2015 kasim,aralik,2016 ocak subat anneleri ....

Merhaba kiZlar ,aylar sonra kadınlar kulubüne gireyim dedim sonra buraya da bakayım dedim pek kimse kalmamış eskilerden sanirim herkes anne oldu :)
Tup Bebek sürecindeki stresi zorlukları bile unutturacak büyüklükte bir deneyimmiş anne olmak.. Alıştınız mı,bebekleriniz sağlıklı mi ,sutunuz var mi emziriyor musunuz,kolikler meme redleri alerjiler vs var mı
Rabbime şükürler olsun bugun burda hic hayalini bile kuramayacağım pozisyonda anne olarak post yazabiliyorum Allah isteyen herkese nasip etsin

Çok şükür ben kızıma kavuşalı 3 ay oldu.Anne olmak kolay mı hiç değil elbette ama kokusu bile yetiyor her zorluğu yenmeye.Rabbim herkese göstersin.Olurda Ankara da Tüp bebek yaptırmayı düşünen varsa yardımcı olmayı çok istedim ki bu zaman gelene kadar neler çektiğimi bir ben bilirim.
Bu arada kolik imiz var birde reflümüz, sürekli kusuyoruz maalesef

meraba canim
herkes anne oldu cok sukur Rabbime
anne olmak isteyen herkese,tedavide ki arkadaşlara da tez vakitte tattirsin Yaradan...kuzucuğu op

meraba canim
herkes anne oldu cok sukur Rabbime
anne olmak isteyen herkese,tedavide ki arkadaşlara da tez vakitte tattirsin Yaradan...kuzucuğu op
Amin Can'ım cok cok sevindim anlatamam aynı grup tekrar toplansa da burdan devam etse keske paylaşımlar
Sen de op kokla minnagi Allaha emanet olun

Selam biz 6 aylik olduk bile, dedigin anne olmak dunyanin en zor ve en guzel isi, bnm iki kizim oldu, ilk 3 ay sadece emzirdim, hala da emzirmeye devam ediyorum, takviye olarak gunde iki kere mama veriyorum. Gaz sancilarimiz biteli 2 ay oldu, simdi daha rahatiz ama baska baska seyler cikiyor:)Senin ne kadar oldu dogum yapali?

Oy masallah operim gözlerinden :) ben 38+6 da sezeryan oldum kızım 5 aylık oluyor bu hafta.nasil ikizlere sadece sut verebildin ben tek çocuğu doyuramiyorum (( sut artırıcı kullandın mı? Benim kızda meme reddi var Bi de

Canım ilk 2 ay humananın cayını içtim o kadar.ama bıraktım süt mıiktarı yine aynı:) cok yararı olmadı gibi.bu süt olayı çok karışık:) bazıları diyor yeme içmeyle çoğalır bazıları sadece sıvı alımı yeterli diyor.ama bol bol su içtim.cnm birde yapı meselesi.bnm annem 2 ay emzirmiş beni.ablam 2 sene emzirdi çocuklarını.hiç belli olmuyor.saglıkları yerinde olsun da her türlü büyüyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…