2024 Kasım Aralık Gebelik Planlayanlar 🎄

Canım burda bi arkadaşın da iğne etkisi 13 günde testi pozitif gösterdi keşke takip etseydin belki senin iğnenin etkisi silindi daha erken bu gebelik çizgisi olabilir iğne etkisi de olabilir onun için yarın tekrar aynı test ile yapman lazım karşılaştırılması için
Evet yrn sabah tekrar yapicam

Merve3553 Merve3553 canım merhaba. Hatırladıgım kadarıyla sen gebeligini cok erken öğrenmiştin. Yumurtlama takibi yapmışmıydın.kaçıncı gün test yapmıştın ve belirtilerin nelerdi yazabilirmsin

Kızlar sat 24 kasım sadece adetimin 20. Günü değerlendirdim yani 4 gün önce az önce ovulasyon testi yaptım böyle çıktı adetime 4 gün var neden böyle çıktı ne anlama geliyor

Eklentiler

• 20241216_152235.jpg
    20241216_152235.jpg
    38 KB · Görüntüleme: 4
Merve3553 Merve3553 canım merhaba. Hatırladıgım kadarıyla sen gebeligini cok erken öğrenmiştin. Yumurtlama takibi yapmışmıydın.kaçıncı gün test yapmıştın ve belirtilerin nelerdi yazabilirmsin
Evet canım aslında testlerde 8-9 gün çıktı ama tam belli değildi acaba dedirtti. Ama 11 gün bariz belliydi. Belirtilerimi de not aldım yumurtlamadan 3 gün sonra baş ağrısı kramp hassas göğüsler ve kabızlık şikayetim oldu.
4 gün açık kahve lekelenme oldu sol kasığımda iğne batması ve bel ağrısı yaşadım.
5 gün devam etti şikayetler ekstra karın kazıntısı yaşadım.
6 gün de aynı belirtiler
7 gün gün içinde ateşim 37.2 ydi. Belim sırtımda tutulma oldu iştahım açıldı yemezsem bişey hafif mide bulantısı oluyordu göbek deliğimin biraz altında solda parmak ucu kadar nokta sızlama oldu.
8 gün bu belirtiler ile beraber yoğun sulu akıntım vardı
9 gün de sekizinci günün aynı belirtileri devam etti testlerde gölgelik görmüştüm
10 gün koku hassasiyeti başladı
11 gün net pozitifi gördüm canım umarım yardımcı olmuştur belirtiler 🥰🌸

Merhaba hanımlar aşılama yaptım bu ay bugün Çatlatma iğnesinin 13. Aşilamanin ise 11. Günü çok silik bı şekilde ilk 10dakikada çıktı ikinci çizgi sizce hala iğnenin etkisi olabilirmi yorumlarsanız çok sevinirim
Evet iğnenin etkisi 14. Gün akşam bile yaptım çıktı

Kızlar birşey sorucam perşembe veya cuma günü benim yumurtlama günümdü galiba emin değilim, uygulamada cumartesi yazıyordu . Test bulamadığım için takip edemedim. Sadece cuma günü değerlendirebildik bu ay. Misafirler üst üste geldi :bicak:Akıntım diğer aylara göre çok daha azdı neredeyse yok gibi garip şekilde (diğer aylar baya yoğun oluyor ). Bu ay kesin olmaz diyordum ama bugün sol kasığım ve belime vuran ara ara batmalarım var. Normalde bele vuran ağrılarım hiç olmazdı. Sizce ihtimal varmı:halay:Geçen ay çok iyi değerlendirdim umutluydum ama olmadı, bu ay içinde bencr olmaz diyodum ama sabahtan beri kasık ağrılarım olduğu için bi heycanlanmadım değil? Eldorin Eldorin sende tek seferde hamile kaldığın için çok umutluyum🥹
Umutlarını kırmak istemezdim ama ne tek seferi kız 😂 4 ay denedik biz de 4.de tuttu 🙈 yine görece erken tabi Allah'a şükür 🙏 inşallah senin de çok beklemeden alırsın güzel haberi ❤️

Nasıl yani 20 aralık ta adet olmam lazım ikinci kez mi yumurtluyorum adetimin 23. Günündeyim
Evet olabilir ikinci kez yumurtlama gebelikte de yumurtlama testi pozitif olduğunu duymuştum daha önce bi de erken gebelik testi yap bakalım umarım pozitiftir 🥰

