Popüler Konu 2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    15
11 haftadan selamlar kızlar
Bugün kontrolüm vardı ve ikili test yaptırcaktım doktor bakarken bir sıkıntı görmedim ama daha ufak olduğu için bir soru işareti koydum tekrardan istedi ikili testi 20 gün sonra gideceğim umarım herşey yolundadır öyle diyince aklımda bir şüphe kaldı 😕
Buda bebişin fotisi pet net değil ama olsun o bile mutlu ediyor🥰

Eklentiler

• IMG_9984.jpeg
    IMG_9984.jpeg
    119,5 KB · Görüntüleme: 26
  • IMG_9985.jpeg
    IMG_9985.jpeg
    91,7 KB · Görüntüleme: 25
  • IMG_9987.jpeg
    IMG_9987.jpeg
    91,6 KB · Görüntüleme: 25
Bugün kontrolüm vardı ve ikili test yaptırcaktım doktor bakarken bir sıkıntı görmedim ama daha ufak olduğu için bir soru işareti koydum tekrardan istedi ikili testi 20 gün sonra gideceğim umarım herşey yolundadır öyle diyince aklımda bir şüphe kaldı 😕
Allah'ın izniyle bişey çıkmaz sen hemen kendini kötüye yorma

Oyyy maşallah 🧿 ne çabuk büyüyorlar böyle bende 3 hafta sonra gidicem ne kadar büyümüştür niye merak ediyorum bakalım 🙈 sende içini ferah tut şüphe etme çok sağlıklı olacak bebişlerimiz inşallah 🙏🏻 sağlıkla kucaklarımıza alalım

Oyyy maşallah 🧿 ne çabuk büyüyorlar böyle bende 3 hafta sonra gidicem ne kadar büyümüştür niye merak ediyorum bakalım 🙈 sende içini ferah tut şüphe etme çok sağlıklı olacak bebişlerimiz inşallah 🙏🏻 sağlıkla kucaklarımıza alalım
Teşekkür ederim canım evet baya büyümüş 😁😍 bir ayın bitmesini dört gözle bekliyordum çok şükür gördüm iyi oldum
hepimiz için inşallah sağlıklı bir şekilde kucağımıza alalım 🙏🫶🏻

Üst çenemde sondan üçüncü dişim içten çürümüş. Az önce yemek yerken kırıldı yarısı. 🫤 Gülümserken konuşurken görünen bi yerde. Simsiyah görünüyor. Acı ağrı hissetmiyorum. Ama ne olacak bu diş ? 😣

Aramızda bi diş hekimi vardı, ismini hatırlayamadım.

Kızlar bu arada bu ilacı kullanan varmıdır aramızda bugün doktor folik asit bırakıp buna başlayalım dedi ben diğer gebeliğimde hiç kullanmamıştım size de sormak istedim

Eklentiler

• 67837B48-FA02-4220-BC21-310F66B4B13B.jpeg
    67837B48-FA02-4220-BC21-310F66B4B13B.jpeg
    86,2 KB · Görüntüleme: 16
Ben kullandım bir kutu bitti, folik asit var içinde zaten ama A vitamini de var, fazla A vitamini iyi değil diye biliyorum o yüzden simdi başka markaya gecegim, daha karar vermedim ne alacağıma
Kızlar bu arada bu ilacı kullanan varmıdır aramızda bugün doktor folik asit bırakıp buna başlayalım dedi ben diğer gebeliğimde hiç kullanmamıştım size de sormak istedim

Üst çenemde sondan üçüncü dişim içten çürümüş. Az önce yemek yerken kırıldı yarısı. 🫤 Gülümserken konuşurken görünen bi yerde. Simsiyah görünüyor. Acı ağrı hissetmiyorum. Ama ne olacak bu diş ? 😣

Ben dis tedavisine gittim agrim oldu cok sukur hersey iyi gitti

Merhaba 7 haftalık hamileyim bende.Yıllar önce 2015 kasım annesiydim bütün bir hamileliğimi burada yazarak geçirdiğim aklıma geldi☺️Yine yazmak istedim beklenen doğum tarihi aslında 1 Ağustos ama muhtemelen planlı sezeryan olacak temmuz annesi olurum diye düşünüyorum .Ne yazacağımı bile bilmiyorum 9 yıl sonra aynı heyecan 💕

Merhaba, ben 1 kullandım o bitince 2 ye geçtim bugün 12+0 2 3 gündür içemiyorum tadı midemi bulandırıyor nerd3yse bitmek üzere iken paket kokusu da çok kötü çikolata dan soğudum o derece

Merhaba, ben 1 kullandım o bitince 2 ye geçtim bugün 12+0 2 3 gündür içemiyorum tadı midemi bulandırıyor nerd3yse bitmek üzere iken paket kokusu da çok kötü çikolata dan soğudum o derece
Eczane aç karınla miden kötü oluyorsa tok karınla da içebilirsin dedi ama emin olamadım doktora sormadan tekrar gidemezdim hastaneye deneyelim bakalım nasılmış bu
Ben kullandım bir kutu bitti, folik asit var içinde zaten ama A vitamini de var, fazla A vitamini iyi değil diye biliyorum o yüzden simdi başka markaya gecegim, daha karar vermedim ne alacağıma
evwt söylemişti folik asit var diye bu sefer bu ilaca geçelim dedi aldım artık kullanalım bu kutuyu sonrası yine bakılır hangisi için
Bana ilk Dr randevusunda elenatal 1 vermişti. Ama folidoce aldım.
bende hemen hemen iki aydır folidoce kullanıyorum daha bitmemişti zaten buna başlayalım dedi aldım bir kutu kullanayım bakalım
Teşekkür ederim hepinize bilgilendirdiğiniz için ❤️

Geçmiş olsun. Doktora danışmakta fayda var, ilaçsız müdahale edebilirse sorun olmayabilir.

Benim de azı dişlerimden biri kırıldı, kökü de bağlı şekilde duruyor. O taraftan hiç yiyemiyorum. Eski dişçime gittim, tekrar röntgen çekilmek zorunda kalmasın diye. Kontrol sonrası lokal anestezi ile dişin kırık tarafını çekip geçiçi bir dolgu yapacağını söyledi. Ama kadın doğum doktorumdan onay almamı istedi. Kadın doğum uzmanı ise, lokal anestezinin bilinen bir zararı yok, c tipi oluyor gibi bir şey dedi ama gebelik süresince hiçbir diş müdahalesi yapılmamasını öneriyorum dedi mesajla. Yüz yüze kontrole gittiğimde tekrar danışacağım.

Diş hekimi de ilk üç aydan sonra daha rahat müdahale edebiliriz demişti, en azından 3. ayın bitmesini bekleyip sonra baktırabilirim diye düşünüyorum ben de.

Bence ağrıyı enfeksiyonu beklemeden diş hekimine gidin, belki dişi anestezisiz geçici koruma altına alabilir

X