Koç: Haftaya ilişkilerle alakalı konu ve olaylarla başlangıç yapabilirsiniz sevgili koçlar. Sosyal çevrenizle alakalı kafanızda bazı problemler olabilir ve kendinizi yalnız hissedebilirsiniz. Sağlık konuları, gündelik işler de hafta başında gündeminizde yer alacaktır. Güneşin ortaklık ve ilişki evinizde olması bu hafta genelinde ortaklık, iş anlaşmaları, ilişkinizle alakalı konular ve çözümleri ile ilgilenebilirsiniz. Maddi konularla alakalı beklentiniz varsa bu hafta sonuç geçilebilir. Kontrol dışı harcamalara karşı daha temkinli olmanız faydanıza olacaktır. Merkür’ün yay burcuna geçmesiyle birlikte ticari bağlantılar, uzaklara seyahatler, hukuk, eğitim gibi konularda önemli görüşmeler, anlaşmalar yapabilirsiniz. Alım- satım işlerinde hafta sonuna doğru çok hızlı gelişmeler yaşayabilirsiniz. 1 Kasım tarihinde Akrep burcunda gerçekleşecek yeni ay ile finansal konular bu süreçte oldukça fazla gündeminizde yer alabilir. Bu yeni ay ile psikolojik anlamda destek almak isteyebilir, yada ufak bir operasyon geçirebilirsiniz. Miras, nafaka, ortak paralar da gündeminizde yer alabilir. Partner ile duygusal bağlarınızın daha çok güçlendiği, derin bağlar kuracağınız bir süreç olabilir. Mutlu ve huzurlu bir hafta diliyorum.
Boğa: Haftaya ilişkiler, varsa çocuklarınız ve onların hayatı ile alakalı konularla başlangıç yapabilirsiniz sevgili boğalar. İş görüşmeleri ve iletişimin yoğun olacağı bir pazartesi günü yaşayabilirsiniz. Sosyal çevrenizle alakalı bazı anlaşmazlık, tartışmalara karşı temkinli olmanızı öneririm. İlişkiler evindeki Merkür ile Uranüs’ün yapacağı karşıt açıyla hafta genelinde bazı konuşmalar gerginliklere sebep olabilir. Özellikle parasal konularda çözüm hemen size ulaşmayabilir ancak çarşamba ve sonrası günler daha hızlı ve çözüm odaklı olabilirsiniz. Beklenen paralar, alım- satım gündemleri de pozitif anlamda çözümlenebilir. Aile içinde bazı gerginlik, taşınma, tadilat gibi konular ön plana çıkabilir. Gündelik rutinler biraz fazla gelebilir ve yorgun hissedebilirsiniz. Merkür’ün yay burcuna geçmesiyle kredi, banka, miras, nafaka ve ortaklı paralarda hareketli zamanlar yaşayabilirsiniz. Bazı yatırımlar da yine gündeminizde yer alabilir ancak riskli yatırımlardan uzak kalmanız faydanıza olacaktır. 1 Kasım tarihinde Akrep burcunda gerçekleşecek yeni ay ile ilişki ve ortaklık alanınızda oldukça yoğun gündemlerde olabilirsiniz. Yeni ve uzun soluklu bir ilişkiye adım atabilir, mevcut bir ilişkiniz varsa daha derin bağlar kurabilirsiniz. Aynı şekilde ortaklı işlerde de oldukça yoğun, yeni anlaşmalar, imzaların olduğu bir dönem sizin için. Bu süreçte dikkat etmeniz gereken yakın çevreniz ile iletişim süreciniz olacaktır. Söylediğiniz bir söz uzun vadede sorunlara yol açabilir. Kafanızda bazı konuların çok fazla yer kapladığını görebilir, zihninizi yorabilirsiniz. Mutlu ve huzurlu bir hafta diliyorum.
