• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    117
Kızlar merhaba. 50 kg ile hamile kaldım şu an 23+0 dayım. Toplamda 13 kg aldım. Sizce normal mi? Ne iştah artması yaşadım ne kendimi abur cubura verdim ama 23 hafta için çok kilo aldığımı düşünüyorum.
merhaba, boyunuz da önemli bu durumda. bir de doktorunuza danışın.
sanırım bir tık fazla almış oluyorsunuz ama bildiğim kadarıyla zayıf insanların kilolu insanlara göre daha fazla kilo alması da sorun değil. yani aslında sizin vucüt tipinize göre 13 kilo belki de normaldir.

Kızlar merhaba. 50 kg ile hamile kaldım şu an 23+0 dayım. Toplamda 13 kg aldım. Sizce normal mi? Ne iştah artması yaşadım ne kendimi abur cubura verdim ama 23 hafta için çok kilo aldığımı düşünüyorum.
Ben de 50 kg ile hamile kaldim 21. Haftada 6 kilo almistim dikkat et cok alma dedi ayni kiloyu koruyorum 23+2yim

Kızlar merhabalar, yaklaşık 2-3 gündür göbek deliğimin olduğu kısımda ağrı hissediyorum . 20 hafta 5 günlük oldum. Aranızda benzer bir ağrı yaşayan var mı acaba? Kontrolüme biraz var diye sizlere de sormak istedim.🤗

Kızlar merhabalar, yaklaşık 2-3 gündür göbek deliğimin olduğu kısımda ağrı hissediyorum . 20 hafta 5 günlük oldum. Aranızda benzer bir ağrı yaşayan var mı acaba? Kontrolüme biraz var diye sizlere de sormak istedim.🤗
Benim de oluyor. Muhtemelen bebek artık yukarı çıkmaya başladığı için oluyor diye düşünüyorum. Çünkü oradan hareketleri de hissediliyor.

Kizlar bende bir soru sorayım çatlağınız oldu mu? Nasıl oluyor birden mi oluşacak benim karnım baya bir büyüdü ama çatlağım daha yok. Lierac kullanıyorum. Cok kilo alıp vermediğim için daha önceden de oluşmuş çatlağım yok yani birden mi olacak nasıl olacak bilemedim sizlere de sormak istedim. Açıkçası kremlere de çok inanmıyorum daha çok genetik diyorlar annemde de olduğu için merak ettim başımıza kesin gelecek mi diye

Kizlar bende bir soru sorayım çatlağınız oldu mu? Nasıl oluyor birden mi oluşacak benim karnım baya bir büyüdü ama çatlağım daha yok. Lierac kullanıyorum. Cok kilo alıp vermediğim için daha önceden de oluşmuş çatlağım yok yani birden mi olacak nasıl olacak bilemedim sizlere de sormak istedim. Açıkçası kremlere de çok inanmıyorum daha çok genetik diyorlar annemde de olduğu için merak ettim başımıza kesin gelecek mi diye
Bnm ilkte yok gibi duruyo dogumdan sorna bi baktim catlaklar var 😁 cok degil ama ustune daha olcani sanmiyorum o yuzden rahatım bazen cok gerildiginde nemlendirici sürüyorum o kadar. Bence de genetik bnm annemde de ablamda da cok az var bnmde az oldu ama bazi arkadaslarimda cok derin catlaklar olusmus

Bnm ilkte yok gibi duruyo dogumdan sorna bi baktim catlaklar var 😁 cok degil ama ustune daha olcani sanmiyorum o yuzden rahatım bazen cok gerildiginde nemlendirici sürüyorum o kadar. Bence de genetik bnm annemde de ablamda da cok az var bnmde az oldu ama bazi arkadaslarimda cok derin catlaklar olusmus
Sanki bende doğumdan sonra bakınca görecekmişim gibi geliyor 😅

Benim daha önceden kilo aldığımda olmuştu o yüzden ekstra dikkat ediyorum şu an ilk başta kırmızı çizgilerle başlıyor sonra derinleşiyor. Şu an yeni çatlağım yok üç dört krem ve yağ dönüşümlü kullanıyorum

