Aynen ya cok merak ettim. Biran önce güzel haberi verse.:)bende onu merak ettim bakıyordum ara ara sonuç ne oldu diye :)))ama insallahh pozitifi görmüştür ve sevinçten yazmayı unutmustur :))))
Bence pozitif :) ay Allahım bana ve herkese yaşatsin insallahAynen ya cok merak ettim. Biran önce güzel haberi verse.
Merhaba canım neye karar verdin, sıfırdan mı başlıyorsun Şahin beyle tedaviye, yoksa diğer yerdeki donmuşlarını kullanacaksın, eğer öyleyse merak ettim, başka yerdeki donmuşları kullanabiliyormu....Birde benide eklermisin misin canım?yaş 28 2 . denemem acidem hast
Merhaba canım :)ya sıfırdan başlamıştım sonra dayanamadım dondurulmuslari kullanmaya karar verdim Şahin hoca kabul etti sağolsun:)sen ne yaptinMerhaba canım neye karar verdin, sıfırdan mı başlıyorsun Şahin beyle tedaviye, yoksa diğer yerdeki donmuşlarını kullanacaksın, eğer öyleyse merak ettim, başka yerdeki donmuşları kullanabiliyormu....
bende Turgut aydına gidicem dr.un çok metini duyduk başarı oranı yüksek embryologlarıda çok kaliteliymiş sen memnunmusun dr.dan hastalarıyla iletişimi iyi diyolar gerçi işinde iyi olsun o daha önemliMerhaba kızlar bende haftaya transfer olacağım aranıza yeni katıldım. 30 yaşındayım 3 defa kimyasal gebelik yaşadım normal yollarla
tedavimi kayseri acıbadem Hastanesi Dr. Turgut AYDIN da yaptırıyorum. pazar günü yumurta toplama işlemi yapılacak sonuç umarım iyi olur ilk denemem buarada. Sevgiler
doktorum iyi canım iyi anlaşıyoruz en azından aklımdaki bütün sorularımı rahatça sorup cevap alabiliyorum başarı oranı baya yüksek ama bizlerde durum ne olur bilinmez inşallah güzel sonuçlar alırız.bende Turgut aydına gidicem dr.un çok metini duyduk başarı oranı yüksek embryologlarıda çok kaliteliymiş sen memnunmusun dr.dan hastalarıyla iletişimi iyi diyolar gerçi işinde iyi olsun o daha önemli
tevekkül et canım bunda da vardır bir hayır bizim göremeyip rabbimin gördüğü. güzel günler yaşayacaksın yeterki inan buna ne yaşayacağımızı hiç birimiz bilmiyoruz haftaya bende transfer olacağım ne gelirse allahtan deyip bekleyeceğiz sabırlı ol lütfen ve içini ferah tut umudumuz bittimi asıl o zaman sıkıntı yaşarız ve rabbim kısmet etmeyeceği şeyin hayalini kurdurmazmış unutma.Kızlar sürekli agliyorum üzüntümden yazamadim ne desler avnamam sonuc negatif en kaliteli 5.gun 2 tane embriyolara ragmen herseyime dikkat etmeme ragmen yattik kalktik dus agzimizdan dusmedi ama Allah bize merhamet etmedi annelik kim sen kimsin dedi yeterki o istesin ben inandim rabbim e sigindim ama o istemedi
Kızlar sürekli agliyorum üzüntümden yazamadim ne desler avnamam sonuc negatif en kaliteli 5.gun 2 tane embriyolara ragmen herseyime dikkat etmeme ragmen yattik kalktik dus agzimizdan dusmedi ama Allah bize merhamet etmedi annelik kim sen kimsin dedi yeterki o istesin ben inandim rabbim e sigindim ama o istemedi
