• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    129
Valla bircok firma arastirdim. Hepsi degisik fiyat verdi. 12 bine yaptirdim bende. Bakalim insallah hayirli sonuclar gelir🙏

insallah 🙏 galen laba yaptirdim bende gelip evden aldilar. Ama yorumlar biraz kotu geldi googleda.gerci kotu yorumlar baska islemler icindi ama bilemedim iste genede 🙏
Evet evden gelip alıyorlar bende de öyle oldu. Çok fazla kafana takma hayırlısı ile güzel haberler almaya odaklan. Başka bir yere baksan onunda yorumu kötü olabilir iyi yada kötü bir çok şeyle karşılaşıyoruz internette. Sen kendi sonucuna odaklan Allah’ın izni ile güzel haberler alırsın🤲🏻

İnşallahhhh kesilmesi tüm umudum 😍 aslında doktorum şey demişti. Keşke köyden gelen Ayşe teyze olsan ve hiç bi şey bilmesen 😀😀 bildiklerin seni anksiyete yapıyor bilmeyen hasta hiç anksiyete yaşamıyor demişti 😀😀 ama tabi serum olayı ayrı bak. O çok iyi oluyor gerçekten 😀
Cehalet mutluluk :KK45:
Tamam canım öyle yapayım. Ne kadarda bir bakılıyor genelde TSH’a biliyor musun? Benim bir daha ki randevum 10 Ocak’ta
Hemşirem 1-1.5 ayda bir sağlık ocağında kan tahlili yaptır. Dr randevuna onunla git dedi. Mantıklı 👍🏻

Kızlar iyi akşamlar. Dün kontrole gittik bebiş büyümüş çok şükür 9+3 haftası ile uyumlu 2.5 cm olmuş. Demirim düşüktü 12. haftada başlayacaktık ama haftaya çarşamba başla dedi. Balık yiyemediğim içinde omega3 takviyesi verdi. Folik asit ve d vitamini ile birlikte toplam dört takviye vermiş oldu. En son 2,5 hafta önce gitmiştim bu süreçtede 1,5 kg vermişim çok şükür. Her gün yürüyüş, bol protein bol sebze devam et dedi. Bir sonraki randevuyu 30 Aralık olarak ayarladı o güne fetal DNA testi yaparız dedi. Ama hangi firma ve fiyat bilgisi almadım. Yarın arayıp bilgi alacağım inşallah buradan da yazarım yine. İnşallah hayırlı sağlıklı huzurlu hamilelikler geçiririz. Canı veren sağlığını da verir inşallah 🙏🏻🙏🏻

Yaaaa hahaha 😀😀 ben de geçen gün hastanede ifşa oldum. Çalıştığım laboratuvarın karşısında röntgen var. Arada röntgenin odasının kapısı açık röntgen çekiyorlar. Yani ordan bana ulaşması çok zor bir ihtimal ama sonuçta ben de 24 saat boyunca oradayım. İnsan bi tedirgin oluyor. Gidip kapıyı kapatabilir misin çekerken dedim ve hemen anladılar malesef 😀 neyse dedim bebeğimin sağlığından önemli değil 🌺

Benim bulantılar kusmalar devam malesef. Şu iki gündür bi tık rahatım onu da şuna bağlıyorum. Gece yatmadan 12 gibi bir tane prizin alıyordum. Geçen gece nöbette gece 4 de almak durumunda kaldım ve ertesi günüm daha rahat geçti. O yüzden geceleri 4 e alarm kurup 4 de içiyorum 😀😀 (kendimce bulduğum çözüm 😀😀 )

Yemek bile yiyemez olmuştum her şeyden midem bulanıyordu ama çok şükür iki gündür yemem düzeldi. Bi tek su içme konusunda sıkıntı yaşıyorum malesef ama çok az içinde serum takıyor arkadaşım onu da o şekilde çözmeye çalışıyoruz bakalım 😔
Ben de gece 2-3 gibi alarm kurup uyanıp içip öyle yatıyorum. Günüm daha iyi geçiyor diyebilirim. Yine de arada o bulantı hissi ilaca rağmen tavan oluyor bugün olduğu gibi .bir de bağırsaklarım çok hassas inanılmaz gaz var ve 1 kere bile çıksam tuvalete su gibi dışkılama. :(

Kızlar günaydın 8+2 yiz biz ve ara ara kasık batmalarım oluyo iki büklüm durunca geciyo tabi doktor da bunu normal dedi yaşayan bar var mı
9+3 üm bugün ben ara ara o kasık ağrısını yaşıyorum. Dün akşam da oldu. Benim kalça kemiklerim ağrıyor kızımda 13. haftadan sonra yaşamıştım ama bu sefer iki bebek var sanırım o yüzden o ağrılarım biraz öne çekildi.

İnternette ikiz gebeliklerde Fetal DNA yaptırmanın sağlıklı sonuç vermeyeceği ile ilgili şeyler okudum. O sebeple yaptırmayacağız. Zaten embriyolarımız PGT( genetik taramalıydı) ‚li idi. Umarım herşey yolundadır. Yine de 12. haftada bir perinatoloji uzmanına gidip detaylı baktıracağız. Takip için gittiğim doktor ikili test yaptırıp yaptırmayacağımızı sordu ve fetal dna. Her doktorun bu konu ile ilgili farklı görüşleri var. Yaptırmayacağımızı söyleyince 21. haftada detaylı baktırırsınız o zaman dedi. Kafamız karışık tabiki.

9+3 üm bugün ben ara ara o kasık ağrısını yaşıyorum. Dün akşam da oldu. Benim kalça kemiklerim ağrıyor kızımda 13. haftadan sonra yaşamıştım ama bu sefer iki bebek var sanırım o yüzden o ağrılarım biraz öne çekildi.
Allah'ım bilir de benim daha ilk çocuğum ikiz olmasın 😅 kocam da çocuk gibi zaten karnıma konuşuyor doğunca anneni benden çok koparma uslu bi çocuk ol tamamı mi falan diye 3üyle zor başa çıkarım 😂

Kızlar bende birkaç kere gece uyurken iki göğüsümün ortasına bıçak saplanmış gibi uyanıyorum . Nefes almakta zorlanıyorum . Sizde de göğüs kafesinde sıkışma vs oluyor mu yada oldu mu hiç

Ben de gece 2-3 gibi alarm kurup uyanıp içip öyle yatıyorum. Günüm daha iyi geçiyor diyebilirim. Yine de arada o bulantı hissi ilaca rağmen tavan oluyor bugün olduğu gibi .bir de bağırsaklarım çok hassas inanılmaz gaz var ve 1 kere bile çıksam tuvalete su gibi dışkılama. :KK43:
Kuzum belki hormonlardandır o ishal durumu

Kızlar bende birkaç kere gece uyurken iki göğüsümün ortasına bıçak saplanmış gibi uyanıyorum . Nefes almakta zorlanıyorum . Sizde de göğüs kafesinde sıkışma vs oluyor mu yada oldu mu hiç
Normal mi bilmiyorum ama bende de oluyor. Birkaç kere kalp krizi geçiriyorum sandım hatta öyle bir sancı oldu. Sonra geçince üstünde durmadım ara ara yokluyor.

Back
X