2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
cnm gecmis olsun. doktora göstermekte fatda var. ben sadece grip saniyodum meger agzi da oamukcuk olmus. doktor meme de almaz biberon da dedi. Gerçekten de oyle. biberon bile almiyor agzi yara die. bnde kasikla besliyorum ama cok zorrr. hep kati gida olmuyor. mamayi kasikla vermeye ugrasiyorum oda bitene kadar bende bitiyorum. cok iciyolar bi de sivi olunca zor oluyor. Allah sifa verain bebislerimize. benimde imtihanim heralde bu meme emmemeleri. 7aylik ve 4kere meme birakti. baslatana kadar anam ağlıyor. ins iyi olur seninkide. bizim grip bitti emmeme hala ayni. yine toprak surecegim gohsume bu gidisle

emmemesi zor tabi kuzum emzik tutmuş muydu seninki? emzikle kandırmayı denesen?
benimkinin dişi geliyo kuzum alt sol damak yarıldı ama diş pırtlamadı daha. ateşi huysuzluğu ondan

Evet benimde almam lazim cunku kumanda cok pis..

canım gözün aydın gaz bitmiş çok sevindim :)
benimki de grip bu ara

Ewet bitti sukur cnm. Grip cok kiside var etrafimdaki 10 bebekten 9 u grip.

Bebis leri yurutecr oturtan anneler.bebekleriniz kaç kilo.bnm kızım biraz zayifta oturtup oturtmamakta kararsız kaldim
8 200 cnm zayif daha iyi agirlik yapmaz kemiklerine bence

Bagisiklik dusunce oluyo pamukcuk herhalde beniimkinin de agzi bembeyaz .

İyi akşamlar haziran anneleri, ben de şubat 2014 annesiyim ve psikoloğum. Yüksek lisans tezim için 3-12 aylık bebeği olan annelerin bilgilerine ihtiyacım var. Araştırmada gizlilik esas olup çalışma hakkında detaylı bilgiler formda mevcuttur. Yardımcı olursanız gerçekten çok sevinirim. Şimdiden çok teşekkürler

https://docs.google.com/forms/d/1aX...2RF9-pXZA/viewform?c=0&w=1&usp=mail_form_link

Cnm özledik seni. Valla halen huzursuzluk devam ediyor en son dün gece saat başı uyandı çok Yoruldum. Huy da degisti.ek gıda ağzına surmuyor artık kafa çeviriyor. Zorlamak istemiyorum bakalım nolcak sonumuz gece gunduz uyku yok bu nasıl enerji anlamıyorum dün akşam toplassm 4 saat anca uyuşmuştur belki . Allah yardımcımız olsun daha zor surece girdik kuzum. Havalar tam hastalık havası ilgazim ateşi ilerlemez inşaallah ikinizi de opuyorum.

Benim kızım hala tam donemiyo.bi problemi acaba normalmi
Canim benimkide oyleydi yeni donmeye basladi 20 hazirn dogumluyuz
Diş olabilir mi canim?

Eki Görüntüle 1735214 Yürütecimizi aldık kızlar çok seviyor kaldırınca ağlıyor :) ama geri geri gidiyor şimdilik daha öğrenemedi düz gitmeyi
Hayirli olsun canim cok ciciyms. Bizimkide ilk basta devmedi zaten koymak istemiyodum ama simdi koyuyorum en azindan bi salata yapiyorum seviyo artik :)

kızlar bebeği emekleyen varmı ..
benimki sürüne sürüne bi kaç santim ilerliyo dizlerinin üstünde durabiliyo ama o şekilde ilerleyemiyor.
yüzüstü dönebiliyor ama yüzüstü iken sırt üstüne dönemiyor..

bu sabah kel simit verdim eline dişini kaşısın diye yemiş simidin çeyreğini :))))

Masallah ya:) benim kiz da dönemiyor. ama donmemesini cok yere birakmamaya bagliyorum. hava soguk yerde usutur diye dusunuyorum ama yuz ustuyken surunmek için çok çabalıyor. Hatta biraz ilerliyor da.

hele popolarini dikmiyorlarmi boyle yukari. paracalayasim geliyor deli oluyorum

Maşallah kuzuna canim

Benimki de emeklmek için çok çaba gösteriyi.ben doğduğundan beri ara ara kasları gelişim diye yatiryrm yüz ustu.yere iki kat battaniye seriyrm yere de yatiriyorum.ama hala tam donemiyo

Masallah ya:) benim kiz da dönemiyor. ama donmemesini cok yere birakmamaya bagliyorum. hava soguk yerde usutur diye dusunuyorum ama yuz ustuyken surunmek için çok çabalıyor. Hatta biraz ilerliyor da.

hele popolarini dikmiyorlarmi boyle yukari. paracalayasim geliyor deli oluyorum

yaa ne tatlı oluyolar bide ileri geri sallanıyor sıpa :)

peki cnm yere bırakmıyosan nasıl oyalıyorsun bütün gün ??

Benimki de emeklmek için çok çaba gösteriyi.ben doğduğundan beri ara ara kasları gelişim diye yatiryrm yüz ustu.yere iki kat battaniye seriyrm yere de yatiriyorum.ama hala tam donemiyo

yani benimkide hep yerde tabi bizde oturuyorsak... ayaktaysak o yerde hiç durmuyo orası ayrı mevzuu ama tam tur dönüş yapamadı henüz ..

bir de kizlar ya bebeklere neler yediriyorux bana da fikir verin internetten arastiriyorum ama herbiseyi karıştırıp da veriyorlar bu dogrumu? hazır kasik mamaci degilim. evde neler yapabilirim.ne vereyim. bende mi acayip karisim iksirler yapip vereyim öğün yapmamais durumdayim kahvaltilik fln vermiyorum. yani kafama ne eserseee
bu arada yayla corbasi yaptim deli gıbı yedi bayildi tavsiye ederimm

oyalayamiyorum iste cnm yerde hemen sıkılıyor hep kucak istiyor ve benim belim elim kolum mahfoluyorum gun boyu. yere degilde bizim yatağa birakiyorum arada soguk olmasin diye. tabi basinda duruyorum

Aynen canım bende sasrdim ne yedrecegimi sebze çorbası yemiyo.bi tarhana seviyo .onun dışında yogrt.bebe biskuvisi.kendi sutumle ediyrm.bi de arı mamann muhallebikeri bu kadar

oyalayamiyorum iste cnm yerde hemen sıkılıyor hep kucak istiyor ve benim belim elim kolum mahfoluyorum gun boyu. yere degilde bizim yatağa birakiyorum arada soguk olmasin diye. tabi basinda duruyorum

işte çok zorlanırsın emeklemeye başlayınca hiç zaptedemeyeceksin .. benimkide sevmiyor yerde durmayı ama bende hemen yere yatıyorum yuvarlanıyoruz beraber.. arada tv ye bakacak olsamda yerde uzanarak bakıyorum..

Aman dikkat et canım dün akşam bende yatağa koydum ortaya.oturuyordu.bi attı kendini.yüz üstü emekleme pozisyonuna.az daha kafa üstü gidiyordu çok korktum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…