- 20 Aralık 2014
- 5.166
- 3.307
- 248
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #57.321
Kaç kg doğdu cnmEmziriyorum her mamadan önce ama benim doğduğundan beri sutum yetemedi hep mamayla gittik şimdi de çorbalara başladık kilomuz az olduğu için erken başladı benim kızım 5500
Ama olan bize oldu eski sayfamızı çok özledik tadı tuzu kalmadıBiz konusuyoruz zaten whatsapp'tan. Sana kaldi buralar
En erken 8 ayı bulur heralde.bnm yegenim yasında daha emeklemiyoKizlar ne zaman emeklemeye baslar bu bıcırıklar
Ben veriyorum bi çay kaşığı kadar alerji yapmadı.ama dikkatli vermek gerekirKızlar pekmez versek bi sorun olurmu mesela elma veya armut püresine karistirsak
Sorun olmaz canım.mesela yakında kahvaltı vercezya ben yumurta sarısı pekmez peynir zeytin bunların hepsini püre kıvamına getirip vericem.oğluma öyle yapıyordum hep ben.bal verilmez ama pekmezin bir zararı yok.yoğurduna bile katabilitsin tadı ekşi olmasın diye.Kızlar pekmez versek bi sorun olurmu mesela elma veya armut püresine karistirsak
Yapacak bisey yok...Ama olan bize oldu eski sayfamızı çok özledik tadı tuzu kalmadı
kim saldirarak konuşuyor kim polemik yaratiyor ya yeter artik sataşip duruyorsun mahsus yapiyorsun konu kapanmiş bitmiş senin derdin ne arkadaşim girsin eski tayfaniz kendi aranizda sabahlara kadar konuşun benimle ne alakasi var sinirlerim zipladi artik benimle muhattap olma dedim sana kaç kere daha demem gerekiyor!!!!Yapacak bisey yok...
Herkesle saldirir gibi konusan, herkesle bi polemik problem yaratan kisi burda oldugu surece eskisi gibi olmıycak burasi..
Nasil da biliyosun kendinikim saldirarak konuşuyor kim polemik yaratiyor ya yeter artik sataşip duruyorsun mahsus yapiyorsun konu kapanmiş bitmiş senin derdin ne arkadaşim girsin eski tayfaniz kendi aranizda sabahlara kadar konuşun benimle ne alakasi var sinirlerim zipladi artik benimle muhattap olma dedim sana kaç kere daha demem gerekiyor!!!!
Nasil da biliyosun kendini
Sinirleri ziplamis, ah canim kiyamam sana yaa.. Ben ne yapabilirim? inan elimden gelen bisey olursa yapmaya hazirim çok komiksin sen ya senin inadina girmeye devam edicem tatlim eski tayfanla whatsapp a devam edersin artik
Kizlar selam benim kizda 18haziran dogumlu bizde donmuyoruz daha stres yapmayin vakti saati vardir bencecimcimesevilay Cnm sormusun .benim oglum 6 haziran dogumlu ve benim oglumda hic donmuyor. İsin garibi donmesi icin ugrasiyoruz ama o hic cabalamiyor sanki. Aslinda cokta hareketli bir bebek .Anlamadim valla. Biraz agir kanli benimki galiba. Arada endiselenmiyoda degilim.
herkesle?arifa herkes mi oluyorYapacak bisey yok...
Herkesle saldirir gibi konusan, herkesle bi polemik problem yaratan kisi burda oldugu surece eskisi gibi olmıycak burasi..
benimki de dönmüyor daha normal mi ki?Kizlar selam benim kizda 18haziran dogumlu bizde donmuyoruz daha stres yapmayin vakti saati vardir bence
Bence normal hele birde erken dogduysa anca doner biz 3hafta once dogduk ben ona bagliyorumbenimki de dönmüyor daha normal mi ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?