2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Allah Allaah... çok ilginç , devlet mı özel mi canım ?
Allah yardımcın olsun, metanetli olmaya çalış , hala geliyor mu kanaman ?
ikiside devlet biri ümraniye araştırma diğeri zwynep kamil. Çok az nokta şeklinde kahverengi birşeyler var o kadar

Canım içini ferah tut bol bol su iç dinlen dr un progestan tarzı hap verdimi? Bende dün kahverengi lekelenme yaşadım hareket etmeden yatıyorum dr um sağlıklı bir gebelikse zaten tutunur dedi, seninki de sağlıklıysa tutunur inş.
Evet progestan verdi doktor fitil veriyorum dedi ama eczacı hapını vermiş inş birşey olmaz. Seninde inş herşey normale döner.

Sağol

çok teşekkür ediyorum, allah büyük... Ben inanıyorum bebişim benimle kalacak inş. Kuzum... İlk 3 ay çok önemliymiş,çok dikkatli olmak lazım... Beni yaşadığım grip çok etkiledi, geibim düzeldikçe akıntımda azaldı gibi inş. Tamamen geçecek...
Bende dokuz günlüğüne şehir dışına çıktım gezdim yürüdüm yol sekiz saat sürüyor sallandım biraz evde de yemek yapıyordum çamaşır bulaşık filan o yüzden olabilir mi acaba diyorum şimdi annemin yanındayım bir şey yapmıyorum

progesteron değerleriniz kaç acaba? doktor benim biraz düşük olduğunu söyledi ve jel verdi tedirginim :110:

merhaba cnm bende 2 gun önce düşük yaşadım..kanama olarakmı geldı..benden ıkı gundur parçalar gelıor kanama olmuorum sadece parça parça piis kan gelıyor..kendıne dıkkat et ınsallah bebegın senınledır
çok geçmiş olsun benim dün iki damla filan kırmızı kan geldi doktora gittik orda da devam etti günlük pedi biraz dolduracak şrkilde geldi bel ağrısı dışında sancım filan olmadı saat altıdan ona kadar devam etti ama çok fazla değil sonra gece tamamen kesildi bugünde toplu iğne başından bile küçük şekilde bir kaç nokta kahverengi kan geliyor o kadar hala sancım yok

Canım içini ferah tut bol bol su iç dinlen dr un progestan tarzı hap verdimi? Bende dün kahverengi lekelenme yaşadım hareket etmeden yatıyorum dr um sağlıklı bir gebelikse zaten tutunur dedi, seninki de sağlıklıysa tutunur inş.

İnş. tutunur canım, benimde ilk bebeğim 6 haftlıkken düştü kanama yoluyla ama tutunduysa yerinde zaten ne kadar kanaman olursa olsun rabbim tutuyor onu, şu anda tekrar hamileyim çok şükür 6+6 :) kahvr. lele geliyordu ama yatıyorum ve progestan alıyorum.

Selam kizlarrr :)
Bu sabah iliskiden sonra cok azcik kanamam oldu ama bi daha gelmedi. Zaten bugun kontrole gidicektik. Korka korka gittim doktorumuza ama korktugumuzdan ziyade cok farkli bir durumla karsilastik hic beklemiyordum ama kalp atisini duyduk ve bebegimizi gorduk ortalama parmak tirnagimiz kadar :D Doktorumuz hamilelikte bu tarz kanamalar olabilir dedi ama iliski yasagi koydu 1-2haftalik. Cok mutluyum allah hepinize nasip etsin bebisimin varligini artik tumuyle hissetmek cok guzel :D

Aaaaa seninle ayniyiz
Ben haftaya gidicem cumartesi gunu kalp atisi icin. Ama bize gecen hafta zaten iliski yasgi koydu hemde hic kanama bisey olmamasina ragmen.neyse artik.
Sen kac haftaliksin ? Ben bugun tam 6 haftalik oldm. Altan mi bakti karnindan mi ?
Hayirli olsn bu arada kendim duymus gibi sevindim

