- 16 Mart 2014
- 6.547
- 6.079
- 448
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #58.421
doktora söyle canım versin rapor verir benceha simdi anladim.cnm. iyiymis vallaaa. keske bizde oyle alabilsek
ay canim saol valla cok hayra gecti dedigin:) yarin doktora gidecegiz sorayım bi bendoktora söyle canım versin rapor verir bence
Hayirli olsun evet cok seviyolar boyle seyleriEki Görüntüle 1735214 Yürütecimizi aldık kızlar çok seviyor kaldırınca ağlıyor :) ama geri geri gidiyor şimdilik daha öğrenemedi düz gitmeyi
Dis olabilir gaz olabilir buyume atagi olabilir. Usutmus olabilir. Bunlarin hepsini yasadim hepsinde garip bi huysuzluga burunuyolar.Merhaba kızlar. İyisinizdir inşallah ben o kadar yorgunum ki. Oğlum hiç durmuyor. Bu aralar daha da arttı. Sürekli ağlıyor mız mızlanıyor. Oyalamaya çalışıyorum ama yetmiyor. Sizce bi sorunu mu vardır? Doktor bir şey demedi ama artık ben şüpheleniyorum bir derdi mi var ki diyorum
Teşekkürler canım sen nasılsın bebeğin nasıl inşallah geçmiştir sıkıntılarınız?Hayirli olsun evet cok seviyolar boyle seyleri
kıyamam kız okuyunca duygulandım (klasik her anne gibi :)ben de duygusalım zırlayıp duruyorum vara yoğa ama oğlumla ilgili olanlar tabi daha ağır basıyo..
mesela onu bırakırken daha çok zorlanıyorum artık...
salı günü evdeydim yerde oturuyoduk o bana yan taraftan yaslı önümde oynuyodu oyuncaklarıyla bi an bıraktı oyuncakları kollarını açtı resmen sarıldı bana ben de ona tabi sonra devam etti oynamaya ama beeen ağla ağla içim çıktı...
çok zor çok... ama mecburiyetler işte...
Rabbim kimseyi ayırmasın evladından...
hiçbir evladı annesiz bırakmasın...
çok doluyum bu yılbaşı...
tuzsuz zeytin varsa verilir gibi geliyor ama reçel full şeker. verme yavruya yazık. şeker en zararlı şeylerdenBende zeytin hiç vermedim.arada ev yapımı recl tattryrm
kgsuyla veya tembelliğiyle ilgili olabilir.yere birşeyler ser üşümesin yerde takılın çok çabuk öğteniyorlar. ha tavsiye eder misin dersen etmem. bu soğukta başedemez oldum. ha hoşuna gidiyor mu dersen çok hoşuma gidiyor ısırasım geliyor sürekli.Benim kızım hala tam donemiyo.bi problemi acaba normalmi
ilk diş geliyor aklıma.Merhaba kızlar. İyisinizdir inşallah ben o kadar yorgunum ki. Oğlum hiç durmuyor. Bu aralar daha da arttı. Sürekli ağlıyor mız mızlanıyor. Oyalamaya çalışıyorum ama yetmiyor. Sizce bi sorunu mu vardır? Doktor bir şey demedi ama artık ben şüpheleniyorum bir derdi mi var ki diyorum
Ay Allahım yardım etsin hangisiyse de bir an önce geçsin inşallah gerçekten çok zorDis olabilir gaz olabilir buyume atagi olabilir. Usutmus olabilir. Bunlarin hepsini yasadim hepsinde garip bi huysuzluga burunuyolar.
Cok sukur 6.ay gecen pazar bitti ve gaz sancisi bicak gibi kedildi..Teşekkürler canım sen nasılsın bebeğin nasıl inşallah geçmiştir sıkıntılarınız?
kıyamam kız okuyunca duygulandım (klasik her anne gibi :)
özledik yaw :*
bu arada süpürgenin toz torbasını iyice temizlemiş yıkamıştım. o ıslak mendil olayı ne güzel birşeymiş. makina hep ilk günkü gb çekiyor. dua ettim bugün sana
ayaklı süpğrge var bende fakir in. torbasız ya. motor a toz gitmesin diye bi parçası var. üstüne de yapışıyır toz onu yıkadım yeni gb. süpürmeden önce ıslak mendil doluyorum. işim bitince mendili söküyorum çöpe atıyorum. filtre hep temiz. tabş emiş gücü de heo gzl kalıyor.Neymis o islak mendil olayi banada deyin
biz ona kumanda aldıkBu arada benimki kumanda delisi oldu tv.yi acacakmisiz kumandayida ona verecekmisiz. Tv kapaliyken kumandayi istemiyo. Ama tv yede bakmiyo kumandayi seyrediyo:)
canım gözün aydın gaz bitmiş çok sevindim :)Cok sukur 6.ay gecen pazar bitti ve gaz sancisi bicak gibi kedildi..
Simdi grip bulastirdim burnu tikali ..agzindan nefes almayi 6.aydan sonra ogrenirmis bebekler onun zorlugunu yasiyor gece nefesi kesilip sicriyor agliyor ama gececek insaallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?