2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Merhaba kızlar. İyisinizdir inşallah ben o kadar yorgunum ki. Oğlum hiç durmuyor. Bu aralar daha da arttı. Sürekli ağlıyor mız mızlanıyor. Oyalamaya çalışıyorum ama yetmiyor. Sizce bi sorunu mu vardır? Doktor bir şey demedi ama artık ben şüpheleniyorum bir derdi mi var ki diyorum

Yürütecimizi aldık kızlar çok seviyor kaldırınca ağlıyor :) ama geri geri gidiyor şimdilik daha öğrenemedi düz gitmeyi

Dis olabilir gaz olabilir buyume atagi olabilir. Usutmus olabilir. Bunlarin hepsini yasadim hepsinde garip bi huysuzluga burunuyolar.

kıyamam kız okuyunca duygulandım (klasik her anne gibi :)
özledik yaw :*
bu arada süpürgenin toz torbasını iyice temizlemiş yıkamıştım. o ıslak mendil olayı ne güzel birşeymiş. makina hep ilk günkü gb çekiyor. dua ettim bugün sana

Benim kızım hala tam donemiyo.bi problemi acaba normalmi
kgsuyla veya tembelliğiyle ilgili olabilir.yere birşeyler ser üşümesin yerde takılın çok çabuk öğteniyorlar. ha tavsiye eder misin dersen etmem. bu soğukta başedemez oldum. ha hoşuna gidiyor mu dersen çok hoşuma gidiyor ısırasım geliyor sürekli.
sağlık sorunu yoksa yürümeyen çocuk yok. anne olarak biraz aceleciyiz sanırım

ilk diş geliyor aklıma.
gaz ilacını kestiysen bir iki gün ver belki gazdır. ek gıda da gaz yapabiliyor.
en gzl dışarda gezerken sakinliyor benimki. heo birşeyler öğrenmek istiyor aynı şeyler oyuncaklar sıkılıyor

Teşekkürler canım sen nasılsın bebeğin nasıl inşallah geçmiştir sıkıntılarınız?
Cok sukur 6.ay gecen pazar bitti ve gaz sancisi bicak gibi kedildi..

Simdi grip bulastirdim burnu tikali ..agzindan nefes almayi 6.aydan sonra ogrenirmis bebekler onun zorlugunu yasiyor gece nefesi kesilip sicriyor agliyor ama gececek insaallah.

Neymis o islak mendil olayi banada deyin

Bu arada benimki kumanda delisi oldu tv.yi acacakmisiz kumandayida ona verecekmisiz. Tv kapaliyken kumandayi istemiyo. Ama tv yede bakmiyo kumandayi seyrediyo:)

Neymis o islak mendil olayi banada deyin
ayaklı süpğrge var bende fakir in. torbasız ya. motor a toz gitmesin diye bi parçası var. üstüne de yapışıyır toz onu yıkadım yeni gb. süpürmeden önce ıslak mendil doluyorum. işim bitince mendili söküyorum çöpe atıyorum. filtre hep temiz. tabş emiş gücü de heo gzl kalıyor.

Bu arada benimki kumanda delisi oldu tv.yi acacakmisiz kumandayida ona verecekmisiz. Tv kapaliyken kumandayi istemiyo. Ama tv yede bakmiyo kumandayi seyrediyo:)
biz ona kumanda aldık oyuncak kumandadan daha ucuz. sürekli elde gezmediği için daha temiz. hem de yıkanabilir

benim oğluşum üç gündür çok fena
gece uyumuyo, ağlamıyo da ama ayaklarını atıyo üstünü açıyo ğıııı ğııı ediyo
emiyo Allahtan gece emiyo ama uyumuyo. ayakta sallarım uyumaaz, kucakta sallarım uyumaz yanına yatarım pışpışlarım uyumaaz... 3 saat uyutmaya uğraştım dün gece...
gün içinde annem biberon kabul veremiyomuş ama kaşıkla falan bi şekilde besliyomuş zorla da olsa :/
ateşi var 38.1 i geçmedi henüz ama var yani
bi de grip mi yaptım oğlanı nedir boğazı hırıl hırıl...
iki gündür kaç kere fitil koyduk belli değil yani...
sol alt damağı çatlak gibi olmuş baktırtmıyo da canı yanıyo belli ki.
diliyle hep oynuyo damağıyla, elleri hep kulaklarında ve saçlarında çekeleyip duruyo

axycool ahhh kuzuuum seni çok iyi anlıyorum şimdi şu durumlardan sonra
ne zaman geçer oğlumun sancılı durumu?
zeyneb'in dişten sonra hemen geçmişmiydi?

nazperver ben deeee
ama ıslak mendili ben söylememiştim ya

Cok sukur 6.ay gecen pazar bitti ve gaz sancisi bicak gibi kedildi..

Simdi grip bulastirdim burnu tikali ..agzindan nefes almayi 6.aydan sonra ogrenirmis bebekler onun zorlugunu yasiyor gece nefesi kesilip sicriyor agliyor ama gececek insaallah.
canım gözün aydın gaz bitmiş çok sevindim :)
benimki de grip bu ara

Bebis leri yurutecr oturtan anneler.bebekleriniz kaç kilo.bnm kızım biraz zayifta oturtup oturtmamakta kararsız kaldim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…