- 3 Mayıs 2012
- 3.661
- 3.047
- 158
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #58.401
Cnm acele etme vakti gelince herseyden yiyecek elbet. benim verdiklerim henuz. pirinc unu muhallebisi, yogurt, bebe bisküvisi, yayla corbasi, muz elma. yumurta icin erken gibi geliyor bana sanaki. daha vermedim. bi ay daha da vermem herldeKızlar sanırım oglumda yumurta alerji yaptı . 2 gün yedi bacaklarında kızarıklıklar oluştu ve nasıl kasiyor yavrum. Sonra vermedim ve geçti. Ben şimdi kahvaltıda peynirden ve pekmezden baska ne vercem bilemiyorum :s
Doktorun bana verdiği listede pekmez yumurta tuzsuz peynir ve zeytin ezmesi bisküvi ekmek salatalik var salatalik mevsimi olmadiği için vermiyorum zeytin ezmesinde de kararsiz kaldimKızlar sanırım oglumda yumurta alerji yaptı . 2 gün yedi bacaklarında kızarıklıklar oluştu ve nasıl kasiyor yavrum. Sonra vermedim ve geçti. Ben şimdi kahvaltıda peynirden ve pekmezden baska ne vercem bilemiyorum :s
Bende zeytin hiç vermedim.arada ev yapımı recl tattryrmDoktorun bana verdiği listede pekmez yumurta tuzsuz peynir ve zeytin ezmesi bisküvi ekmek salatalik var salatalik mevsimi olmadiği için vermiyorum zeytin ezmesinde de kararsiz kaldim
Cnm tsk ederim gecmis olsun sizede.. bizde yilin ilk 6 saati ayaktaydik bende hasta oldugum icin hic sabredemedim dogru duzgun ilgilenemedim. Burnu tikali ememiyor da...Basim catliyor su an ..
Cnm sute hic cesaret edemedim gercekten ise yariyorsa hemen yaparim . ne bilim orda katilasip kalir saniyorum hep..
Bide serum fizyo.yu yatarak yapmamak gerekirmis ben yatar vaziyette yaptim daha beter ettim cocugu... Bidaha cesaret edemiyorum cok agladi
geçmiş olsun kızlar biz buhar makinesi aldık arada beşer dk tutuyorum hem nefesi düzeliyor rahatlıyor hemde daha fazla ilaca gerek kalmıyorçok zor canim ya. bende dun gece oturarak uyudum kucagimdan inince uyaniyordu. ne zormus hastaliklari. nefesalamiyir benimkide gece. agzi da pamukcuk olmus ememiyor. yine ilaclara kaldik ne yapalim
veron marka almış eşim 80 tl canım ama zaten devlet karşılıyor bize bedavaya geldibuhar makinesi hangi marka kullaniyorsunuz kizlar ve memnunmusunuz. bir de uygun fiyatli ariyorum. kiz nefes alamiyor. sprey de kar etmiyor
Endiselenme canım tembelliklerinden donmuyorlar benim kız gece done döne uyur ama uyanikken kesinlikle dönmüyor ben cevirirsemde ayliyorBenim kızım hala tam donemiyo.bi problemi acaba normalmi
Arkadaslar ertesi gun hapi almistm bu ay icinde adetim 7 gun gecikti tam. Test yapicam bugun insallah bisey yoktur kızım hapı aksatmadiysan bisey olacagini sanmam ama imkânsızda değil Canim.
veron marka almış eşim 80 tl canım ama zaten devlet karşılıyor bize bedavaya geldi
çocuk doktoru bebek bronşit olmuş size rapor yazayım buhar makinesi için dedi. bizde bilmiyorduk yoksa devletin karşıladığınıDevlet nasıl karşılıyor canım..
Benim kızım hala tam donemiyo.bi problemi acaba normalmi
cnm nasıl devlet karşılıyor buhar makinasini anlayamadim daaaveron marka almış eşim 80 tl canım ama zaten devlet karşılıyor bize bedavaya geldi
ha simdi anladim.cnm. iyiymis vallaaa. keske bizde oyle alabilsekçocuk doktoru bebek bronşit olmuş size rapor yazayım buhar makinesi için dedi. bizde bilmiyorduk yoksa devletin karşıladığını
cnm oğlum öksürüyordu çocuk doktorumuz bronşit olmuş dedi ve rapor verdi bize buhar makinesi raporu gidip alıyosun makineyi raporla medikalcilerden sigorta sana parasını veriyor.cnm nasıl devlet karşılıyor buhar makinasini anlayamadim daaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?