• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Canım ben ne ferro sanık veriyorum ne de yoğurt ama aynı durumdayız hatta belki biz daha kötü durumdayız çünkü bazen yarım saatte bir bazen de koyduğum gibi gözlerini açıyor. Ben de çok zor durumdayım :KK43:
Diğer diş belirtileri, ya da gaz sıkıntısı yoksa dönemsel olabilir. Haziran bebelerinin genelinde var bu ara bi sıkıntı. Biz de ayni durumdayız. Oğlum geceleri çok huzursuz ve ben ÇALIŞAN bi anneyim :/

normal gaz ilaçlarını bende bıraktım işe yaramadılar şimdi laktaz interolansı olabilir diye laktazm kullanıyorum . gündüzleri artık daha rahat geçiyor ama geceleri değişen bişey yok .. sağa sola dönüyor kıvranıyor çığlık atıyor eskisi gibi uzun sürmüyo ama uyandırmadan rahatlamıyor uyandırıp tekrar uyutuyorum
canm bizimde aynı şekildeydi.Gazı bağırsaklar başka sebeplerdende üretebiliyormuş alerji testi falan yaptırdınmı?reflü de olabilir.Bağırsaklarından gacur gucur sesler geliyormu?

canm bizimde aynı şekildeydi.Gazı bağırsaklar başka sebeplerdende üretebiliyormuş alerji testi falan yaptırdınmı?reflü de olabilir.Bağırsaklarından gacur gucur sesler geliyormu?
Alerji derken sut alerjisinden mi bahsediyorsun.

Ben hangi dr.a gitsem gecer o gazdir diyor . ben dr.a gitmekten usandiim. Sanki ben pimpirikliyim en kucuk seyde hastaneye kosuyorum baska isim yok gibi muamele goruyorum. Bende kendi kendime int.e bazi dr.larin sitelerinden bulduklarimi uyguluyorum

Alerji derken sut alerjisinden mi bahsediyorsun.

Ben hangi dr.a gitsem gecer o gazdir diyor . ben dr.a gitmekten usandiim. Sanki ben pimpirikliyim en kucuk seyde hastaneye kosuyorum baska isim yok gibi muamele goruyorum. Bende kendi kendime int.e bazi dr.larin sitelerinden bulduklarimi uyguluyorum
ben 2.5 aylıktan beri sürünüyorum.Burdaki dr.larda oyaladılar beni bi ton tahlil idrar kan kaka bişey çıkmadı.Sonra kilo alımı iyice düştü,hiç yemek yememeye başladı,karnını kasıp duruyodu,bağırsaklar gurul gurul...Tıp fakültesine sevk istedim gastroentolojiye.Alerji testi yapıldı.Sonuç yumurta alerjisi başta olmak üzere,süt,soya,buğday,balık,fıstık alerjisi çıktı.Buna bağlı olarak reflü gelişmiş ve bağırsaklarda bozulmuş haliyle buda yoğun gaza sebep oluyormuş.Kendini geriye doğru atarak ağlamaları varmı?Banada annemler ve kv. falanda dahil olmak üzere yok bu çocuğun bişeyi uğraşma artık çocukla diyip duruyolardı.Soktum şimdi testleri gözlerine.Onları dinleyip oyalanmasaydım bukadar çocuğumun 2 aydır gelişimide durmazdı her ay 1 kilo alan çocuk 2 aydır kilo alamadı.Şikayetler 2.5 aylıktan başlamıştı bizim çok vakit kaybettik.Neyse ki çözüldü.Bence sende gaz diye kafana göre ilaç kullanma bul adam gibi dr.al çocuğunu düş peşine.Bişey çıkmaz belkide ama için rahat etsin.Dinleme kimseyi.Ama çocuk hastalıklarına değil,gastroentolojiye git.onların aklına bile gelmiyor böyle şeyler...