İnş. tutunur canım, benimde ilk bebeğim 6 haftlıkken düştü kanama yoluyla ama tutunduysa yerinde zaten ne kadar kanaman olursa olsun rabbim tutuyor onu, şu anda tekrar hamileyim çok şükür 6+6 :) kahvr. lele geliyordu ama yatıyorum ve progestan alıyorum.
Geçmiş olsun canım kanaman var ilaç alıyorsun ve düşük yok değil mi kanaması olan herkes düşük yapmaz değil mi

Bende dokuz günlüğüne şehir dışına çıktım gezdim yürüdüm yol sekiz saat sürüyor sallandım biraz evde de yemek yapıyordum çamaşır bulaşık filan o yüzden olabilir mi acaba diyorum şimdi annemin yanındayım bir şey yapmıyorum
Tatlım ilk 3 ay çok önemli dinlenmek gerekiyormuş, hani bazıları çok rahat geçiriyormuş ama işte bünyeye göre farkediyor. Benim çok yakın arkadaşım hamile olduğunu öğrenmeden ev tasıdı, birsürü iş yaptı koşturdu. Sonra kanaması baya oldu ama çok şükür şimdi çok tatlı bir kızı var. Oyüzden yiyecek lokması varsa o bebiş yaşar diye düşünüyorum. İçimizi ferah tutalım herşey yoluna girecek inş. Bende progestanı ağızdsn kullanıyorum bende etkili oldu, sanırım mide bulantılatı olanlar fitili tercih ediyor diye biliyorum.

Benimde ilk basta düşük çıkmıştı oyüzden basından beri progestan kullanıyırum, sıkıntı yapmayın iyi olur kafanız rahat olur.
teşekkür ederim günde kaç kez kullanıyorsunuz acaba ben iki ayrı doktora gittim ilk gittiğim doktor 2 defa kullan günde dedi sonraki gittiğim doktor bence kullanmana gerek yok ama ille de kullanacağım diyorsan günde bi kere kullan dedi kafam karışık :KK64:

teşekkür ederim günde kaç kez kullanıyorsunuz acaba ben iki ayrı doktora gittim ilk gittiğim doktor 2 defa kullan günde dedi sonraki gittiğim doktor bence kullanmana gerek yok ama ille de kullanacağım diyorsan günde bi kere kullan dedi kafam karışık :KK64:
Tatlım ben günde 3 tane kullanıyordum, baska gittiğim doktor kes kullanma diyince kestim ama 24 saat sonra kahv lekelenme yasadım. Sonra dr tekrar basla desi çocuk oyuncağına döndü resmen, çok şükür 2 gün sonra bitti lekelenmem düşük yapıyorum diye çok korktum. Progestanın bebeğe hiç zararı yok. İlk 3 ay çoğu kişi kulkanıyor zaten bi sıkıntı olmaz bence kullanın.

çok teşekkür ederim içimi rahatlattınız :KK52:doğum tarihlerimiz de çok yakın gözüküyor sağlıkla doğsunlar inşallah :KK46:

Kizlarr bebislerimiz Allah kismet ederse ikizler burcu olacaklar degil mi ? Nasil acaba ikizler. ? :KK45:

Kizlarr bebislerimiz Allah kismet ederse ikizler burcu olacaklar degil mi ? Nasil acaba ikizler. ? :KK45:
doğum tarihimi öğrenen herkes amanın ikizler mi yandınız çok zor bir burçtur gibi yorumlar yapıyorlar hiç ikizler tanıdığım da olmadı ama biraz araştırdım gerçekten zor bir burç, kök söktürecek gibi gözüküyor bize ufaklıklıklar :KK45:

doğum tarihimi öğrenen herkes amanın ikizler mi yandınız çok zor bir burçtur gibi yorumlar yapıyorlar hiç ikizler tanıdığım da olmadı ama biraz araştırdım gerçekten zor bir burç, kök söktürecek gibi gözüküyor bize ufaklıklıklar :KK45:
Cok zekidirler diyor ama ben bir teraziyim babasi terazi bebekte ikizler. Evde kac degisik karekter oalcak bakalim :)))

kızlar ben hiç kendimi hamile gibi hissetmiyorum 6.haftadayım şuana kadar yaşadığım tek belirti adetimin gelmemesi :KK45:ne bir mide bulantısı ne baş dönmesi ne akıntı benim gibi olanlar var mı???:KK49:

Back
X