myadesmom
Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 14 Ekim 2014
- 6.986
- 7.288
- 198
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #58.081
Diğer diş belirtileri, ya da gaz sıkıntısı yoksa dönemsel olabilir. Haziran bebelerinin genelinde var bu ara bi sıkıntı. Biz de ayni durumdayız. Oğlum geceleri çok huzursuz ve ben ÇALIŞAN bi anneyim :/Canım ben ne ferro sanık veriyorum ne de yoğurt ama aynı durumdayız hatta belki biz daha kötü durumdayız çünkü bazen yarım saatte bir bazen de koyduğum gibi gözlerini açıyor. Ben de çok zor durumdayım
canm bizimde aynı şekildeydi.Gazı bağırsaklar başka sebeplerdende üretebiliyormuş alerji testi falan yaptırdınmı?reflü de olabilir.Bağırsaklarından gacur gucur sesler geliyormu?normal gaz ilaçlarını bende bıraktım işe yaramadılar şimdi laktaz interolansı olabilir diye laktazm kullanıyorum . gündüzleri artık daha rahat geçiyor ama geceleri değişen bişey yok .. sağa sola dönüyor kıvranıyor çığlık atıyor eskisi gibi uzun sürmüyo ama uyandırmadan rahatlamıyor uyandırıp tekrar uyutuyorum
Alerji derken sut alerjisinden mi bahsediyorsun.canm bizimde aynı şekildeydi.Gazı bağırsaklar başka sebeplerdende üretebiliyormuş alerji testi falan yaptırdınmı?reflü de olabilir.Bağırsaklarından gacur gucur sesler geliyormu?
Yok soğuk yedirmiyorumYoğurdu sogukmu yediriyor sun.öyleyse belki gaz yapiyordr .
Valla anlamadim canim neyse doktora az kaldi bakalim o ne diyecekCanım ben ne ferro sanık veriyorum ne de yoğurt ama aynı durumdayız hatta belki biz daha kötü durumdayız çünkü bazen yarım saatte bir bazen de koyduğum gibi gözlerini açıyor. Ben de çok zor durumdayım
ben 2.5 aylıktan beri sürünüyorum.Burdaki dr.larda oyaladılar beni bi ton tahlil idrar kan kaka bişey çıkmadı.Sonra kilo alımı iyice düştü,hiç yemek yememeye başladı,karnını kasıp duruyodu,bağırsaklar gurul gurul...Tıp fakültesine sevk istedim gastroentolojiye.Alerji testi yapıldı.Sonuç yumurta alerjisi başta olmak üzere,süt,soya,buğday,balık,fıstık alerjisi çıktı.Buna bağlı olarak reflü gelişmiş ve bağırsaklarda bozulmuş haliyle buda yoğun gaza sebep oluyormuş.Kendini geriye doğru atarak ağlamaları varmı?Banada annemler ve kv. falanda dahil olmak üzere yok bu çocuğun bişeyi uğraşma artık çocukla diyip duruyolardı.Soktum şimdi testleri gözlerine.Onları dinleyip oyalanmasaydım bukadar çocuğumun 2 aydır gelişimide durmazdı her ay 1 kilo alan çocuk 2 aydır kilo alamadı.Şikayetler 2.5 aylıktan başlamıştı bizim çok vakit kaybettik.Neyse ki çözüldü.Bence sende gaz diye kafana göre ilaç kullanma bul adam gibi dr.al çocuğunu düş peşine.Bişey çıkmaz belkide ama için rahat etsin.Dinleme kimseyi.Ama çocuk hastalıklarına değil,gastroentolojiye git.onların aklına bile gelmiyor böyle şeyler...Alerji derken sut alerjisinden mi bahsediyorsun.