İkizler: Haftaya eviniz ile alakalı konularla başlangıç yapabilirsiniz sevgili ikizler. Hafta başında kendinizi yorgun hissedebilirsiniz. Venüs ile Satürn arasındaki kare açı ile iş hayatınızda bazı otorite konumundaki kişilerle sorunlar yaşayabileceğiniz, kendinizi baskı altında hissedeceğiniz zamanlar olabilir. Evlilik, yada ikili ilişkilerde de bazı gergin durumlar yaşanabilir. Hafta genelinde Merkür ile Uranüs’ün yapacağı karşıtlık ile iş yada aile hayatınızdan bazı kişilerle ani fevri konuşmalar yapabileceğinizi gösteriyor. Hayatınızda biri yoksa yeni biriyle ilişki adımı atabilirsiniz. Mars ve Pluto açısı ile maddi konularda oldukça sıkışmış bir enerji söz konusu görünüyor. Ancak daha çok güçleneceğiniz günler de geliyor. Hafta sonuna doğru enerjiler çok daha pozitif ve güzel görünüyor. Yönetici gezegeniniz Merkür’ün yay burcuna geçmesiyle daha ılımlı ve neşeli zamanlara geçiş yapıyorsunuz. 1 Kasım tarihinde Akrep burcunda gerçekleşecek yeni ay ile sağlık, iş hayatınız ve gündelik rutinlerle ilgili alanınızda farklı bir sürece adım atabilirsiniz. İş arıyorsanız beklenen haberler gelebilir ancak bu dönem parasal olarak baskı altında yada sıkışmış hissedebilirsiniz. Yine de kalıcı iş anlaşmaları için pozitif bir dönem. Gündelik rutininiz, beslenme alışkanlıkları değişebilir bu dönem. Mutlu ve huzurlu bir hafta diliyorum
Yengeç: Haftaya kariyer ve ilişkilerle alakalı konularla başlangıç yapıyorsunuz sevgili yengeçler. Hayatınızın bu alanlarında oldukça sıkışmış hissedebilirsiniz. Çok önemli işleriniz yoksa özellikle bu hafta dinlenmeniz çok daha uygun olacaktır. Özellikle bağırsak, mide sorunlarına karşı temkinli olmanızı öneririm. Bu hafta sabır hayatınızın en önemli anahtarı olacaktır. İlişkiniz yada çocuğunuzla alakalı bazı konularda ani şok edici gelişmeler yada konuşmalar yaşanabilir. Burcunuzda ilerleyen Mars ile karşıt evinizdeki Plutonun yaptığı açı aslında her türlü ikili ilişkide son kozların paylaşıldığını, yapacağınız her türlü konuşmanın uzun vadede geçerli olacağını gösteriyor. Yani olumlu yada olumsuz her iki durumda da kalıcı durumlar oluşacağını bilerek davranmanızı öneririm. Hafta sonuna doğdu işleriniz hızlı ve daha pozitif anlamda ilerleyecektir. 1 Kasım tarihinde Akrep burcunda gerçekleşecek yeni ay ile aşk hayatınız, varsa çocuklarınızın hayatı, yatırımlarınız, hobileriniz ile ilgili konularda artık yeni bir sürece geçiş yapıyorsunuz. Kendinizi sıkışmış hissedebilir, memnun olmadığınız alanlarda artık daha net kendinizi gözlemleyebilirsiniz. İlişkide olduğunuz, yada yakın çevrenizden biri ile planlanmayan bir konuşma, ani verilen kararlar ve fevri davranışlarla karşılaşabilirsiniz. Özellikle aşk hayatınız ve çocuğunuz ile iletişiminizin çok önemli olacağı, konuşurken dikkatli olmanız gereken bir zaman zarfındasınız. Karşı tarafa baskı kurmanız bu yeni ayla birlikte en çok size zarar verecektir. Yeni ve derin bağlar kuracağınız bir ilişki de bu süreçte kapınızı çalabilir. Mutlu ve huzurlu bir hafta diliyorum.
Aslan: Haftaya maddi konular, hesap, kitap işlemleri ve ödemeler ile alakalı konularla başlangıç yapabilirsiniz sevgili aslanlar. Hafta başında zamanla yarışacağınız , işleri yetiştirmekte zırlanabileceğiniz enerjiler söz konusu görünüyor. Daha planlı olarak zamanı yönetmeniz adına faydalı olacaktır. Venüs ile Satürn arasında yaşanacak açı ile yakın çevre, kariyer ve sosyal çevre alanınızla alakalı bazı gergin durumların oluşabileceğini gösteriyor. Beklediğiniz maddi bir kazançta gecikme olabilir yada internet, banka ile alakalı da bazı sorunlar meydana gelebilir. Ruhen ve bedenen dinlenmeniz ve kendi başınıza kalmanız haftanın ilk iki günü özellike size iyi gelecektir. Çarşamba günü ve sonrası iletişim trafiğiniz oldukça yoğun görünüyor. Marsın burcunuza geçmesiyle kendinizi biraz daha agresif hissedebilirsiniz. Planlarınızı daha hızlı ortaya koyabileceğiniz, enerjinizi daha çok kendinize yönelteceğiniz, sosyal medya platformunda çok daha aktif ve görünür olacağınız enerjiler sizinle olacaktır. Ufak tefek kazalara, yaralanmalara karşı da temkinli olmanızı öneririm. Sağlık açısından daha güçlü olacağınız bir dönem sizin için. 1 Kasım tarihinde Akrep burcunda gerçekleşecek yeni ay ile aile, yuva, ev hayatınız oldukça fazla gündeminizde olabilir. Ev alım-satım, yer değişiklikleri de yine hayatınıza dahil olacak konular olabilir. Aile içinde yeni ve uzun soluklu kararlar alınabilir, miras gibi konular varsa çözüme ulaşabilir. Mutlu ve huzurlu bir hafta diliyorum.
