Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    91
Günaydınn kızlaarr,
Biz kontrolden çıktıkk 950 gr olmuş yivrum yanaklar dolmuş 😍🫠
75 gr şeker yükleme yapılıyor kanımı verdim içeceğimi içtim hayırlısı bakalımm

maya91 maya91 bu haftalarda braxton hicks kasılmaları olur ve normaldir dedi. Burda konuştuğumuz gibi düzenli olmazsa ağrı vs olmazsa sorun değil dedi.

papatya113 papatya113 Adacel'i sordum 30. Haftaya kadar yaptır fark etmez dedi 😂 20den sonra yapılabiliyormuş

26+1de 8kg almışım gayet normal şimdilik dedi

Bizden notlar böyleee 🥰🥰🥰

Günaydınn kızlaarr,

maya91 maya91 bu haftalarda braxton hicks kasılmaları olur ve normaldir dedi. Burda konuştuğumuz gibi düzenli olmazsa ağrı vs olmazsa sorun değil dedi.

papatya113 papatya113 Adacel'i sordum 30. Haftaya kadar yaptır fark etmez dedi 😂 20den sonra yapılabiliyormuş

Yaa sevindim canım 🥰 sonuçların da güzel gelir umarım bilgilendir bizi.

Günaydınn kızlaarr,

Maşallah canımm,3 kılo olup dogdugu gunlerıde gorelım ınsallah bebıtolarımızın🥰

kızlar yükleme öncesi su içebilir miyiz aşırı susadım 😄
Ay ben içmedim içim kurudu 😂 ilk içtiğim şey bu oldu bugün 🤪 Limonu bol şerbet gibiydi gazsızdı 😂
Bu içecekten sonra birden su içme mide bulantısı yapar dedi doktorum şimdi yudum yudum içiyorumm, sen naptın içtin mi

Eklentiler

• 1000064485.jpg
    1000064485.jpg
    79,9 KB · Görüntüleme: 19
Kızlaaaar doğumdan sonra bebek bakımı ile ilgili bilgim sifir sifir sifir 😅 ya bana online kurslar önerir misiniz? Bebek için sadece bir havlu aldım. Bu kadar. Panik yapmaya başladım şimdi 😅
Gebe eğitimleri var devletin desteklediği. Bulunduğun şehirdeki kadın doğum hastanesinden başvurabilirsin.emin ol inanılmaz güzel bilgilendiriyorlar sadece bebek bakımı değil sanciyla basetme ,dogum,doğum sonrası oz bakim emzirme bebek bakımı bebek yıkama vs .hicbirsey bilmeyen birisi o eğitime katılıp herseyi öğrenmiş çıkar.benim 3.gebeligim,2. Gebeligimde de katılmıştım bunda da katıldım

Hahah bir de kayiyor o his cok fena benim sag kaburga altim sizliyor arada ya
Benim bir de kafa yukardaymış
maya91 maya91 kuzu naptın nasıl sonuçlar
Daha çıkmadı yavrum sen naptıın
maya91 maya91 mayos kactaydı randevun canım? ParlayanGece ParlayanGece canım hadı guzel sonuclarla gel sende,bu arada kanama olayı normal ama yınede dr a görün tabıkı😊
Geldimm eve canım sonuç daha çıkmadı beklemedim. Hastane yakın zaten tüm söylediklerini yazıcamm şimdiii

Bundan yapıldı bana kızlar. Açlık bakıldı o 84 çıktı diğeri daha çıkmadı

Bebitoo tam 1111 gram olmuş 😅😅 26+6 dayım ama 28 hafta dedi doktor

Sonra ağrılarımı sızılarımı söylediim. Benim myomum vardı o sebep oluyormuş. Sonra benim sonuna kadar çalışma hayallerim suya düştü sanırım myomdan sebepli erken doğum riski olabilir dedi 32. Haftada rapor yazcam sana dedi. Kasılmalar için normal dedi büyüdüğü hareket ettiği için kasılır dedi

Eklentiler

• d24fa421-8adb-4cc6-bb7d-a2bcb8e0a60c.jpeg
    d24fa421-8adb-4cc6-bb7d-a2bcb8e0a60c.jpeg
    66,6 KB · Görüntüleme: 18
Günaydınn kızlaarr,

Oh maşallah kuzuma 🥰❤️
Hadi bakalım güzel haberlerini bekliyorum şeker yüklemesinide haber et bize. Ben 31haftalık Olcam gittiğimde aşıyı o zaman yapariz dedi.

Ben idrari verecektim kadın su içeceksen iç dedi içtim bir yudum sonra dedi için yanarsa iç gene beklerken ama yudum olsun o dedi
Valla limonlu bir şey güzel tadı. Doktorum glikoz u verdi. Kahvaltını et çayini iç cayinla birlikte bunu iç yavaş yavaş dedi. 😄

Eklentiler

• IMG_20241216_110240.jpg
    IMG_20241216_110240.jpg
    107,1 KB · Görüntüleme: 16
Ay ben içmedim içim kurudu 😂 ilk içtiğim şey bu oldu bugün 🤪 Limonu bol şerbet gibiydi gazsızdı 😂
Bu içecekten sonra birden su içme mide bulantısı yapar dedi doktorum şimdi yudum yudum içiyorumm, sen naptın içtin mi
Aynısı kuzum benimde. Kahvaltını edip çayını içerken yudum yudum iç dediler. 😄

Bundan yapıldı bana kızlar. Açlık bakıldı o 84 çıktı diğeri daha çıkmadı

Bebitoo tam 1111 gram olmuş 😅😅 26+6 dayım ama 28 hafta dedi doktor

Sonra ağrılarımı sızılarımı söylediim. Benim myomum vardı o sebep oluyormuş. Sonra benim sonuna kadar çalışma hayallerim suya düştü sanırım myomdan sebepli erken doğum riski olabilir dedi 32. Haftada rapor yazcam sana dedi. Kasılmalar için normal dedi büyüdüğü hareket ettiği için kasılır dedi
Ayy hepımızın bebıtolarıı one gectııı🥰kocaman oldu bunlar yaa,benımkınınde kafası benım kafamın oldugu sekılde,ondan kaburgamız batıyor zaten😀bu gıdısle sende sezeryan olursun canım,myom dan dolayı ve bebek ters durmaya devam ederse,peşpeşe dogurruz gıbı gozukuyor😀

X