Lieracı günde bi defa kullanın yazıyor üstünde. Onun dışındaki ürünler de hemen emilmediği için rahatsız ediyor. O nedenle aksam lierac sürüyorum ama sabahları bişi sürmüyprum. Lierac Yerine ne kullanıyorsunuzz

Lieracı günde bi defa kullanın yazıyor üstünde. Onun dışındaki ürünler de hemen emilmediği için rahatsız ediyor. O nedenle aksam lierac sürüyorum ama sabahları bişi sürmüyprum. Lierac Yerine ne kullanıyorsunuzz
Kardeşimin eşide hamile suan. Henuz 17 18. Haftalarda göbeğinde henüz yok ama görüşlerinde catlaklari olustu. Bende henuz hic bisey yok. Ablamda ve kiz kardesimde cok fazla olmasada catlaklar var. Muhtemelen bende de olacak.

Krem kullanmıyorum bebek yagi kullaniyorum ozellikle dustan cikinca islakken uyguluyorum uzun sure nemli tutuyor. Bunun yaninda su tuketimime dikkat ediyorum.

Benimde öyleydi doktoruma sordum dün doktor dedi ilk çocuksa eğer deri alışık olmadığı için göbek deliği çevresi hem çok acır hemde ağrır dedi merak etme normal 🥹♥️

Lierac gece yatarken, o da bazen. Çünkü üşeniyorum :)

Duşta biooil sürüyorum.

Bazen cildim kuruduysa evdeyken cerave'nin kuru ciltler için olan kremini sürüyorum. O da evde vardı, gebelik için almadım.

Ergenlikte çatlaklarım olmuştu, kalça ve basende. O yüzden bekliyorum ben de ama herhalde bu saatten sonra olsa da göremeyeceğim 😄 doğumdan sonra anlarım ancak.

Biraz hızlı gitmiş sanki ama doktorunuz daha iyi bilir neden böyle olduğunu. Belki bir diyetisyene yönlendirir.

Lierac gece yatarken, o da bazen. Çünkü üşeniyorum :)

Duşta biooil sürüyorum.

Bazen cildim kuruduysa evdeyken cerave'nin kuru ciltler için olan kremini sürüyorum. O da evde vardı, gebelik için almadım.

Ergenlikte çatlaklarım olmuştu, kalça ve basende. O yüzden bekliyorum ben de ama herhalde bu saatten sonra olsa da göremeyeceğim 😄 doğumdan sonra anlarım ancak.
Ben kokulardan hala nefret ettiğim için hiçbişi süremiyorum 😔 Ne kremler yağlar aldım oysa ama yok dokunamıyorum bile. Şampuanı bile bıraktım düz bıttım sabunu ile yıkanıyorum yani nemlendirme namına hiçbişi yapamıyorum şu an 🤣 Çatlamaya da yatkının valla ama elimden bişi gelmiyor şu an.

Benim de oluyor. Muhtemelen bebek artık yukarı çıkmaya başladığı için oluyor diye düşünüyorum. Çünkü oradan hareketleri de hissediliyor.
Aynı haftalarda benzer şikayetleri olan anneleri duymak biraz daha rahatlatıyor. Süreç normalleşiyor zihnimde de ☺️ Cevapladığınız için ayrıca teşekkür ederim.🌸🌸

En başından beri krem yağ sürmeme rağmen 6.ayda 4 5 tane oluştu bende kırmızı renkte sabah akşam sürüyorum iş yerine yedek koydum orda bile aklıma geldikçe yağlıyorum ama olacağı varmış genetik olarak da yatkınım yapacak bir şey yok 🙃

Ben lierac çabuk emildiği için işe gitmeden sabahları sürüyorum akşamları da bio oil ya da mamaaura krem sürüyorum

Bebegin siskinligi bide ustune kabizlik siskinligi cok dardayim 2 gündür 😂
Canim da hic bisi yapmak istemiyo oturup duruyorum
Geceleri kolum bacagim uyusuyo ustune cok yatinca yanlarim agriyo simdilik sikayetlerim bunlar 😂😂

Back
X