Canim uzulme hersey rabbimden 4 tup bebek denememde bende hala yavruma kavusamadim demek ki zamani gelmedi benimde hep 5. Gun 2 tane oluyordu bebegim tutunup hep beni birakti keseyi gormeden dustu cok zor ama sakin isyan etmeyelim rabbim en iyisini bilir dua edelim isyan etme birgunbinsallah rabbim bizede nasip eder anneligi dua edelimKızlar sürekli agliyorum üzüntümden yazamadim ne desler avnamam sonuc negatif en kaliteli 5.gun 2 tane embriyolara ragmen herseyime dikkat etmeme ragmen yattik kalktik dus agzimizdan dusmedi ama Allah bize merhamet etmedi annelik kim sen kimsin dedi yeterki o istesin ben inandim rabbim e sigindim ama o istemedi
Canım ya cok üzüldüm. Herşey yaradandanKızlar sürekli agliyorum üzüntümden yazamadim ne desler avnamam sonuc negatif en kaliteli 5.gun 2 tane embriyolara ragmen herseyime dikkat etmeme ragmen yattik kalktik dus agzimizdan dusmedi ama Allah bize merhamet etmedi annelik kim sen kimsin dedi yeterki o istesin ben inandim rabbim e sigindim ama o istemedi
canım inan çok günaha giriyosun sana Rabbinden başkası merhamet etmezki buda bizim sınavımız Allah kimisine evlat verip sınıyo kimine vermeyip kimine veriyo ama engelli oluyo kimisi hayırsız çıkıyo anne babaya itaat etmiyor çok yanlış şeyler düşünüyosun inan tövbe etmelisin üzüntünden ne dediğini bilmiyosun belki tüp bebek olmadı ama önümüzdeki günlerde doğal yoldan hamile kalcaksın Allahın hikmetine sual olmaz Allahtan gelen herşey başımız üstüne hakkımızda en hayırlısını yalnız o bilirKızlar sürekli agliyorum üzüntümden yazamadim ne desler avnamam sonuc negatif en kaliteli 5.gun 2 tane embriyolara ragmen herseyime dikkat etmeme ragmen yattik kalktik dus agzimizdan dusmedi ama Allah bize merhamet etmedi annelik kim sen kimsin dedi yeterki o istesin ben inandim rabbim e sigindim ama o istemedi
Çok geçmiş olsun inan çok üzüldüm canımKızlar sürekli agliyorum üzüntümden yazamadim ne desler avnamam sonuc negatif en kaliteli 5.gun 2 tane embriyolara ragmen herseyime dikkat etmeme ragmen yattik kalktik dus agzimizdan dusmedi ama Allah bize merhamet etmedi annelik kim sen kimsin dedi yeterki o istesin ben inandim rabbim e sigindim ama o istemedi
Canım rabbimin bildiği mutlaka birşey vardır . Bende ilk denememde pozitif gördüm diye sevindim değerim çok düşükmüş dr hiç birşey söylemedi 1 hafta sonra leke geldi ve kimyasal gebelikmiş yıkılmıştım. Geceler boyu ağladım artık asla denemem demiştim 1 sene sonra bahçecide tekrar karar verdik ve şuan inşallah devam ediyor lekeler düşük tehditleri ile ama inanıyorum ki doğru zaman bu zaman mış . İnşallah ünidini yitirme biliyorum çok zor ama sabırKızlar sürekli agliyorum üzüntümden yazamadim ne desler avnamam sonuc negatif en kaliteli 5.gun 2 tane embriyolara ragmen herseyime dikkat etmeme ragmen yattik kalktik dus agzimizdan dusmedi ama Allah bize merhamet etmedi annelik kim sen kimsin dedi yeterki o istesin ben inandim rabbim e sigindim ama o istemedi
hayyyy Allahhh yaaaaKızlar sürekli agliyorum üzüntümden yazamadim ne desler avnamam sonuc negatif en kaliteli 5.gun 2 tane embriyolara ragmen herseyime dikkat etmeme ragmen yattik kalktik dus agzimizdan dusmedi ama Allah bize merhamet etmedi annelik kim sen kimsin dedi yeterki o istesin ben inandim rabbim e sigindim ama o istemedi