- 16 Mart 2014
- 6.547
- 6.079
- 448
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #58.041
cok acıkmıssa önce senin dedğiğn gibi yarımı ağzını acarak yutarak yiyor sonra ara veriyorum gazı cıkarıyo fln tekrar veriyorum agzında tutuyo yutmuyo ama bitirmeye calışıyorum ben zayıf sayılır cunku oğlum anne sütü de almıyor artıkCanım bebeğin bi çay bardağını bitiroyomu.bende arı mama yapıyorum hep yarım çay bardağı .onu bile zor yiyo
Teşekkür ederim :) su yerine anne sütüyle yapsam nasil olur kiiiben muhallebi olarak arı mama alıyorum gece yazandan tadı da güzel bir cay bardağı suya bir yemek kaşığı arı mama koyuyorum. ama sen pirinç unu ya da nişasta ile yapacaksan yine aynı bir çay bardağı suya bir yemek kaşığı koyabilirsin bence kıvamı katı olursa dahi önceden kaynamış soğumuş su katarsın azıcık hem çabucak da soğumuş olur
arı mama pişiriliyor ama canım anne sütünün pişmemesi gerek onun için hero bayb bebelac falan kaşık mamalar var sadece karıştırılarak hazırlanıyo bildiğim anne sütü onlarla olurTeşekkür ederim :) su yerine anne sütüyle yapsam nasil olur kiii
ben bu aralar pirinc unu muhallebisini civik yapiyorum. biberonla cok güzel iciyor. 130cc fln iciyor. biraz tembelim de kasikla zor diye boyle yapiyorum bu aralar. 4 bardak suya ( ben 2 bardak sut 2 bardak su koyuyorum) 1 kasik pirinc unu. coook az seker. kaynatiyorum. iliyinca biberonla veriyorum. sut verme seker yokkkk. artik pimpiriklilikten biktim annem usulu bu mama da yapip veriyorum vallaaa.Bana tam ölçülerle muhallebi tarifi verebilir misiniz ?kaç kaşik yediriyorsunuz bir de?
aynenn yaa babamizin kizla onlarca fotosu var benim yokkkk.Kızlar bebeğinizle güzel foto çekinebiliyormusunuz. Ben herkesi kucağındayken fotoğrafını çekiyorum ama kimse beni oğlumla çekmeyi akıl edemiyor. Herkesle bir dünya fotoğrafı var benimle toplasan beş taneyi Geçmezkendim çekincede kötü çıkıyor. Zaten doğumdan beri Bakımsız saç baş Dağınık takılıyorum fotolar kötü çıkıyor. Sırf foto çekinmek için giyinip süslenmek Lazım belki profesyonel stüdyoda falan bir kaç foto çektirmek Lazım anı Kalsın.
Canım ben bizim yediğimiz herşeyden az az veriyorum özellikle yaptığım şeyler de şöyle:kizlar ek gida olarak neler veriyorsunuz gun icinde ve bebisler ne kadar yiyorr?
benim kiz
pirinc unu mamasi bazen kasik bazen biberonla.
yogurt 2 yemek kasigi
cicibebe 4 tane yiyor hatta fazlasini istiyor vermiyorum
corbaya gecmedik dahaa.
kan ilacını da cok ihmal ediyorum
Kizlar mama sandalyesi alan var mi
Ben cok guzel selfie cekiiyorum oglumla bi suru fotomuz var instagramdaKızlar bebeğinizle güzel foto çekinebiliyormusunuz. Ben herkesi kucağındayken fotoğrafını çekiyorum ama kimse beni oğlumla çekmeyi akıl edemiyor. Herkesle bir dünya fotoğrafı var benimle toplasan beş taneyi Geçmezkendim çekincede kötü çıkıyor. Zaten doğumdan beri Bakımsız saç baş Dağınık takılıyorum fotolar kötü çıkıyor. Sırf foto çekinmek için giyinip süslenmek Lazım belki profesyonel stüdyoda falan bir kaç foto çektirmek Lazım anı Kalsın.
Ben ek gidaya 6. ayi bitti ertesi gunu basladim sebze ilekizlar ek gida olarak neler veriyorsunuz gun icinde ve bebisler ne kadar yiyorr?
benim kiz
pirinc unu mamasi bazen kasik bazen biberonla.
yogurt 2 yemek kasigi
cicibebe 4 tane yiyor hatta fazlasini istiyor vermiyorum
corbaya gecmedik dahaa.
kan ilacını da cok ihmal ediyorum
Biz rahat atlattik atessiz insallah siz de rahat atlatirsiniz :)Kizimda aşı oldu İnsallah ateşi çıkmaz kuzumun
Canım pek iyi gitmiyor yaa, herşeyi eline verince hiçbişi yemiyo, Yada büyük koparıyo öğürüyo morarıyo
Sen biraz erken başladın ondan da olabilir canım. Hem bence de blw+ kaşıkla kendimiz yedirerek gitmek daha mantıklı. Blw cilere göre 2 ay daha hiçbir şey yemese sadece anne sütü alsa da olur ama o kadar büyük bebeği doyurmak da zor sütle. Sütüm sürekli olsun diye yiyip içmekten de yoruldum ama yapacak bir şey yok tabiiCanım pek iyi gitmiyor yaa, herşeyi eline verince hiçbişi yemiyo, Yada büyük koparıyo öğürüyo morarıyohem eline veriyorum, hem ağzına ben elimle ezip veriyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?