- 11 Ekim 2014
- 115
- 109
- 123
- 41
- Konu Sahibi SirriEyvan
Sanirim zor bir burc.dugduguma gore oldukca neseli, eglenceli , zeki ve sosyal oluyorlarmis.ama biranda degisebilen bir modada sahipler
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar ben hiç kendimi hamile gibi hissetmiyorum 6.haftadayım şuana kadar yaşadığım tek belirti adetimin gelmemesine bir mide bulantısı ne baş dönmesi ne akıntı benim gibi olanlar var mı???
[/QUO
Benim bünyem sağlam değil sanırım :) tuvalete bile giderken gözlerimde kararma oluyor başım dönüyor özellikle sabah çok kötü bulantılarım olur geçenlerde 2 gün akşam yatacağımda da oldu saat 3 e kadar falan uyuyamadım.
kızlar ben hiç kendimi hamile gibi hissetmiyorum 6.haftadayım şuana kadar yaşadığım tek belirti adetimin gelmemesine bir mide bulantısı ne baş dönmesi ne akıntı benim gibi olanlar var mı???
![]()
ben 6.haftadan sonra daha çok artıyor diye duydum bulantı baş dönmesi vs. oyüzden sanki yakın zamanda bende de başlayacak gibi hissediyorum inşallah böyle devam eder ama mümkün değil sanki. bir de hani filmlerde falan görürüz ya hep kusma baş dönmesi falan bende olmayınca kendi kendime pimpirik oldum taki keseyi görene kadar![]()
cnm benim ilk gebeliğimde çok aşırı kanamam olmuştu ped koyuyordum 4 gün sürdü hastanede yattım progestan dışında ilaç da vermediler ama çok şükür kızım 2 yaşını geçti şimdiGeçmiş olsun canım kanaman var ilaç alıyorsun ve düşük yok değil mi kanaması olan herkes düşük yapmaz değil mi
Ben ve eşimde terazi aynen, inş kuzumuz büyüsün ikizler olsun sağlıklı olsunda benim babam ikizler çok ta sıkıntılı biri değildir:)Cok zekidirler diyor ama ben bir teraziyim babasi terazi bebekte ikizler. Evde kac degisik karekter oalcak bakalim :)))
maşallah canım kese kac mm acabaKızlar bugün bende kese yi gördüm 5 buçuk haftalik![]()
Canım onu sormadım ama ultrason çıktısında 21mm diye birşey yazıyor arada nokta var gibi ama tam anlayamadım. 2.1 mm de olabilir bilemiyorum yanimaşallah canım kese kac mm acaba
Gözün aydın canımKızlar bugün bende kese yi gördüm 5 buçuk haftalik![]()
Sağol canım sende gördün mü keseyı?Gözün aydın canım
Ben dün gördüm canım. 2 hafta sonra da bir aksilik olmazsa kalp atışını duymaya gideceğim :)Sağol canım sende gördün mü keseyı?
İnşallah canım sende görürsün bir an önceKızlar ben göremedim daha bayramdan 1 hafta önce gitmistm 4 haftalık demişti Dr simdi 6+3 um pzts gideceğim Dr inş bende görürüm
![]()