• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
benim kiz yine hasta:KK43: üsutmus baya... gece burnuda tikaliydi hic uyumadi sabah ettik beraber. doktora gidecegiz yine..... öksürük hapsirik ne dersen var. evdeyim hep nasil cocuk üsüttüyseee.

buhar makinesi hangi marka kullaniyorsunuz kizlar ve memnunmusunuz. bir de uygun fiyatli ariyorum. kiz nefes alamiyor. sprey de kar etmiyor

aman dikkat et cnm üsütmesin sakin. valla sabah ettim zor ayakta duruyorum.

canım çok geçmiş olsun ıhlamur falan versen yumuşar biraz boğazı.
ben de buhar makinası kullanmıyorum kaloriferlerin üstüne su koyuyorum iki büyük kaseyle, içine de çok az birer damla viks koyuyorum iyi oluyo, odada ufo falan yaktıysam ekstra çok kuruyunca da kettle kaynatıyoruz odada.

üşütücez gibi canım her sabah bu soğukta anneme bırakıyorum ya, şimdi yollar da kaygan araba çıkmadı.
ay aman Allah korusun bebişleri de anneleri de yaa.. benim de boğazım gıcıklanıyo grip kapıda galiba. ben bi de olmam olmam ama olduğumda da yatırır benim gribim :/

Aynen canım ben de :) hala tadım günlerinde misin peki? Yoksa çorbalara ya da karışık mama tarzına geçtin mi?
bu ara hasta canım benim ki , önceki tattırdıklarımdan yada yoğurt felan veriyorum

kızlaaaaar günaydınnn...
benim oğlum bugün kar gördü ilk kez...
aşık oldu resmen öyle güzel baktı ki kar tutmuş yerlere... ellerini uzattı dokunmak için..
annemlerin orda dik bi yokuş var arabayla çıkamadık haliyle henüz tuzlanmamıştı yollar; eşim aldı kucağına yürüye yürüye çıktık hem soğuk da değildi çok, kar almış soğuğu...
amaa Ilgaz bayıldı etrafı izleye izleye çıktı yukarı :)
ben nefret ederim kardan da kıştan da.
bu konuda bana çekmiycek anlaşılan babası sever kışı. ona çekecek heralde...
oyyy kuzum yaa :) ne kadar değişik bi duygu ya, herşeyi ilk kez keşfediyorlar, ne kadar mucizevi geliyodur onlara

S skelebeks evet kuzum mucize resmen...

evlatlarımızla ilk yılbaşımız...
bizimle beraber girdikleri ikinci yılbaşı ama kollarımızda oldukları ilk yılbaşı...
Rabbim gelecek sene de bi sonraki senelerde de tüm ömürleri boyunca sağlık huzur versin onlara...
hayırlı insanlarla karşılaştırsın...
amin...

S skelebeks evet kuzum mucize resmen...

evlatlarımızla ilk yılbaşımız...
bizimle beraber girdikleri ikinci yılbaşı ama kollarımızda oldukları ilk yılbaşı...
Rabbim gelecek sene de bi sonraki senelerde de tüm ömürleri boyunca sağlık huzur versin onlara...
hayırlı insanlarla karşılaştırsın...
amin...

:KK61:bu aralar cok duygusalim ya okuyunca yine duygulandım gecen sene karnımdaydı sıpa bu sene yanımda canım oglum benim

:KK61:bu aralar cok duygusalim ya okuyunca yine duygulandım gecen sene karnımdaydı sıpa bu sene yanımda canım oglum benim
ben de duygusalım zırlayıp duruyorum vara yoğa ama oğlumla ilgili olanlar tabi daha ağır basıyo..
mesela onu bırakırken daha çok zorlanıyorum artık...
salı günü evdeydim yerde oturuyoduk o bana yan taraftan yaslı önümde oynuyodu oyuncaklarıyla bi an bıraktı oyuncakları kollarını açtı resmen sarıldı bana ben de ona tabi sonra devam etti oynamaya ama beeen ağla ağla içim çıktı...
çok zor çok... ama mecburiyetler işte...
Rabbim kimseyi ayırmasın evladından...
hiçbir evladı annesiz bırakmasın...
çok doluyum bu yılbaşı...