Evet canım aslında testlerde 8-9 gün çıktı ama tam belli değildi acaba dedirtti. Ama 11 gün bariz belliydi. Belirtilerimi de not aldım yumurtlamadan 3 gün sonra baş ağrısı kramp hassas göğüsler ve kabızlık şikayetim oldu.
4 gün açık kahve lekelenme oldu sol kasığımda iğne batması ve bel ağrısı yaşadım.
5 gün devam etti şikayetler ekstra karın kazıntısı yaşadım.
6 gün de aynı belirtiler
7 gün gün içinde ateşim 37.2 ydi. Belim sırtımda tutulma oldu iştahım açıldı yemezsem bişey hafif mide bulantısı oluyordu göbek deliğimin biraz altında solda parmak ucu kadar nokta sızlama oldu.
8 gün bu belirtiler ile beraber yoğun sulu akıntım vardı
9 gün de sekizinci günün aynı belirtileri devam etti testlerde gölgelik görmüştüm
10 gün koku hassasiyeti başladı
11 gün net pozitifi gördüm canım umarım yardımcı olmuştur belirtiler 🥰🌸
Çok net açıklamışsın canım sagol🥰
Bu günler yumurtlama sonrasımı çatlama sonrasımı yani? Mesela 7 gün dedigin

Adete yakın olanlar belirtileriniz nasıl?
Merhaba benim de adetim 18 aralıkta başlaması gerekiyor yaklaşık 15 gündür hafif hafif kasık ağrım vardı hissediyordum 1 haftadır çok fazla olmaya başladı heran olacakmış gibi göğüs ağrım yumurtalamadan bi kaç gün sonra başladı giderek şiddeti artıyor ve ucu giderek koyulaşıyor. Lekelenme bulantım felan hiç olmadı sadece 5 gün mide yanmam oldu oda geçti şuanlık sadece bel kasık ağrısı batma hissi ve göğüs ağrım var test yapıyorum ama tek çizgi hep normalde adet olacağım zaman iki gün önce yada olduktan sonra belirtiler başlardı bu ay değerlendirdim bütün zamanları istiyoruz da ama çok stres yapıyorum ayrıca önceden yoktu özel bölgemden göbek deliğime kadar kahverengi koyu çizgi var sonradan oldu bu eminim. Testlerde çıkmıyor kan vermek için de erken sizce olabilir mi bir yorum yaparsanız sevinirim :)

Kızlar 19 aralık regli ama testim negatif uç gun kaldı heralde dönmez daha artık bakalım son bi test yarın yapıcam ama olsa bugun silik felan cıkardı herhalde

Umutlarını kırmak istemezdim ama ne tek seferi kız 😂 4 ay denedik biz de 4.de tuttu 🙈 yine görece erken tabi Allah'a şükür 🙏 inşallah senin de çok beklemeden alırsın güzel haberi ❤️
Ayy tek sefer derken bir döngünde 1 kez değerlendirme yoksa başka birimiydi bilemiyorum🤣 en iyisi regl olana veya olmayana kadar buraya girmemek. Girdikçe dahada heyecanlanıyor insan😆

Merhaba benim de adetim 18 aralıkta başlaması gerekiyor yaklaşık 15 gündür hafif hafif kasık ağrım vardı hissediyordum 1 haftadır çok fazla olmaya başladı heran olacakmış gibi göğüs ağrım yumurtalamadan bi kaç gün sonra başladı giderek şiddeti artıyor ve ucu giderek koyulaşıyor. Lekelenme bulantım felan hiç olmadı sadece 5 gün mide yanmam oldu oda geçti şuanlık sadece bel kasık ağrısı batma hissi ve göğüs ağrım var test yapıyorum ama tek çizgi hep normalde adet olacağım zaman iki gün önce yada olduktan sonra belirtiler başlardı bu ay değerlendirdim bütün zamanları istiyoruz da ama çok stres yapıyorum ayrıca önceden yoktu özel bölgemden göbek deliğime kadar kahverengi koyu çizgi var sonradan oldu bu eminim. Testlerde çıkmıyor kan vermek için de erken sizce olabilir mi bir yorum yaparsanız sevinirim :)
Geç döllenme olabilir, adet günü bekleyin öyle test yapın bence inş pozitif sonuç alırsınız allah işten herkese nasip etsın inşallah

X