- 4 Şubat 2015
- 1.852
- 1.244
Birde benide eklermisin misin canım?yaş 28 2 . denemem acidem hastTabi içtim canım yumurta toplama işleminden önce
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Birde benide eklermisin misin canım?yaş 28 2 . denemem acidem hastTabi içtim canım yumurta toplama işleminden önce
21 Mart test tarihim cnmeklendin ttatlim test tarihin ne zaman?
tmm canim ekliorumBirde benide eklermisin misin canım?yaş 28 2 . denemem acidem hast
ben kayseride başlıycam canım acıbademe gidicem iyi araştırmak lazım hakkımızda hayırlısı olsun :)İnşallahhhh Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Sen nerede başlıyosun? Ben istanbuldayım bi Sürü tüp bebek merkezi var. Nereye gideceğimi bilmiyorum henüz
inşallah olur kuzum hayirli olsun tedavin stres yapma dua et bol bolkızlar iyi akşamlar pazartesi doktora gittim lucrin depat yaptı haftaya perşenbe çağırdı estrofeme prednola başlatıcam dedi inşallah bu defa olur dua edin
Evet ya tek seferde :) benim yaşım 26 bu ilk denemem olcak sanırm bna koymayablir aslında dr.la konuşsam diyorum 2 transfer için ama diger yandan dr.a bırakmak en iyisi ayy bilemiyorumki kafamda deli sorular
Slm arkadasim tedavilerimiz hayirki olur ins. Bn 15 yasindayim ilk olck bzmde bugun ilaclara basladim doktorada dedim 2 embriyo transfer edemezmsiniz die hayir dedi 35 yas altina ve ilk denemelere kesinlikle dedi bncede dokt. Biraksak iyi olck Allah buyuk hakkimizsa hayrlisini verir ins.
Kızlar dün test yaptim 8. Gün degerim 83 çıktı. Dün diger topiklerde yazdim Bu sayfa gözümden kaçmış.Yarın 10. Gün tekrar test yapıcam inşallah yükselmiştir.
Hayırlısı tabi canım saglıklı sıhatli olsun 1 tane olsun bizim olsun [/QUOTE]Yanlis yazmisim pardon ya yasim 25:)
Tesekkur ediyorum. Şimdi kan verdim. 11 gibi cikacak.Gozunaydin cnm hayirli olsun Allahim kalp sesini duymayi nasip etsin bugunku degerinide bildir bize
Hadi bakalim hayirli sonuclar insallah :)Tesekkur ediyorum. Şimdi kan verdim. 11 gibi cikacak.
Hayırlısı tabi canım saglıklı sıhatli olsun 1 tane olsun bizim olsun
hayırlı olsun canım katlana katlana yükseli işte herşey yolunda maşallah darısı kalp atışlarını duymaya artıkKızlar deger 192.34 yükselmiş. 15 gün sonra kese randevusu verdi dr.
o daha belli değileklendin ttatlim test tarihin ne zaman?
Evet ya tek seferde :) benim yaşım 26 bu ilk denemem olcak sanırm bna koymayablir aslında dr.la konuşsam diyorum 2 transfer için ama diger yandan dr.a bırakmak en iyisi ayy bilemiyorumki kafamda deli sorular