Diğer diş belirtileri, ya da gaz sıkıntısı yoksa dönemsel olabilir. Haziran bebelerinin genelinde var bu ara bi sıkıntı. Biz de ayni durumdayız. Oğlum geceleri çok huzursuz ve ben ÇALIŞAN bi anneyim :/
Allah yardımcın olsun canım gece geçen o zor saatlerden sonra işe gitmek çok zor oluyordur eminim :( ben akşama kadar evde oğlumu oyalamaya devam ediyorum yorgunluğa yorgunluk ekleniyor ama en azından dinlenme şansımız oluyor

Hoş dinlenme şansımız var ama sürekli oyalamaya çalışmak hiç başka ortamda bulunmamak da çok yoruyor insanı.
Allahtan benim annem var ya arada birakip dişari çikiyorum yoksa insan gerçekten çok bunaliyor durduk yerde ağlama krizlerine falan giriyordum benim eşim de çok geç geliyo hiç destek değil sizin için çok zordur hep evde

Kzlr bnm oglnda huyu dgsti ise bsldm bu hfta ondnmi bilemdm ck uyniyio yrne ytrym yrm saat snra gene emip ytio bztn ahlioo emmioda slliym yda aglyp uyuyoo helk oldum uykusz ise gtmk zor

Kizlar kizim geceleri uyumuyor saat başi kalkiyoruz çok yorgunum uykusuzluktan ölüyorum diş de yok görünürde acaba ferro sanol mu yapiyor ya da yoğurt yediriyorum o mu yapiyor bilemedim ya :KK43:
aynen, dün gece toplasan 3 saat uyuduk, ağlamıyor da uyanmış ve uykusunu almış bi şekilde çipil çipil bakıyo suratıma :) sabah ağlıcaktım nerdeyse.. Gündüz de 2 saat uyumadı. Bak şimdi 9 da yatırdım o uykuszluğuna rağmen 10 da kalktı tekrar.. Diş mi ne anlamadım ki :(

Benimde blw yapmaktı niyetim sebzeleri haşladım önüne koydum be tutmayı nede yemeyi beceremedi ( tabi bizim için erken olabilir 1 Temmuz doğumluyuz) bende iç güdüsel davranmaya karar verdim. Mesela sebze çorbasını kaşıkla ama püre yapmadan verdim yani sebzeleri küçük küçük doğradım birazda kaşıkla ezdim verdim pütürlü yiyor artık. Meyveyide dilim olarak eline verdim ufak ufak dişliyor. Annemlere kalsa yoğurdun üstündeki küçük kaymakları bile verme diyorlar ama sonra pütürlü bişey yiyemiyorlar. Geçen gün şehriyeli tarhana Çorbası yedirdim zorlanmadan yedi. Yemekten sonra suluğunu eline veriyorum suyunu kendi içiyor. Tam blw olmasada kendimce bişeyler yapıyorum.
canım blw de 10. Günümüz ilk kez tuttu vs diyenleri okudum ama ben de oladar sabırlı olamadım :/ ortaya karışık bişiler yapcaz bakalım

Bebelac in irmikli muhallebisi varmiş onu mu alsam ki

Ya ben kendi fikrini söyleyebilir miyim :KK16:bebegin zayıf mı muhallebi kilo yapar ama besleyici bi yanı yok bence onun yerine tarhana yogurt mercimek çorbası ne bilim yogurt özellikle meyve püresi yap kendin alternatif olarak ceviz ver öyle yani tabiki de veren anneler var saygı duyuyorum belki de ben yanlış düşünüyorum dur

Kızlar meraba uzun zamandır giremiyorum hepinizi özledim valla @kelebecik34 cimcimesevilay cimcimesevilay S skelebeks baldamlam baldamlam sizler neler yapıyosunuz bebişleriniz nasıl ? Biliyorsunuz benim kızım dogustan tek böbrek birde kalbinin delik oldugunu öğrendik 1 ay önce ama doktoru gecer dedi gelistikçe ve kilo aldıkça .. Bu özel sorunlarımızdan dolayı kilo alımı da yavaş 6 kilo henüz baş cevresi 40 boyu da 65 cm saglıgı iyi suan bir sorunumuz yok kilo alımı haricinde sizin bebeklerinizin boyu baş çevresi ve kilosu nasil ?

aynen, dün gece toplasan 3 saat uyuduk, ağlamıyor da uyanmış ve uykusunu almış bi şekilde çipil çipil bakıyo suratıma :) sabah ağlıcaktım nerdeyse.. Gündüz de 2 saat uyumadı. Bak şimdi 9 da yatırdım o uykuszluğuna rağmen 10 da kalktı tekrar.. Diş mi ne anlamadım ki :(

canım blw de 10. Günümüz ilk kez tuttu vs diyenleri okudum ama ben de oladar sabırlı olamadım :/ ortaya karışık bişiler yapcaz bakalım
Evet ağlamiyor da sinir bozucu şekilde gülüyor 1 saat sallayip uyutmaya çalişmama rağmen :) üç gündür böyleyiz biz

Back