ben de duygusalım zırlayıp duruyorum vara yoğa ama oğlumla ilgili olanlar tabi daha ağır basıyo..
mesela onu bırakırken daha çok zorlanıyorum artık...
salı günü evdeydim yerde oturuyoduk o bana yan taraftan yaslı önümde oynuyodu oyuncaklarıyla bi an bıraktı oyuncakları kollarını açtı resmen sarıldı bana ben de ona tabi sonra devam etti oynamaya ama beeen ağla ağla içim çıktı...
çok zor çok... ama mecburiyetler işte...
Rabbim kimseyi ayırmasın evladından...
hiçbir evladı annesiz bırakmasın...
çok doluyum bu yılbaşı...
Amin canim benim

Kizlar malesef bebegimide hasta ettim.. bu serum fizyoloji nasil yapiyorsunuz kiyameti kopardi yarim saattir susturamiyorum yanlis mi yaptim naptim anlamadim.
Biraz fiskirtabildim ama burnunun acilmasina yetmismidir ki

Kizlar malesef bebegimide hasta ettim.. bu serum fizyoloji nasil yapiyorsunuz kiyameti kopardi yarim saattir susturamiyorum yanlis mi yaptim naptim anlamadim.
Biraz fiskirtabildim ama burnunun acilmasina yetmismidir ki
cnm ya sana ilac uazcaktim benim beebis de hasta inlar ilgolenmekten kusura bakma.
sef
katarin
aerius.
bunlar ilac isimleri. gecmis olsun bnm kiz da cok kotu girp 2 gundur uyku yok ikimizede :(

PaytiPo PaytiPo serum ben kızıma bi hafta yaptım pek fayda etmedi sutunden damlat çay kaşığı ile.Allahin izni ile iyi geldi.geçer çok çabuk İnsallah

Cnm tsk ederim gecmis olsun sizede.. bizde yilin ilk 6 saati ayaktaydik bende hasta oldugum icin hic sabredemedim dogru duzgun ilgilenemedim. Burnu tikali ememiyor da...:KK43: Basim catliyor su an ..

cnm ya sana ilac uazcaktim benim beebis de hasta inlar ilgolenmekten kusura bakma.
sef
katarin
aerius.
bunlar ilac isimleri. gecmis olsun bnm kiz da cok kotu girp 2 gundur uyku yok ikimizede :KK43:

Cnm sute hic cesaret edemedim gercekten ise yariyorsa hemen yaparim . ne bilim orda katilasip kalir saniyorum hep..

PaytiPo PaytiPo serum ben kızıma bi hafta yaptım pek fayda etmedi sutunden damlat çay kaşığı ile.Allahin izni ile iyi geldi.geçer çok çabuk İnsallah

Bide serum fizyo.yu yatarak yapmamak gerekirmis ben yatar vaziyette yaptim daha beter ettim cocugu... Bidaha cesaret edemiyorum cok agladi

Cnm tsk ederim gecmis olsun sizede.. bizde yilin ilk 6 saati ayaktaydik bende hasta oldugum icin hic sabredemedim dogru duzgun ilgilenemedim. Burnu tikali ememiyor da...:KK43: Basim catliyor su an ..

Cnm sute hic cesaret edemedim gercekten ise yariyorsa hemen yaparim . ne bilim orda katilasip kalir saniyorum hep..

Bide serum fizyo.yu yatarak yapmamak gerekirmis ben yatar vaziyette yaptim daha beter ettim cocugu... Bidaha cesaret edemiyorum cok agladi
çok zor canim ya. bende dun gece oturarak uyudum kucagimdan inince uyaniyordu. ne zormus hastaliklari. nefesalamiyir benimkide gece. agzi da pamukcuk olmus ememiyor. yine ilaclara kaldik ne yapalim

Canim Allah yardım etsin çocuğun hastalığı zor oluyor. En kısa zamanda iyileşir inşaallah.

çok zor canim ya. bende dun gece oturarak uyudum kucagimdan inince uyaniyordu. ne zormus hastaliklari. nefesalamiyir benimkide gece. agzi da pamukcuk olmus ememiyor. yine ilaclara kaldik ne yapalim

Canim çok geçmiş olsun salgin varmiş zaten

Canim Allah yardım etsin çocuğun hastalığı zor oluyor. En kısa zamanda iyileşir inşaallah.

Nefes alamamalari cok kotu gercekten . zaten agizdan nefes almayi bilmezlermis. ..

Allah buyuk sıkıntılar vermesin kizlar hicbir yavruya . insallah bagisikliklari guclenir bu vesileyle diyelim ..

Back