Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    91
Kızlar herkese selammmm ❤️❤️❤️ elektrikli
süt sağma makinesi araştırıyorum, aranızda daha önce araştıran veya alan var mı
Canım ben bebebao marka aldım ama tabıkı deneyemedıgım ıcın bısey dıyemem😊bıberonuda philips avent antıkolık yavas akıs bıberonu aldım.bırde anne sütü kaşıgı aldım ılk dogdugunda lazım olabılıyormus hastanede.

Aa ben hep aç verdim 3 kanida içecek aynı nizim tadı güzeldi sonra genz yaktı azcik
Hatta hemşire arkadaşa dedim aç verilmiyor mu doktora da söyledim böyle yapın dedi. Tamam dedim bende. Zaten bu içeceği tek başına alsam bayılırdım heralde. Son yudumlar bir sersemletti

Hatta hemşire arkadaşa dedim aç verilmiyor mu doktora da söyledim böyle yapın dedi. Tamam dedim bende. Zaten bu içeceği tek başına alsam bayılırdım heralde. Son yudumlar bir sersemletti
Son yudum ve 3 kan beni baydı artık çok şükür açlığa dayandım ben senin açlık ve tokluk bakilcak demekii

Aynısı kuzum benimde. Kahvaltını edip çayını içerken yudum yudum iç dediler. 😄
Ben aç aç içtim ve aç aç kan verdim djjxjd 😅 Sende farklı bişeye bakıldı heralde
Aa ben hep aç verdim 3 kanida içecek aynı nizim tadı güzeldi sonra genz yaktı azcik
Ben de aynı öyle verdim kanı zorlanmadım ama hiç yaa, içeceğin son yudumu azcık bulandırır gibi oldu ama çabuk geçti allahtan 😅

Bundan yapıldı bana kızlar. Açlık bakıldı o 84 çıktı diğeri daha çıkmadı

Bebitoo tam 1111 gram olmuş 😅😅 26+6 dayım ama 28 hafta dedi doktor

Sonra ağrılarımı sızılarımı söylediim. Benim myomum vardı o sebep oluyormuş. Sonra benim sonuna kadar çalışma hayallerim suya düştü sanırım myomdan sebepli erken doğum riski olabilir dedi 32. Haftada rapor yazcam sana dedi. Kasılmalar için normal dedi büyüdüğü hareket ettiği için kasılır dedi
Geçmiş olsun canım canını sıkma miyom beni doğururken annemde de varmış doğum sırasında gidiyor onlar normal düşünüyorsan ya da sezeryan olursa doktor onu da temizler muhtemelen. İnşallah sağlıkla gelsin bebeğin ve sonuçlarında güzel çıksın umarım 🥰
Valla limonlu bir şey güzel tadı. Doktorum glikoz u verdi. Kahvaltını et çayini iç cayinla birlikte bunu iç yavaş yavaş dedi. 😄
Canım inşallah güzel çıksın sonuçların o bittikten sonra ki yaptığın kahvaltı çok güzel oluyor 😅
Bir de konuyla alakasız olacak ama senin şu hava nemlendiricisinin linkini atabilir misin tekrar Ben kaybettim onu alan sen miydin 😁

Kızlar depend almayı düşünen varsa migrosta indirimde L beden 9lu paket 130 a düşmüştü dün aldım 😁 reklam değil hiçbir kazancım yok 😅😅

Kızlar ben de kontrole gittim bugün, 28+5 teyim, 1187 gr dedi, bebito iyi bir sıkıntı yok görünürde ama sadece karın çevresi 1 hafta geri görünüyor diğer kontole erken çağırdı protein ağırlıklı beslen dedi.. perşembe de özel hastanede kendi doktorumda kontrolüm var inşallah orda haftası tam uyumlu çıkar, dua edin🥺 biraz saçma ama kendi doktoruma daha çok güveniyorum

Annelik ne zormuş eeennn ufak bi konu aklımıza takılıyor

Sonucum çıktı 😩😩 sonra doktora gidicem göstermeye

Eklentiler

• IMG_3837.jpeg
    IMG_3837.jpeg
    32 KB · Görüntüleme: 14
Bundan yapıldı bana kızlar. Açlık bakıldı o 84 çıktı diğeri daha çıkmadı

Bebitoo tam 1111 gram olmuş 😅😅 26+6 dayım ama 28 hafta dedi doktor

Sonra ağrılarımı sızılarımı söylediim. Benim myomum vardı o sebep oluyormuş. Sonra benim sonuna kadar çalışma hayallerim suya düştü sanırım myomdan sebepli erken doğum riski olabilir dedi 32. Haftada rapor yazcam sana dedi. Kasılmalar için normal dedi büyüdüğü hareket ettiği için kasılır dedi
Masallah bebisinize 😍 myomunuz kac mm acaba benimde detayli ultrasonda 17x13 mm myom izlendi ama erken doguma sebep olur vs demedi perinatolog

X