• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Kızlar sanırım oglumda yumurta alerji yaptı . 2 gün yedi bacaklarında kızarıklıklar oluştu ve nasıl kasiyor yavrum. Sonra vermedim ve geçti. Ben şimdi kahvaltıda peynirden ve pekmezden baska ne vercem bilemiyorum :s

Kızlar sanırım oglumda yumurta alerji yaptı . 2 gün yedi bacaklarında kızarıklıklar oluştu ve nasıl kasiyor yavrum. Sonra vermedim ve geçti. Ben şimdi kahvaltıda peynirden ve pekmezden baska ne vercem bilemiyorum :s
Cnm acele etme vakti gelince herseyden yiyecek elbet. benim verdiklerim henuz. pirinc unu muhallebisi, yogurt, bebe bisküvisi, yayla corbasi, muz elma. yumurta icin erken gibi geliyor bana sanaki. daha vermedim. bi ay daha da vermem herlde

Doktorun bana verdiği listede pekmez yumurta tuzsuz peynir ve zeytin ezmesi bisküvi ekmek salatalik var salatalik mevsimi olmadiği için vermiyorum zeytin ezmesinde de kararsiz kaldim

Cnm tsk ederim gecmis olsun sizede.. bizde yilin ilk 6 saati ayaktaydik bende hasta oldugum icin hic sabredemedim dogru duzgun ilgilenemedim. Burnu tikali ememiyor da...:KK43: Basim catliyor su an ..

Cnm sute hic cesaret edemedim gercekten ise yariyorsa hemen yaparim . ne bilim orda katilasip kalir saniyorum hep..

Bide serum fizyo.yu yatarak yapmamak gerekirmis ben yatar vaziyette yaptim daha beter ettim cocugu... Bidaha cesaret edemiyorum cok agladi

çok zor canim ya. bende dun gece oturarak uyudum kucagimdan inince uyaniyordu. ne zormus hastaliklari. nefesalamiyir benimkide gece. agzi da pamukcuk olmus ememiyor. yine ilaclara kaldik ne yapalim
geçmiş olsun kızlar biz buhar makinesi aldık arada beşer dk tutuyorum hem nefesi düzeliyor rahatlıyor hemde daha fazla ilaca gerek kalmıyor

Benim kızım hala tam donemiyo.bi problemi acaba normalmi

Cnm benim oglumda hala dönemiyo sadece mesela düz yatırıyorum sonra yamuluyor:) kafası sag tarafa gidiyo ayaklar sol tarafta kayıyor oldugu yerde bende endise ediyorum dönmüyor diye gecenlere bi yere gittim kızi 9 aylık ve emekleyemiyo daha sonra dedim acab normalmi bu da diye

Back