Canım esim azospermi ydi mikrotese ameliyatı oldu. Cok şükür bulundu. Ve bende 20 adet yumuta çıktı transfer günü ohss oldugumu öğrendim ve 1 devlet denemem bosa gitti yani iptal edildi 3 gun hastanede yazmıştım. sonraki ay yani aralıkta yaptik tuttu ama düştü. Sonra subatin 14 dunde tekrar adet oldum ve tedaviye basladim. Martin 2 sinde 2 tane 5. Gün emriyosu transfer edildi. Ve suan devlet nezlinde 3. Denemem gozuktugu için 2 tane katildi. Ve cook şükür hamileyim ve aramizda kalsin ikiz olma ihtimali cok yuksek. :) inşallah darısı tum isteyenlere.Canim sizde problem neydi nerde yaptirdin tedavini yasun 23 sanirim 2 embriyo trans. Etmisler senin istegunmiydi doktorlarinmi
Sagol canın bızde sadece sperm azlıgı var doktor normal sekılde de olur dedı ama beklemek zor oldugu basladık tedavıyeemrb canim hayirli olsun tedavin kaliteli boll yumilerin olsun inssss sorun nedir canim sizde?
Mrb cnm inşallah tutunur bebegn sorun sendemiydi eşindemiydi kaç yumurtan oluştu hangi ilaçla kaç doza kadar çıkıldı k.bkma çok soru sordum ama bende agır pco hastasym eşimde problem yok ilk denemem olcakta bilgi almak içn soruyorum5 martda 3. Gün embriyo transferim oldu bugün 8.gün ilk tüp bebek denemem Çok korkuyorum heyecanlıyım gecmiyor 12 gün kasık ve bel ağrısından başka belirti yok 29 yaşındayım pcos hastasıyım ne oluuuurrr tutunsun
Canım esim azospermi ydi mikrotese ameliyatı oldu. Cok şükür bulundu. Ve bende 20 adet yumuta çıktı transfer günü ohss oldugumu öğrendim ve 1 devlet denemem bosa gitti yani iptal edildi 3 gun hastanede yazmıştım. sonraki ay yani aralıkta yaptik tuttu ama düştü. Sonra subatin 14 dunde tekrar adet oldum ve tedaviye basladim. Martin 2 sinde 2 tane 5. Gün emriyosu transfer edildi. Ve suan devlet nezlinde 3. Denemem gozuktugu için 2 tane katildi. Ve cook şükür hamileyim ve aramizda kalsin ikiz olma ihtimali cok yuksek. :) inşallah darısı tum isteyenlere.
5 martda 3. Gün embriyo transferim oldu bugün 8.gün ilk tüp bebek denemem Çok korkuyorum heyecanlıyım gecmiyor 12 gün kasık ve bel ağrısından başka belirti yok 29 yaşındayım pcos hastasıyım ne oluuuurrr tutunsun
inşallah bebein siki siki tutunsun canim listeye ekliorum5 martda 3. Gün embriyo transferim oldu bugün 8.gün ilk tüp bebek denemem Çok korkuyorum heyecanlıyım gecmiyor 12 gün kasık ve bel ağrısından başka belirti yok 29 yaşındayım pcos hastasıyım ne oluuuurrr tutunsun
29 yaşında olduğum için 1 tane 13 yumurta toplandı 12-20 mm arası 10 hücreli bölünme erken gerçekleştiği için 3. Gün transfer oldu Rabbim isteyen tüm kardeslerime nasip etsin kimsenin kucagini boş birakmasin o cennet kokusunu o evlat kokusunu içimize çekelim inşallaaaaaaahhhIsallah arkadasim bebegin tutunur Allahim yardimcin olsun kac tane embriyo transver edildi
Mrb cnm inşallah tutunur bebegn sorun sendemiydi eşindemiydi kaç yumurtan oluştu hangi ilaçla kaç doza kadar çıkıldı k.bkma çok soru sordum ama bende agır pco hastasym eşimde problem yok ilk denemem olcakta bilgi almak içn soruyorum
INSALLAH SIMSIKI TUTUNUR YAVRUN29 yaşında olduğum için 1 tane 13 yumurta toplandı 12-20 mm arası 10 hücreli bölünme erken gerçekleştiği için 3. Gün transfer oldu Rabbim isteyen tüm kardeslerime nasip etsin kimsenin kucagini boş birakmasin o cennet kokusunu o evlat kokusunu içimize çekelim inşallaaaaaaahhh
CANIM OPUDAN ONCE BISILER YAPTIN MI ?YUMURTALARIN KALITESI ICIN...29 yaşında olduğum için 1 tane 13 yumurta toplandı 12-20 mm arası 10 hücreli bölünme erken gerçekleştiği için 3. Gün transfer oldu Rabbim isteyen tüm kardeslerime nasip etsin kimsenin kucagini boş birakmasin o cennet kokusunu o evlat kokusunu içimize çekelim inşallaaaaaaahhh
YEDIKLERINE DIKKAT ETTIN MI TATLIMHiçbirşey yapmadım canım ne dedilerse onu yaptım sadece iğnelerimi yaptım
hmm liste mi veriolar orada canimOpu dan önce liste verdiler ya onlara dikkat ettim bol meyve sebze tüketim hazır hiçbir gıda yemedim asitli içecekler içmedim asla yormadim kendimi birde kimyasal temizlik malzrmelerinden uzak durdum bu kadar
Nursela09 tatlım güzel haber vermeni bekliyoruz. Test yaptin mi?Kızlar yarın 9.günüm kan tahlili vericem dua eder misiniz?çok heyecanlıyım hakkımda hayırlısıı inşallah
:)bende onu merak ettim bakıyordum ara ara sonuç ne oldu diye :)))ama insallahh pozitifi görmüştür ve sevinçten yazmayı unutmustur :))))Nursela09 tatlım güzel haber vermeni bekliyoruz. Test yaptin mi?