Popüler Konu 2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    14
Merhaba ben bir kaç labaratuvarlari aramıştım bana aynı fiyatı verdiler sabit 12 bin. Size niye o kadar farklı farklı rakamlar verdiler ki? Sonucu size versinler mutlaka. Adınız soyadınız laboratuvarın adı herşeyi olacak sonuçta nasıl bir yalnis yapabilirler ki? 5 gün 7 gün arası çıkıyor diye biliyorum. Kendim yaptirmadim gebeliğim devam ederse bir hafta sonra düşünüyorum ben de.
Valla bircok firma arastirdim. Hepsi degisik fiyat verdi. 12 bine yaptirdim bende. Bakalim insallah hayirli sonuclar gelir🙏
Geç olsun güç olmasın güzel sonuçlar alın inşallah 🤲🏻 nipt plus firmasına yaptırdım.
insallah 🙏 galen laba yaptirdim bende gelip evden aldilar. Ama yorumlar biraz kotu geldi googleda.gerci kotu yorumlar baska islemler icindi ama bilemedim iste genede 🙏

Valla bircok firma arastirdim. Hepsi degisik fiyat verdi. 12 bine yaptirdim bende. Bakalim insallah hayirli sonuclar gelir🙏

insallah 🙏 galen laba yaptirdim bende gelip evden aldilar. Ama yorumlar biraz kotu geldi googleda.gerci kotu yorumlar baska islemler icindi ama bilemedim iste genede 🙏
İyi haberler gelsin inşallah 🤲 aynıdır bence diğer yerlerle içiniz ferah olsun

X