2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Sanirim zor bir burc.dugduguma gore oldukca neseli, eglenceli , zeki ve sosyal oluyorlarmis.ama biranda degisebilen bir modada sahipler

kızlar ben hiç kendimi hamile gibi hissetmiyorum 6.haftadayım şuana kadar yaşadığım tek belirti adetimin gelmemesi :KK45:ne bir mide bulantısı ne baş dönmesi ne akıntı benim gibi olanlar var mı???:KK49:[/QUO
Benim bünyem sağlam değil sanırım :) tuvalete bile giderken gözlerimde kararma oluyor başım dönüyor özellikle sabah çok kötü bulantılarım olur geçenlerde 2 gün akşam yatacağımda da oldu saat 3 e kadar falan uyuyamadım.

ben 6.haftadan sonra daha çok artıyor diye duydum bulantı baş dönmesi vs. oyüzden sanki yakın zamanda bende de başlayacak gibi hissediyorum inşallah böyle devam eder ama mümkün değil sanki. bir de hani filmlerde falan görürüz ya hep kusma baş dönmesi falan bende olmayınca kendi kendime pimpirik oldum taki keseyi görene kadar :D

ben Başak , babamız Yay Bebişimiz 2 de inş. İkizler çok değişik bişi olucak :D

ben 6.haftadan sonra daha çok artıyor diye duydum bulantı baş dönmesi vs. oyüzden sanki yakın zamanda bende de başlayacak gibi hissediyorum inşallah böyle devam eder ama mümkün değil sanki. bir de hani filmlerde falan görürüz ya hep kusma baş dönmesi falan bende olmayınca kendi kendime pimpirik oldum taki keseyi görene kadar :D

İnş. olmaz bişey canım sağlıklı bir hamilelik geçiririz hepimiz (amin)

Cnm benim ilk hamileliğimde de bunda da beta hcg adet günü 20 çıktı bence bu kişiden kişiye
Geçmiş olsun canım kanaman var ilaç alıyorsun ve düşük yok değil mi kanaması olan herkes düşük yapmaz değil mi
cnm benim ilk gebeliğimde çok aşırı kanamam olmuştu ped koyuyordum 4 gün sürdü hastanede yattım progestan dışında ilaç da vermediler ama çok şükür kızım 2 yaşını geçti şimdi

herkese mrb inş sağ salim alırsınız meleklerinizi kucağınıza ben dun hamile olduğumu öğrendim ama kahve rengi lekelenmem var cuma gününe dr randuvüm var tabi kanamam acılmassa eyer nasip olursa bende haziran annesi olucam bir kızım bir oğlum var buda süpriz aslında 3 çocuğu ş,imdilik istemiyordum ama hamile haberini almak çok sevindiriyor beni ben çok cektim çocuk sahibi olmak için neyse çok konuştum herşeyin hayırlısı olsun inş

Kızlar ben göremedim daha bayramdan 1 hafta önce gitmistm 4 haftalık demişti Dr simdi 6+3 um pzts gideceğim Dr inş bende görürüm

kızlar ben hiç kendimi hamile gibi hissetmiyorum 6.haftadayım şuana kadar yaşadığım tek belirti adetimin gelmemesi :KK45:ne bir mide bulantısı ne baş dönmesi ne akıntı benim gibi olanlar var mı???:KK49:

bende ayniyim..unutuyorum bile bazen..:)normalmi acaba budurum

Misafirlige gittigimizde bulundugum ortamda pufur pufur sigara iciyorlar ya kil oluyorum !!! Kocaman adamlar icmeyinde diyemiyorum ben hayatimda icmemisim hamileyim cocuguma sigara dumani gidiyor gelisim surecinde sonucta cok uzuluyorum kacamak oynuyorum odalarda yazik degilmi bebisime :KK61:

selam herkese umarm bulanti kusma Kimse yasamaz Ben ilk hamileligimde 6. hafta baslayan kusma bulantidan cok zor aylar yasadim Simdi bebegim bir yasinda ve Ben ikinciye hamileyim umarm bu sefer bulanti kusma olmaz cocuguma bakacak kimsemde yok ins kolaylik verir Allahim hepimize

Back
X