Başak: Haftaya daha çok kendinize odaklandığınız, kariyer ve toplum önünde daha çok görünür olacağınız enerjilerle başlangıç yapıyorsunuz sevgili başaklar. Venüs ve Satürn arasındaki dik açı ile ikili ilişkiler, ortaklık ve maddi konularda bazı sorunları önünüze getirebilir. Bazı gecikmeler, koşturmalar sizi yorgun düşürebilir. Maddi konularda sıkışmış hissedebilirsiniz. Merkür ile Uranüs arasındaki dik açı ile hayatınızdaki bazı kişilerle yapacağınız konuşmalar sizi şaşırtabilir ve agresif bir enerjiye sebep olabilir. Marsın aslan burcuna geçmesiyle öfkeli olabileceğiniz, kaygılı hissedeceğiniz bir enerji söz konusu olabilir. Mars ve Plutonun son derecelerde olması da sizi öfkeli hissettirebilir. Sağlık konusunda daha dikkatli olmanız gereken bir hafta. Bağışıklık sistemimize dikkat etmenizi öneririm. 1 Kasım tarihinde Akrep burcunda gerçekleşecek yeni ay ile kardeş, kuzen, yakın çevreniz bu dönem gündeminizde oldukça fazla yer alabilir. Onların hayatı ile alakalı verilecek kararlar sizi de etki altına alabilir. Zihninizin çok fazla çalışacağı, konuları her zamankinden derin düşüneceğiniz bir süreç. Yakın çevre ile iletişimde ani fevri konuşmalar yaşanabilir, söylemlerinize daha çok dikkat etmeniz faydanıza olacaktır. Yapacağınız her türlü görüşmenin sonuçlarını şubat sonu ve sonrası daha net alabileceksiniz. Mutlu ve huzurlu bir hafta diliyorum.
Terazi: Haftaya yönetici gezegeniniz Venüs’ün Satürn ile yapacağı dik açıyla başlangıç yapıyorsunuz sevgili teraziler. Biraz depresif, yorgun hissedeceğiniz enerjiler söz konusu olabilir. Sağlık konusunda mide, bağırsak problemlerine karşı daha dikkatli olmanız gereken bir hafta sizin için. Merkür’ün yay burnuna geçmesiyle iş görüşmeleri, anlaşmalar, sözleşmeler gündeminizde olabilir. Marsın da aslan burcuna geçmesiyle yeni bir aşka yelken açabilirsiniz, yeni iş anlaşmaları hayatınıza dahil olabilir. Bazı gecikmeler, beklediğiniz haberlerin olumsuz olması modunuzu düşürebilir ancak, hafta ortası ayın burcunuza geçmesiyle daha pozitif hissedebilirsiniz. Mars ve Pluto arasında yaşanacak dik açı ile aileniz, geleceğe dair planlarınız ve toplum önündeki duruşunuzla alakalı önemli gelişmeler ani kopuşlar söz konusu olabilir. Sabrınızın sınandığı, önemli konuşmaların yaşanacağı bir hafta sizin için. 1 Kasım tarihinde Akrep burcunda gerçekleşecek yeni ay ile finansal konular, banka işlemleriniz gündem olabilir. Bu yeni ay ile iş işe ev arasında kalabilir, değişiklik yapmak için bazı adımlar atabilirsiniz. Maddi konularda bir kriz atlatmak durumunda da kalabilirsiniz bu süreçte. Harcamalarınızı daha kontrollü yapmanızı öneririm. Mutlu ve huzurlu bir hafta diliyorum.