Ben hangi dr.a gitsem gecer o gazdir diyor . ben dr.a gitmekten usandiim. Sanki ben pimpirikliyim en kucuk seyde hastaneye kosuyorum baska isim yok gibi muamele goruyorum. Bende kendi kendime int.e bazi dr.larin sitelerinden bulduklarimi uyguluyorum
Allah yardımcın olsun canım gece geçen o zor saatlerden sonra işe gitmek çok zor oluyordur eminimDiğer diş belirtileri, ya da gaz sıkıntısı yoksa dönemsel olabilir. Haziran bebelerinin genelinde var bu ara bi sıkıntı. Biz de ayni durumdayız. Oğlum geceleri çok huzursuz ve ben ÇALIŞAN bi anneyim :/
Allahtan benim annem var ya arada birakip dişari çikiyorum yoksa insan gerçekten çok bunaliyor durduk yerde ağlama krizlerine falan giriyordum benim eşim de çok geç geliyo hiç destek değil sizin için çok zordur hep evdeHoş dinlenme şansımız var ama sürekli oyalamaya çalışmak hiç başka ortamda bulunmamak da çok yoruyor insanı.
aynen, dün gece toplasan 3 saat uyuduk, ağlamıyor da uyanmış ve uykusunu almış bi şekilde çipil çipil bakıyo suratıma :) sabah ağlıcaktım nerdeyse.. Gündüz de 2 saat uyumadı. Bak şimdi 9 da yatırdım o uykuszluğuna rağmen 10 da kalktı tekrar.. Diş mi ne anlamadım kiKizlar kizim geceleri uyumuyor saat başi kalkiyoruz çok yorgunum uykusuzluktan ölüyorum diş de yok görünürde acaba ferro sanol mu yapiyor ya da yoğurt yediriyorum o mu yapiyor bilemedim ya
canım blw de 10. Günümüz ilk kez tuttu vs diyenleri okudum ama ben de oladar sabırlı olamadım :/ ortaya karışık bişiler yapcaz bakalımBenimde blw yapmaktı niyetim sebzeleri haşladım önüne koydum be tutmayı nede yemeyi beceremedi ( tabi bizim için erken olabilir 1 Temmuz doğumluyuz) bende iç güdüsel davranmaya karar verdim. Mesela sebze çorbasını kaşıkla ama püre yapmadan verdim yani sebzeleri küçük küçük doğradım birazda kaşıkla ezdim verdim pütürlü yiyor artık. Meyveyide dilim olarak eline verdim ufak ufak dişliyor. Annemlere kalsa yoğurdun üstündeki küçük kaymakları bile verme diyorlar ama sonra pütürlü bişey yiyemiyorlar. Geçen gün şehriyeli tarhana Çorbası yedirdim zorlanmadan yedi. Yemekten sonra suluğunu eline veriyorum suyunu kendi içiyor. Tam blw olmasada kendimce bişeyler yapıyorum.
Bebelac in irmikli muhallebisi varmiş onu mu alsam ki
Merhaba kızlar. Bakıyorum da çok uzun zaman olmuş girmeyeli. Bebisler kocaman oldu. Ek gıdalar başladı. Biz bugün 6. Ay aşımızı olcaz. Ateş yapar mi kızlar ?
Evet ağlamiyor da sinir bozucu şekilde gülüyor 1 saat sallayip uyutmaya çalişmama rağmen :) üç gündür böyleyiz bizaynen, dün gece toplasan 3 saat uyuduk, ağlamıyor da uyanmış ve uykusunu almış bi şekilde çipil çipil bakıyo suratıma :) sabah ağlıcaktım nerdeyse.. Gündüz de 2 saat uyumadı. Bak şimdi 9 da yatırdım o uykuszluğuna rağmen 10 da kalktı tekrar.. Diş mi ne anlamadım ki
canım blw de 10. Günümüz ilk kez tuttu vs diyenleri okudum ama ben de oladar sabırlı olamadım :/ ortaya karışık bişiler yapcaz bakalım
Canim doktorlar pek önermiyorlar yanliş basmaya sebep olabiliyormuş ben de istemiştim almayiKızlar yürüteç konusunda ne düşünüyorsunuz kullanann veya kullanmayı düsünen var mı
tatlım merhaba, merak ettik seni ? Kkda başka Bi konu daha açmışsın sanırım kafamız da karıştı açıkçası...kelebekcik34 mesaj üstte canım doğru yazamamışım da adını :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?