- 11 Kasım 2015
- 1.082
- 888
- 43
- 34
- Konu Sahibi SirriEyvan
- #58.021
Ay kendi mesajını görünce kendim guldumEvet güzel canım.ama emziriyosan maydonoz fazla yeme.benimde sekiz kilometre var daha
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay kendi mesajını görünce kendim guldumEvet güzel canım.ama emziriyosan maydonoz fazla yeme.benimde sekiz kilometre var daha
ateş olmadı biraz huzursuzluk vardı ama sürekli gazı olduğu için anlayamadım ben
anneler vegaferonu nasıl kaç damla veriyorsunuz sağlık ocağı söylediydi de unutmuşum ben ferro sanol veriyodum ama hiç içmek istemiyo birde bunu deniyeyim kansızlığımız var
Benim gibi desene bende temmuz dediler haziranda erkenden dogum yaptım :)))Hanimlar ben de temmuz annesi olacaktim bebis erken dogdu haziran annesi oldum.normal dogumla dogurdum ama dr ym rahimde yara var. Adetten sonra gel yakalim dedi.bu konuda fikir sahibi olan varsa sevinirim
kaç kiloysa okadar damla canım, ben D vitaminiyle beraber bi kaşığa koyup veriyorum üzerine de su içiriyorum ki ağzı temizlensin, dişleri çürük olmasın die ilerdeanneler vegaferonu nasıl kaç damla veriyorsunuz sağlık ocağı söylediydi de unutmuşum ben ferro sanol veriyodum ama hiç içmek istemiyo birde bunu deniyeyim kansızlığımız var
canım ateş varsa çocugun mikroplara karşı savunma sisitemi devrede demektir kontrol altında olduğu sürece ateş korkulacak bişey değil. sürekli kontrol edecez ama paniklemicezİnsallah bizde de olmaz ateşten korkuyorum huzursuzluğu bu şekilde geçer belki ama ateş kötü ya çok telaş yapıyorum bu kere ateşi çıktı asıdan dolayı elim ayağım birbirine girdi
29 haziranda doğdu oğlum canım yaptıralı 10 gün falan olacak işte gec bile kalmısım oyle soylimGeçmiş olsun canım siz nekadarlıkken yaptırdınız Sünnet'i.
aa ne güzel bizde diş hiç yok:) canım biz sünneti hastanede yaptırdık daha steril ortam diyerek ben cok telaşlıydım bende girmek istiyorum dedim oğlum beni görmezse aglar dedim tamam biz iğnesini yapıp verelim dediler uyuşunca sünnete alcz dediler oğlan bir gitti 15 dk oldu cıkmadı noldu dedik anestezi uzm. gelcek dediler meger beni kandırmıslar bir geldi ki oldu da bitti maşallah derler ya sünnet olmus daha biz saf saf bekliyoz:)Maşallah oğluşun çok tatlı. Kan ilacını nasıl veriyorsun. Ben d vitamini ve kan ilacını bir kaşığa koyuyorum tek seferde veriyorum. Sizce yanlışmı yapıyorum. Şu ilaç kullanma olayını bir rutine bağlayamadım ben.
Alt dişlerimiz kocaman oldu ama üstler dikkatli bakınca görünüyor. Yarın foto çekip yüklerim. Alt dişleri tam 120 günde gördüm. Üst dişlerde 155 günlük falandı ben farkettim. Üstler daha sancılı çıktı canım.
Beni görmeyince çok huzursuz oluyor helede yabancı ortamda çok huysuz olur.keşke benide yanına alsalar. Inşllh bizde kolayca atlatırız Sünnet olayını
Biz de 9 günlükken yaptırdık sünnetini hastanede. Hiçbir şey değişmedi hayatımızda. Hareket etmiyordu pek. Sürekli de uyuyordu rahat oldu yani çok şükür29 haziranda doğdu oğlum canım yaptıralı 10 gün falan olacak işte gec bile kalmısım oyle soylim
Iyi aksamlar fizyolojik serum kullanabilirsin benim kizimds aynisi oldu doktorumuz sadece bunu verdi ve cok rahatlatiyo gercekten gecmis olsunKizlar kizima benden nezle gecti cok lotu durumda zor nefes aliyo yedigini cikariyor iki tane surup verdi doktoru napabilirm rahat nefes almasi icin onu biraz olsun rahqtlatmak icin
ben almak istiyorum şöyle uygun fiyatlı bişeyKizlar mama sandalyesi alan var mi
ben muhallebi olarak arı mama alıyorum gece yazandan tadı da güzel bir cay bardağı suya bir yemek kaşığı arı mama koyuyorum. ama sen pirinç unu ya da nişasta ile yapacaksan yine aynı bir çay bardağı suya bir yemek kaşığı koyabilirsin bence kıvamı katı olursa dahi önceden kaynamış soğumuş su katarsın azıcık hem çabucak da soğumuş olurBana tam ölçülerle muhallebi tarifi verebilir misiniz ?kaç kaşik yediriyorsunuz bir de?
ben almak istiyorum şöyle uygun fiyatlı bişey
Aynı durum bizde de var canım. Gün içinde bazen selfie yapıyoruz oğlumla ama saçlar falan güzel olmayınca kötü oluyor. Bir de ben kapalıyım çıkartmak istesem de zor. Stüdyo en mantıklısı hem çok güzel hatıra olur. Biraz daha toparlasınlar kendilerini çektiririz inşallahKızlar bebeğinizle güzel foto çekinebiliyormusunuz. Ben herkesi kucağındayken fotoğrafını çekiyorum ama kimse beni oğlumla çekmeyi akıl edemiyor. Herkesle bir dünya fotoğrafı var benimle toplasan beş taneyi Geçmez kendim çekincede kötü çıkıyor. Zaten doğumdan beri Bakımsız saç baş Dağınık takılıyorum fotolar kötü çıkıyor. Sırf foto çekinmek için giyinip süslenmek Lazım belki profesyonel stüdyoda falan bir kaç foto çektirmek Lazım anı Kalsın.
Maşallah kuzuya çok sekerEki Görüntüle 1720620
o dil hep orda alt dişlerimizi çekebildimAnnem ne yapıyo der gibi bakışa bak
Canım bebeğin bi çay bardağını bitiroyomu.bende arı mama yapıyorum hep yarım çay bardağı .onu bile zor yiyoben muhallebi olarak arı mama alıyorum gece yazandan tadı da güzel bir cay bardağı suya bir yemek kaşığı arı mama koyuyorum. ama sen pirinç unu ya da nişasta ile yapacaksan yine aynı bir çay bardağı suya bir yemek kaşığı koyabilirsin bence kıvamı katı olursa dahi önceden kaynamış soğumuş su katarsın azıcık hem çabucak da soğumuş olur