Akrep: Haftaya yönetici gezegeniniz ile Pluto arasında yaşanacak dik açı ile başlangıç yapıyorsunuz sevgili akrepler. İletişim anlamında yapacağınız her türlü konuşma görüşme hayatınızda uzun vadede kalıcı olacak durumlara sebep olabilir. Hayatınızda önemli ölçüde değişiklik yaşayacağınız bir süreç sizin için. Marsın aslan burcuna geçmesiyle kariyerde önemli ölçüde görünür olacağınız, enerjinizi bu alana yönelteceğiniz bir sürece adım atıyorsunuz. Yaptığınız işle alakalı çok yoğun bir süreç olabilir. Merkürün para evinize geçmesiyle planlamadığınız harcamalar oluşabilir, beklenen maddi kazançlar elinize hemen geçmeyebilir. Uzaklar ve yurtdışı konuları da oldukça önemli olacaktır. Venüs ile Satürn arasındaki açıyla ilişkiler konusunda baskı altında hissedebilir, artık son noktayı koyabilirsiniz. 1 Kasım tarihinde burcunuzda gerçekleşecek yeni ay ile hayatınızın bütün alanında önemli değişim, dönüşüm yaşayacağınız, yenilendiğiniz bir sürece adım atıyorsunuz. İlişkiler anlamında önemli kararların vereceği tamam, yada devam diyeceğiniz önemli zamanlar sizin için. Bu dönem adım atacağınız konularda uzun bir süre devam edecektir. İlişkilerde ani kopuşlar, beklenmeyen cümleler sizi yaralayabilir. Bir anda duyacağınız sözcükler sizi üzebilir, ya da siz karşı tarafa bu tarz cümleler kurabilirsiniz. Mutlu ve huzurlu bir hafta diliyorum.
Yay: Haftaya kariyer konuları ile başlangıç yapıyorsunuz sevgili yaylar. Anneniz yada sizin sağlık konularınız hafta başında gündeminiz olabilir. Venüs’ün Satürn ile yapacağı açı, ailenizle alakalı kendinizi sıkışmış ve gergin hissedebileceğinizi gösteriyor. Marsın aslan burcuna geçmesiyle enerjinizin artacağı, daha keyifli hissedeceğiniz günler sizin için. Uzaklarla bağlantılı konular, eğitim, yurtdışı, ticari konularda hızlı ve pozitif yaşanacak olaylar söz konusu olabilir. Merkür ve Uranüs arasındaki karşıt açıyla iş hayatınızda arkanızdan yapılan bazı konuşmalar önünüze gelebilir ve canınızı sıkabilir. Hayata bakış açınızın daha pozitif olacağı güzel bir süreç olabilir. Parasal konularda gecikmeler sizi gergin hissettirebilir. Evinizde bozulan masrafa yol açan durumlar oluşabilir. Hafta ortasından itibaren daha sosyal olacağınız bir sürece geçiş yapıyorsunuz. Merkürün yay burcuna geçmesiyle çok daha olumlu ve iyimser olacağınız bir dönem. 1 Kasım tarihinde Akrep burcunda gerçekleşecek yeni ay ile arka planda kalan konular, sizden gizlenen bazı durumlar ortaya çıkabilir. Maddi anlamda sıkışmış hissedebilir, ödemelerde zorluk yaşayabilirsiniz. Daha çok içinize yöneldiğiniz, korkularınızla yüzleştiğiniz bir bir yeni ay sizin için. Mutlu ve huzurlu bir hafta diliyorum.
Oğlak: Haftaya uzaklardan gelecek haberler, seyahatler ile başlangıç yapabiliriniz sevgili oğlaklar. Hafta başında yorgun hissedebilir, özellikle kardeş, kuzen, yakın çevre ile alakalı konularda baskı altında hissedebilir, arka planda bazı konuşmalar, görüşmeler yapabiliriniz. Yapmak istemediğiniz bazı konularda zorunlu bırakılmanız sizi strese sokabilir. Eğitim, hukuk konuları gündem olabilir. Burcunuzdaki Pluto ile Mars arasında yaşanacak sert açı ilişkilerde ani kopuşlar ve agresif tartışmalara sebep olabilir. Marsın aslan burcuna geçmesiyle miras, nafaka, banka kredileri, pasif gelirler ile alakalı konularda daha aktif olacağınız bir döneme geçiş yapıyorsunuz. İlişkiniz varsa tamam yada devam diyeceğiniz enerjiler söz konusu olacaktır. Merkürün yay burcuna geçmesiyle arka planda kalan konuşmalar, kardeşlerle alakalı konular bilinç altınızda yer alan bazı durumlar ortaya çıkabilir. Sağlık konusunda yeni bir sürece geçiş yapabilir, kontrollerinizi yaptırabilirsiniz. Venüs ve Merkürün arka planda olması aile yada yakın çevre konusunda dikkatli olmanız gerektiğini gösteriyor . 1 Kasım tarihinde Akrep burcunda gerçekleşecek yeni ay ile sosyal çevreniz, kariyerden gelen kazançlarınız ve geleceğe dair hayallerinizle alakalı bir yenilenme, farklı bir sürece geçiş gibi durumlar söz konusu olabilir. Bazı arkadaşlıklarınız bu dönem sona erebilir ve yollarınızı ayırabilirsiniz. İlişkiniz varsa bu süreçte bazı konuşmalar, ani tartışmalar ile yol ayrımına gidebilirsiniz. Varsa çocuğunuzla olan iletişim şekliniz de bu yeni ay sürecinde önemli olacaktır. Mutlu ve huzurlu bir hafta diliyorum.
