- 20 Aralık 2014
- 5.166
- 3.307
- 248
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #58.061
Cok güzel yarasin tosuna:) meyve rendesi yutabiliyorlarmi ya hic denemedimCanım ben bizim yediğimiz herşeyden az az veriyorum özellikle yaptığım şeyler de şöyle:
Kendi yaptığım yoğurt, bebelac irmik ve sutlu pirinçli. Bazen pirinç unundan kendi yaptığım muhallebi, tereyağı un ve salçayı karıştırıp biraz suyla pişiriyorum bu çorbayı çok seviyo. Onun dışında bir dilim beyaz peynir yarımdan biraz fazla yumurta sarısı ve domatesin içini biraz suyla ezip veriyorum. Meyveleri de rendeleyip yediriyorum; portakal, elma , armut şimdilik. Bu bahsettiklerimden günde iki oğun veriyorum hangi ikisi olacağına gün içinde hangisi el altında veya kolayıma gelirse onu veriyorum. Ha bebe bisküvisi bir de sebze purelerini de yedirmeye çalışıyorum. Geçen gün kabak havuç haşladım ezip verdim ama pek sevmedi. Ay işte böyle. :)
sebze hic vermedim ins baslayacagim ona da. patates kabak olabilir. biri kabiz biri ishal yapar dengeler:))))))Ben ek gidaya 6. ayi bitti ertesi gunu basladim sebze ile
Kabak ve bal kabagi puresi yedi cok da sevdi masallah
Sadece buharda haslayib catalla ezip 1 cay k zeytin yagi da ilave ediyorum yiyor yaninda da anne sutu iciyor
Sirada karnabar ve brokkoli var
Bunlari oglen yiyor
Kahvaltiya henuz baslamadim ona da pirinc unu muhallebisi ve meyve puresiyle baslayacam Allahin izniyle
Dr um iki ogun olarak basla dedi yavas yavas
Keşke tosun olsa ama kilosu o kadar fazla değil yani ortalama değerlerde gidiyo.. 5.5 aylıkken başladım ben zaten ek gıdaya.. Valla gayet güzel yutuyo canım damağıyla çiğniyo çok hoşuma gidiyo :) ama deneyecek olursan sen yine de dikkat..cok guz
Cok güzel yarasin tosuna:) meyve rendesi yutabiliyorlarmi ya hic denemedim
Cok guzel bir konuya parmak basmissin ayni durumdayim bende .. Evin icinde dizi oyunculari gibi dolasmak lazim:)Kızlar bebeğinizle güzel foto çekinebiliyormusunuz. Ben herkesi kucağındayken fotoğrafını çekiyorum ama kimse beni oğlumla çekmeyi akıl edemiyor. Herkesle bir dünya fotoğrafı var benimle toplasan beş taneyi Geçmezkendim çekincede kötü çıkıyor. Zaten doğumdan beri Bakımsız saç baş Dağınık takılıyorum fotolar kötü çıkıyor. Sırf foto çekinmek için giyinip süslenmek Lazım belki profesyonel stüdyoda falan bir kaç foto çektirmek Lazım anı Kalsın.
kizlar ek gida olarak neler veriyorsunuz gun icinde ve bebisler ne kadar yiyorr?
benim kiz
pirinc unu mamasi bazen kasik bazen biberonla.
yogurt 2 yemek kasigi
cicibebe 4 tane yiyor hatta fazlasini istiyor vermiyorum
corbaya gecmedik dahaa.
kan ilacını da cok ihmal ediyorum
Kızlar adete bi gün kala hamile olaniniz olmusmuydu.hala adet olmadım
bnde cok unutuyorum. bu arda gaziniz ne durumda. biz ilaci biraktik şükürler olsun .Cok guzel bir konuya parmak basmissin ayni durumdayim bende .. Evin icinde dizi oyunculari gibi dolasmak lazim:)
Yogurdu 3 ayliktan beri tattiriyordum artik 3 corba kasigi rahat yiyor. Bugun 3 corba kasigi mercimek corbasi verdim. Kasikla yemeye bayiliyor zaten utanmasa bi tabak yicek:)
Kan ilacini haftada iki veriyorum bisey bildigimden degil unutuyorum bende. Aman oda yetiyodur hic vermeyenler var...
Canim markasi ve fiyatini ogrenebilirmiyim cok kullanisli biseye benziyor
Ben bu sandalyeyi aldim cok memenunum
Keter multi dineCanim markasi ve fiyatini ogrenebilirmiyim cok kullanisli biseye benziyor
bnde cok unutuyorum. bu arda gaziniz ne durumda. biz ilaci biraktik şükürler olsun .
eline verince dokusunu öğreniyo zaten, ama blw ciler gibi herşeye elini daldırmıyo, hatta ben zorla deydirince ağlıyo , titiz oğlum babası gibi :)Sen biraz erken başladın ondan da olabilir canım. Hem bence de blw+ kaşıkla kendimiz yedirerek gitmek daha mantıklı. Blw cilere göre 2 ay daha hiçbir şey yemese sadece anne sütü alsa da olur ama o kadar büyük bebeği doyurmak da zor sütle. Sütüm sürekli olsun diye yiyip içmekten de yoruldum ama yapacak bir şey yok tabii
Hahaha yerim ben onu ne sevimli oluyordur :)eline verince dokusunu öğreniyo zaten, ama blw ciler gibi herşeye elini daldırmıyo, hatta ben zorla deydirince ağlıyo , titiz oğlum babası gibi :)
bizde dün olduk biraz ateş olduMerhaba kızlar. Bakıyorum da çok uzun zaman olmuş girmeyeli. Bebisler kocaman oldu. Ek gıdalar başladı. Biz bugün 6. Ay aşımızı olcaz. Ateş yapar mi kızlar ?
Tamam canim tesekkur ederim bi arastirym burda nerde bulabilirim bu hic yer kaplamiyor ne guzel baktiklarim acayip buyukKeter multi dine
Sizin paraya cevirince 323 tl etti canim
Cok kullanisli 4 yasina kadar kullanila bilir, istersen misafirlige gidince de gotur
Kolay ayaklari cikarip icine koyup tasina biliyor
Ben kendim kutusundan cikarip 5 dk da kurdum,az yer kapliyor
linki bu canim
Malesef turkiyede yokmusKeter multi dine
Sizin paraya cevirince 323 tl etti canim
Cok kullanisli 4 yasina kadar kullanila bilir, istersen misafirlige gidince de gotur
Kolay ayaklari cikarip icine koyup tasina biliyor
Ben kendim kutusundan cikarip 5 dk da kurdum,az yer kapliyor
linki bu canim
Malesef turkiyede yokmus
Yoğurdu sogukmu yediriyor sun.öyleyse belki gaz yapiyordr .Kizlar kizim geceleri uyumuyor saat başi kalkiyoruz çok yorgunum uykusuzluktan ölüyorum diş de yok görünürde acaba ferro sanol mu yapiyor ya da yoğurt yediriyorum o mu yapiyor bilemedim ya
Canım ben ne ferro sanık veriyorum ne de yoğurt ama aynı durumdayız hatta belki biz daha kötü durumdayız çünkü bazen yarım saatte bir bazen de koyduğum gibi gözlerini açıyor. Ben de çok zor durumdayımKizlar kizim geceleri uyumuyor saat başi kalkiyoruz çok yorgunum uykusuzluktan ölüyorum diş de yok görünürde acaba ferro sanol mu yapiyor ya da yoğurt yediriyorum o mu yapiyor bilemedim ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?