2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
cok guz
Cok güzel yarasin tosuna:) meyve rendesi yutabiliyorlarmi ya hic denemedim

sebze hic vermedim ins baslayacagim ona da. patates kabak olabilir. biri kabiz biri ishal yapar dengeler:))))))

cok guz

Cok güzel yarasin tosuna:) meyve rendesi yutabiliyorlarmi ya hic denemedim
Keşke tosun olsa ama kilosu o kadar fazla değil yani ortalama değerlerde gidiyo.. 5.5 aylıkken başladım ben zaten ek gıdaya.. Valla gayet güzel yutuyo canım damağıyla çiğniyo çok hoşuma gidiyo :) ama deneyecek olursan sen yine de dikkat..

Cok guzel bir konuya parmak basmissin ayni durumdayim bende .. Evin icinde dizi oyunculari gibi dolasmak lazim:)

Yogurdu 3 ayliktan beri tattiriyordum artik 3 corba kasigi rahat yiyor. Bugun 3 corba kasigi mercimek corbasi verdim. Kasikla yemeye bayiliyor zaten utanmasa bi tabak yicek:)
Kan ilacini haftada iki veriyorum bisey bildigimden degil unutuyorum bende. Aman oda yetiyodur hic vermeyenler var...

Kızlar adete bi gün kala hamile olaniniz olmusmuydu.hala adet olmadım
bnde cok unutuyorum. bu arda gaziniz ne durumda. biz ilaci biraktik şükürler olsun .

Canim markasi ve fiyatini ogrenebilirmiyim cok kullanisli biseye benziyor
Keter multi dine
Sizin paraya cevirince 323 tl etti canim
Cok kullanisli 4 yasina kadar kullanila bilir, istersen misafirlige gidince de gotur
Kolay ayaklari cikarip icine koyup tasina biliyor
Ben kendim kutusundan cikarip 5 dk da kurdum,az yer kapliyor
linki bu canim

bnde cok unutuyorum. bu arda gaziniz ne durumda. biz ilaci biraktik şükürler olsun .

normal gaz ilaçlarını bende bıraktım işe yaramadılar şimdi laktaz interolansı olabilir diye laktazm kullanıyorum . gündüzleri artık daha rahat geçiyor ama geceleri değişen bişey yok .. sağa sola dönüyor kıvranıyor çığlık atıyor eskisi gibi uzun sürmüyo ama uyandırmadan rahatlamıyor uyandırıp tekrar uyutuyorum

eline verince dokusunu öğreniyo zaten, ama blw ciler gibi herşeye elini daldırmıyo, hatta ben zorla deydirince ağlıyo , titiz oğlum babası gibi :)

Merhaba kızlar. Bakıyorum da çok uzun zaman olmuş girmeyeli. Bebisler kocaman oldu. Ek gıdalar başladı. Biz bugün 6. Ay aşımızı olcaz. Ateş yapar mi kızlar ?

Tamam canim tesekkur ederim bi arastirym burda nerde bulabilirim bu hic yer kaplamiyor ne guzel baktiklarim acayip buyuk

Malesef turkiyede yokmus

Kizlar kizim geceleri uyumuyor saat başi kalkiyoruz çok yorgunum uykusuzluktan ölüyorum diş de yok görünürde acaba ferro sanol mu yapiyor ya da yoğurt yediriyorum o mu yapiyor bilemedim ya

Kizlar kizim geceleri uyumuyor saat başi kalkiyoruz çok yorgunum uykusuzluktan ölüyorum diş de yok görünürde acaba ferro sanol mu yapiyor ya da yoğurt yediriyorum o mu yapiyor bilemedim ya
Canım ben ne ferro sanık veriyorum ne de yoğurt ama aynı durumdayız hatta belki biz daha kötü durumdayız çünkü bazen yarım saatte bir bazen de koyduğum gibi gözlerini açıyor. Ben de çok zor durumdayım

Benimde blw yapmaktı niyetim sebzeleri haşladım önüne koydum be tutmayı nede yemeyi beceremedi ( tabi bizim için erken olabilir 1 Temmuz doğumluyuz) bende iç güdüsel davranmaya karar verdim. Mesela sebze çorbasını kaşıkla ama püre yapmadan verdim yani sebzeleri küçük küçük doğradım birazda kaşıkla ezdim verdim pütürlü yiyor artık. Meyveyide dilim olarak eline verdim ufak ufak dişliyor. Annemlere kalsa yoğurdun üstündeki küçük kaymakları bile verme diyorlar ama sonra pütürlü bişey yiyemiyorlar. Geçen gün şehriyeli tarhana Çorbası yedirdim zorlanmadan yedi. Yemekten sonra suluğunu eline veriyorum suyunu kendi içiyor. Tam blw olmasada kendimce bişeyler yapıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…