2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Canım bebeğin bi çay bardağını bitiroyomu.bende arı mama yapıyorum hep yarım çay bardağı .onu bile zor yiyo
cok acıkmıssa önce senin dedğiğn gibi yarımı ağzını acarak yutarak yiyor sonra ara veriyorum gazı cıkarıyo fln tekrar veriyorum agzında tutuyo yutmuyo ama bitirmeye calışıyorum ben zayıf sayılır cunku oğlum anne sütü de almıyor artık

Teşekkür ederim :) su yerine anne sütüyle yapsam nasil olur kiii

Teşekkür ederim :) su yerine anne sütüyle yapsam nasil olur kiii
arı mama pişiriliyor ama canım anne sütünün pişmemesi gerek onun için hero bayb bebelac falan kaşık mamalar var sadece karıştırılarak hazırlanıyo bildiğim anne sütü onlarla olur

Bana tam ölçülerle muhallebi tarifi verebilir misiniz ?kaç kaşik yediriyorsunuz bir de?
ben bu aralar pirinc unu muhallebisini civik yapiyorum. biberonla cok güzel iciyor. 130cc fln iciyor. biraz tembelim de kasikla zor diye boyle yapiyorum bu aralar. 4 bardak suya ( ben 2 bardak sut 2 bardak su koyuyorum) 1 kasik pirinc unu. coook az seker. kaynatiyorum. iliyinca biberonla veriyorum. sut verme seker yokkkk. artik pimpiriklilikten biktim annem usulu bu mama da yapip veriyorum vallaaa.

aynenn yaa babamizin kizla onlarca fotosu var benim yokkkk.

kizlar ek gida olarak neler veriyorsunuz gun icinde ve bebisler ne kadar yiyorr?

benim kiz

pirinc unu mamasi bazen kasik bazen biberonla.
yogurt 2 yemek kasigi
cicibebe 4 tane yiyor hatta fazlasini istiyor vermiyorum

corbaya gecmedik dahaa.

kan ilacını da cok ihmal ediyorum

Canım ben bizim yediğimiz herşeyden az az veriyorum özellikle yaptığım şeyler de şöyle:
Kendi yaptığım yoğurt, bebelac irmik ve sutlu pirinçli. Bazen pirinç unundan kendi yaptığım muhallebi, tereyağı un ve salçayı karıştırıp biraz suyla pişiriyorum bu çorbayı çok seviyo. Onun dışında bir dilim beyaz peynir yarımdan biraz fazla yumurta sarısı ve domatesin içini biraz suyla ezip veriyorum. Meyveleri de rendeleyip yediriyorum; portakal, elma , armut şimdilik. Bu bahsettiklerimden günde iki oğun veriyorum hangi ikisi olacağına gün içinde hangisi el altında veya kolayıma gelirse onu veriyorum. Ha bebe bisküvisi bir de sebze purelerini de yedirmeye çalışıyorum. Geçen gün kabak havuç haşladım ezip verdim ama pek sevmedi. Ay işte böyle. :)

Kızlar cici bebe biskivüsünü hangi şekillerde veriyosunuz ben mamanın içine koyuyorum sadece.

Ben cok guzel selfie cekiiyorum oglumla bi suru fotomuz var instagramda

Ben ek gidaya 6. ayi bitti ertesi gunu basladim sebze ile
Kabak ve bal kabagi puresi yedi cok da sevdi masallah
Sadece buharda haslayib catalla ezip 1 cay k zeytin yagi da ilave ediyorum yiyor yaninda da anne sutu iciyor
Sirada karnabar ve brokkoli var
Bunlari oglen yiyor
Kahvaltiya henuz baslamadim ona da pirinc unu muhallebisi ve meyve puresiyle baslayacam Allahin izniyle
Dr um iki ogun olarak basla dedi yavas yavas

Canım pek iyi gitmiyor yaa, herşeyi eline verince hiçbişi yemiyo, Yada büyük koparıyo öğürüyo morarıyo hem eline veriyorum, hem ağzına ben elimle ezip veriyorum
Sen biraz erken başladın ondan da olabilir canım. Hem bence de blw+ kaşıkla kendimiz yedirerek gitmek daha mantıklı. Blw cilere göre 2 ay daha hiçbir şey yemese sadece anne sütü alsa da olur ama o kadar büyük bebeği doyurmak da zor sütle. Sütüm sürekli olsun diye yiyip içmekten de yoruldum ama yapacak bir şey yok tabii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…