanirim 2 embriyo trans. Etmisler senin istegunmiydi doktorlarinmi
Canım esim azospermi ydi mikrotese ameliyatı oldu. Cok şükür bulundu. Ve bende 20 adet yumuta çıktı transfer günü ohss oldugumu öğrendim ve 1 devlet denemem bosa gitti yani iptal edildi 3 gun hastanede yazmıştım. sonraki ay yani aralıkta yaptik tuttu ama düştü. Sonra subatin 14 dunde tekrar adet oldum ve tedaviye basladim. Martin 2 sinde 2 tane 5. Gün emriyosu transfer edildi. Ve suan devlet nezlinde 3. Denemem gozuktugu için 2 tane katildi. Ve cook şükür hamileyim ve aramizda kalsin ikiz olma ihtimali cok yuksek. :) inşallah darısı tum isteyenlere. :KK9::KK73::KK73:

5 martda 3. Gün embriyo transferim oldu bugün 8.gün ilk tüp bebek denemem Çok korkuyorum heyecanlıyım gecmiyor 12 gün kasık ve bel ağrısından başka belirti yok 29 yaşındayım pcos hastasıyım ne oluuuurrr tutunsun

5 martda 3. Gün embriyo transferim oldu bugün 8.gün ilk tüp bebek denemem Çok korkuyorum heyecanlıyım gecmiyor 12 gün kasık ve bel ağrısından başka belirti yok 29 yaşındayım pcos hastasıyım ne oluuuurrr tutunsun
Mrb cnm inşallah tutunur bebegn sorun sendemiydi eşindemiydi kaç yumurtan oluştu hangi ilaçla kaç doza kadar çıkıldı k.bkma çok soru sordum ama bende agır pco hastasym eşimde problem yok ilk denemem olcakta bilgi almak içn soruyorum

Canım esim azospermi ydi mikrotese ameliyatı oldu. Cok şükür bulundu. Ve bende 20 adet yumuta çıktı transfer günü ohss oldugumu öğrendim ve 1 devlet denemem bosa gitti yani iptal edildi 3 gun hastanede yazmıştım. sonraki ay yani aralıkta yaptik tuttu ama düştü. Sonra subatin 14 dunde tekrar adet oldum ve tedaviye basladim. Martin 2 sinde 2 tane 5. Gün emriyosu transfer edildi. Ve suan devlet nezlinde 3. Denemem gozuktugu için 2 tane katildi. Ve cook şükür hamileyim ve aramizda kalsin ikiz olma ihtimali cok yuksek. :) inşallah darısı tum isteyenlere. :KK9::KK73::KK73:

Cok sevindim cnm isallah gonlune gore olsun baya ugrasmissin sen Allahim yavrularini sana bagislasin

Isallah arkadasim bebegin tutunur Allahim yardimcin olsun kac tane embriyo transver edildi

inşallah bebein siki siki tutunsun canim listeye ekliorum

Isallah arkadasim bebegin tutunur Allahim yardimcin olsun kac tane embriyo transver edildi
29 yaşında olduğum için 1 tane 13 yumurta toplandı 12-20 mm arası 10 hücreli bölünme erken gerçekleştiği için 3. Gün transfer oldu Rabbim isteyen tüm kardeslerime nasip etsin kimsenin kucagini boş birakmasin o cennet kokusunu o evlat kokusunu içimize çekelim inşallaaaaaaahhh

Sorun bende canım maşallah eşimin sonucu mükemmel denecek kadar iyi zira ürolog böyle sonuç nadir geliyor benim elime dedi :-) ben ilk adetimi olduğum zamandan bu yana pcos um ilaç kullanmazsam mens olmuyorum hemde hiç ... gonal f 187.5 ve cetrotide kullanıldı yumurtalarim çok çabuk cvp verdi fish LH dengesizliği oluyor bizlerde onlarda çok iyi gitti tedavi boyunca 13 yumurta toplandı hatta en büyüğü 20.5 di umarım hayırla sonuçlanır

29 yaşında olduğum için 1 tane 13 yumurta toplandı 12-20 mm arası 10 hücreli bölünme erken gerçekleştiği için 3. Gün transfer oldu Rabbim isteyen tüm kardeslerime nasip etsin kimsenin kucagini boş birakmasin o cennet kokusunu o evlat kokusunu içimize çekelim inşallaaaaaaahhh
INSALLAH SIMSIKI TUTUNUR YAVRUN
LISTEMIZE EKLEDIM CANIM

CANIM OPUDAN ONCE BISILER YAPTIN MI ?YUMURTALARIN KALITESI ICIN...

Opu dan önce liste verdiler ya onlara dikkat ettim bol meyve sebze tüketim hazır hiçbir gıda yemedim asitli içecekler içmedim asla yormadim kendimi birde kimyasal temizlik malzrmelerinden uzak durdum bu kadar :oops:

Opu dan önce liste verdiler ya onlara dikkat ettim bol meyve sebze tüketim hazır hiçbir gıda yemedim asitli içecekler içmedim asla yormadim kendimi birde kimyasal temizlik malzrmelerinden uzak durdum bu kadar :oops:
hmm liste mi veriolar orada canim
bende yeni bir tedaviye baslicam yeme konusunda dikkat etmemiz gerekli die dusunuorum cok önemli bu surecte

Evet canım yapılan işlemlerden sonra ( tedaviye başlama, opu , transfer ) liste veriyorlar Rabbim inş seninde hayırla sonuçlandırır inş

X