Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ben 2 buçuk ay sonra hamile kaldım. İlk gebeliğimde kalp atışı duyulmamıştı gelişmedi bu sebeple kürtaj oldum şimdi çok şükür bi problem yok günüyle uyumlu
Merhaba ben bir kaç labaratuvarlari aramıştım bana aynı fiyatı verdiler sabit 12 bin. Size niye o kadar farklı farklı rakamlar verdiler ki? Sonucu size versinler mutlaka. Adınız soyadınız laboratuvarın adı herşeyi olacak sonuçta nasıl bir yalnis yapabilirler ki? 5 gün 7 gün arası çıkıyor diye biliyorum. Kendim yaptirmadim gebeliğim devam ederse bir hafta sonra düşünüyorum ben de.
insallah galen laba yaptirdim bende gelip evden aldilar. Ama yorumlar biraz kotu geldi googleda.gerci kotu yorumlar baska islemler icindi ama bilemedim iste genede
Valla bircok firma arastirdim. Hepsi degisik fiyat verdi. 12 bine yaptirdim bende. Bakalim insallah hayirli sonuclar gelir
insallah galen laba yaptirdim bende gelip evden aldilar. Ama yorumlar biraz kotu geldi googleda.gerci kotu yorumlar baska islemler icindi ama bilemedim iste genede