Kova: Haftaya Merkür ve Uranüs arasındaki karşıt açıyla başlangıç yapıyorsunuz sevgili kovalar. Kariyer ve toplum önündeki duruşunuzu ilgilendiren konularda özellikle bu hafta genelinde alacağınız bazı sürpriz haberler olabilir. Planlarınızda değişiklik oluşabilir ve kariyer hayatınızda özellikle yeni bir imaj oluşturabilirsiniz. Mars ve Pluto arasında yaşanacak açı ile iş ortamınızda da oldukça fazla değişim olabileceğini gösteriyor. Hayatınızda eski olan bir çok alanın, özellikle korku hissettiğiniz kişi ve durumlara karşı bir çok yeniliğin geleceğini söyleyebiliriz. Hayatınızda ne yapmak istediğiniz konusunda çok net olmanız gereken zamanlar sizin için. Çalışma hayatınız, sağlığınız ve gündelik rutinlerinizle alakalı yavaş ama kalıcı ve sağlam zamanlara giriş yapıyorsunuz. Sabırlı olarak korkulardan arınmanız önemli olacaktır. Merkürün yay burcuna geçmesiyle yabancı arkadaşlar, çevre , yurtdışı bağlantılı bütün işlerde daha hızlı ve pozitif zamanlara geçiş yapıyorsunuz. Eski bir ilişkiniz tekrar gündeme gelebilir, bazı görüşmeler yapabiliriniz. 1 Kasım tarihinde Akrep burcunda gerçekleşecek yeni ay ile kariyer hayatınız, toplum önündeki duruşunuzla alakalı yeni bir sürece geçiş yapıyorsunuz. Hedeflerinizde daha net ve keskin kararlar alabilirsiniz. Yapacağınız bazı anlaşmalar, sözleşmeler uzun soluklu olabilir. Alacağınız kararlar toplum önündeki duruşunuzu önemli ölçüde değiştirebilir. Mutlu ve huzurlu bir hafta diliyorum.
Balık: Haftaya Merkür ve Uranüs arasında yaşanacak karşıt açıyla başlangıç yapıyorsunuz sevgili balıklar. Uzaklarla bağlantılı bazı kişilerden ani şok edici haberler alabilirsiniz. Yurtdışı bağlantılı ve ticari konular gündeminizde yer alabilir. İş ve sorumluluk alanınızda yaşadığınız kaygı ve korkularla alakalı yeni bir başlangıç yapabilir, yeni kararlar alabilirsiniz. Uzaklarla alakalı konularda maddi anlamda yapılacak bu görüşmelerle yeni bir alana geçiş yapabilecek motivasyonu kendinizde bulabileceksiniz. Mars ve Pluto arasında yaşanacak dik açı ile çocuklarınız, aşk hayatınız ve hobileriniz, varsa yatırımlarınızla alakalı da sıkışmış ve beklenmeyen harcamalar alanında kendinizi bulabilirsiniz.Bu hafta olumsuz olarak aldığınız haberlerin aslında sizin için sonraki zamanlarda özellikle ocak 2025 tarihi sonrası daha hayırlı olduğunu farkedeceksiniz. Merkürün yay burcuna geçmesiyle kariyer ve toplum önündeki duruşunuzla alakalı önemli görüşmeler söz konusu olabilir. 1 Kasım tarihinde Akrep burcunda gerçekleşecek yeni ay ile uzaklar, ticari konular, yurtdışı bağlantılı konular, hukuk, eğitim gibi alanlarda yeni bir sürece başlangıç yapıyorsunuz. Bu yeni ay ile hayata bakış açınız daha derin ve farklı olabilir. Yeni bir ilişki, uzaklarla bağlantılı önemli gelişmelerin olacağı bir süreç. Mutlu ve huzurlu bir hafta diliyorum.
Aslı Kaçmaz